• no specei... Autor: ~Olek [89.72.112.*]
    wyłazić z nor i komentować wyniki i to :
    - Łączna kwota sprzedaży wszystkich wymienionych powyżej spółek jest szacowana w dniu zawarcia umowy przez Spółkę na 119.189 tys. :)))))))))))))))))))))))))))))))))

- Pozwem z dnia 7 sierpnia 2012 r. UniFundusze Fundusz Inwestycyjny Otwarty wniósł o zasądzenie od EFH S.A. kwoty 2.134.795 zł wraz z odsetkami ustawowymi tytułem wykupu obligacji zamiennych serii G. 11 października 2012 r Sąd Rejonowy dla m. st. Warszawy wydał nakaz zapłaty w postępowaniu upominawczym

-Jednocześnie Spółka jest stroną w ośmiu :))) postępowaniach z obligatariuszami obligacji serii EF na łączna kwotę 582 050 złotych.

heheheheheheh ktoś obudzi się z ręką w nocniku :)))
  • Re: no specei... Autor: ~olo [89.79.26.*]
    jakbys nie wiedzial to tyś to 1000 :)
  • Re: no specei... Autor: ~kiebi [31.175.159.*]

> -Jednocześnie Spółka jest stroną w ośmiu :)))
    > postępowaniach z obligatariuszami obligacji serii EF na
    > łączna kwotę 582 050 złotych.

heheheheheheh ktoś obudzi
    > się z ręką w nocniku :)))

a co to jest 582 050 zł ?? mieszkanie w Warszawie. Przecież to są grosze w stosunku do sumy bilansowej
    może dla ciebie to robi wrażenie ale muszę ci powiedzieć że wśród niektórych leszczy którzy grają na gpw to jest kwota która nie robi jakiegoś wrażenia
  • Re: no specei... Autor: ~Olek [89.72.112.*]
    tak :) nie wiem co to tys. i ile to jest 500 tys. :)))) Ręce mi opadają... Jeżeli nie wiecie o co chodzi to współczuje i życzę powodzenia...
[x]
EFH 0,00% 0,03 2015-12-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.