Dnia 2013-08-29 o godz. 22:37 ~~ja--k cie dorwę !:) napisał(a):
> przecież każdy wie że może nie jutro ale za tydzień dwa lub
> trzy a może nawet za rok MNI będzie chodzić po 3-4 zeta
> :))))
może nawet i za kilka lat , kto to może wiedzieć :))
Dnia 2013-08-30 o godz. 12:35 ~blue napisał(a):
> mam tego trochę a że pieniądze lubią ciszę nie wychylam się
> dłuższy już czas jestem z Wami powodzenia vi.a
Papier mocny, obroni się a leszczynę lać po d.psku. Dobrałem trochę. :-)
Dnia 2013-08-30 o godz. 12:35 ~blue napisał(a):
> mam tego trochę a że pieniądze lubią ciszę nie wychylam się
> dłuższy już czas jestem z Wami powodzenia vi.a
wiem wiem pieniądze lubią cisze ...............mam pytanko ? cygarko zapaliłeś ? chyba jak Monica Lewinsky ha ha
Specjalisto od kanalizacji, czarno widzisz? jak w kanalizie? A jest czerwono. Oddychaj, oddychaj !!! Czekam na zakup bardzo delikatną ilością, żeby podobnego do ciebie szambonurka nie wystraszyć. Może masz parę akcji to walnij, mój tysiąc po 1,63 czeka.
Dnia 2013-09-17 o godz. 14:14 ~Lancet napisał(a):
> Specjalisto od kanalizacji, czarno widzisz? jak w
> kanalizie? A jest czerwono. Oddychaj, oddychaj !!! Czekam
> na zakup bardzo delikatną ilością, żeby podobnego do ciebie
> szambonurka nie wystraszyć. Może masz parę akcji to walnij,
> mój tysiąc po 1,63 czeka.
Po co te nerwy, nie zaniżajmy poziomu na forum, MNI i tak będzie wyżej :)
(może Ci nie wpaść już to 1,63 bo sytuacja się trochę zmienia i jedziemy
dalej)
taki zamożny w ilość nieskończoną akcji MNI i innych spółek a nadaje tylko w godzinach pracy ? czyż by w wiosce szanownego pana lancecika nie było dostępu do sieci a może pieniędzy na abonament brak ? wszystko na papierze zyski i straty taki wirtualny inwestorek w przykrótkich spodenkach co się moczy w nocy krzycząc gdzie moje lekarstwa ??
Dnia 2013-09-18 o godz. 10:46 ~kosma napisał(a):
> Dnia 2013-09-18 o godz. 09:50 ~ja napisał(a):
> no
> to lecimy , najpierw przystanek w okolicach 1,5 zł i
> > lecimy tylko dokąd ??? ;))))))))))
do szkoły nie
> poszedłeś ?
A jak jesteś dorosły to proponuję jeżeli nie
> spadnie, samokrytycznie
się ocenić, wtedy zrozumiesz że
> ktoś taki jak ty powinien rozpędzić
się i z całym impetem
> uderzyć głową w ścianę, jak przeżyjesz to
powtarzaj tę
> czynność aż do skutku :)
czy mowa jest o kondycji MNI czy o prywatnych wycieczkach do osób mających inny punkt postrzegania perełki ? w szkole pana tego nie uczono , emocje emocjami jednak kultura zobowiązuje , fakt zobowiązyje osoby kulturalne mam nadzieje , że pan się do nich zalicza i naprawi swój błąd !!
przypominam na tym forum rozmawiamy o spółkach a nie robimy pieszych wycieczek i nie obrzucamy się inwektywami kultura zobowiazuje chyba ,że nie chce pan być tak postrzegany a szkoda bo dobrze panu z pyska patrzy :))))))))))))))))))))))))))))))
lanceciku skrobnij coś po godzinach pracy a nie naciągasz swojego pracodawcę wypisując bzdury na jego koszt miejże honor , zarabiasz krocie a nie stać cię na internet ??
szanowny panie lancecik (ztępiony ?????????? ) troszkę kultury !!!
to jest przecież forum bankiera a nie jakiś rynsztok !!!
pana szanownego wulgaryzmy nie wnoszą nic nowego do dyskusji na temat MNI!!!!!!!!!
można mieć inne zdanie , co jest piękne ale obrzucać się inwektywami ?
to chyba panu nie przystoi ?
:)))))))))))))))))))))))))))
przypominam to jest forum bankiera a nie pana lancecika prywatne podwórko , obowiązują tutaj pewne zasady które niestety są panu obce !!!
pana wulgaryzmy niestety nie wpłyną na notowania MNI chyba , że na pana dobre samopoczucie tylko i wyłącznie !!!!
Tak właśnie jest. Jest dla mnie najpiękniejsze obrażać ale wybiórczo, tylko ciebie. Głoszone przez ciebie tytuły wątków uważasz, że wpłyną na kurs MNI?
widać dostęp do internetu ma pan lancet niestety ograniczony ( czytaj tylko w godzinach pracy ) szkoda ,że ów pan nie rozumie iż można mieć różne zdania co do MNI jednak nie jest to powód do obrzucania się inwektywami !!!!! szanujmy się :)))
kim ja jestem ?? chyba nie panu osądzać ?? powtarzam na forum bankiera dzielimy się spostrzeżeniami na temat spółek w tym przypadku na temat MNI !!! i nie robimy prywatnych wycieczek a co za tym idzie nie obrażamy osób mających inny pogląd na daną spółke !!!
kultury , troszkę kultury panie lancet !! :)
to ,że twierdze , iż MNI to szemrana spółka nie upoważnia pana do obrażania mnie i mi podobnych !!!
miłego dnia życze !!
Dzisiaj dobry dzień, udało mi się odkupić 10 tyś. w przedziale 1,60 - 1,62. Odkupić !! Zrozumiano !! Że ob. ~ja zarabia na tej spółce do czego się sam przyznaje, to właśnie napisałem. Jest spamerem i ma za to wynagrodzenie od sponsora. Już raz dziękowałem za darmowy dla mnie spam !! Swoją drogą to spamerstwo to taka profesja dla bezhonorowców, judaszowa profesja. Takie mam zdanie na temat spamerów i na wolnym forum je publikuję.
oczywiście jeżeli pan już musi , wyrzucać z siebie te całe żale , oki pana sprawa !!
tylko po co na tym forum ? jak pan pisze zarabia pan na MNI już zgoła od 2 lat a więc po co te wylewy złości ?chyba , że jest inaczej ? ??? czego panu nie życzę !!!!!
tyle lat tyle straconych okazji ale nie chce pana dołowć , pan masz przecież perełke i to od 2 lat :)))))))))))))))))))))
powodzenia , życze !!!
Tak, od dwóch lat mam spółkę, nigdy nie mówiłem, że to perełka. Na początku żle w nią zainwestowałem i miałem straty wirtualne, nawet spore. Przez dwa lata na niej grałem i z poczatkowych 50 tyś akcji ze stratą, doszedłem do 450 tyś akcji ze średnią zakupu poniżej 1,50. Sprzedałem w przedziale 1,70 - 1,80 200 tyś akcji i 100 tyś odkupiłem w przedziale 1,52-1,60. Następnie w przedziale 1,67 - 1,69 sprzedałem 18 tyś a teraz ponownie odkupuję i kasa wolna czeka na ew. niższe poziomy. W ten sposób moja średnia jest w tej chwili na poziomie 1,3.
Tym się różnię od innych, że nie wstydzę się przyznać do chwilowych porażek. Po dwóch latach myślę, że mi ta spółka da niezły zysk. Mogę się oczywiście pomylić ale straty już na niej nie przewiduję, chyba, że nieoczekiwana upadłość.
Żalów do nikogo nie mam. Nie znoszę głupich ludzi i nie mogę się powstrzymać, żeby im nie przywalić.
W sprawie likwidowania postów mnie wystarczy, że człowiek ~ja, przed skasowaniem je przeczyta. To mi wystarcza.
już wziąłem, dobrze wychowany inteligencie. Wybacz ! nie mogłem się powstrzymać. Wystarczy, że to przeczytasz. W Tworkach dostęp do internetu jest od godz. porannych. W twoim zakładzie od kiedy możesz klepać w klawiaturę?
Nie ma to, jak sobie dwóch wariatów od rana pogada. Ja jestem specjalistą od porażek na GWP i dlatego piszę optymistycznie, ty jesteś specjalistą od sukcesów na GPW i dlatego wciąż widzisz katastrofę. KIedy więc koleś kupujesz i zarabiasz? To sobie pogadaliśmy. Trzeba iść po następną dawkę. Ty koleś, jakie leki bierzesz?
Jesteś niekonsekwentny w swoich osądach. Nagle zmieniasz front i z wariata z Tworek i mojego kumpla po podobnej chorobie, robisz ze mnie bajkopisarza i grafomana. Może i tak jest ale ja tak łatwo nie zmieniam zdania i pozostaję przy swoim, że jesteś jednak kumplem po chorobie ale z innego zakładu psychiatrycznego.
Zakładasz wątek, że jutro po 1,5 a dzisiaj każesz dobierać, że dobra cena na to badziewie. Rozdwojenie jażni - jaki zakład? jakie leki?
Sam kupiłem 3000, po 1000 chcę jeszcze dokupić po 1,61 i 1,60 ale żeby ktoś się zabijał za akcjami, to nie zauważyłem. Tobie chyba skarbonki-świnki nie udało się rozbić i mimo. że masz chęć, to kasiorki nie ma. Poczekaj, może będzie taniej, wtedy razem już dokupimy. Ty będziesz wtedy sprytniejszym świrem ode mnie.
mądrego to i miło poczytać :))
myślałem , że dzisiaj to twój długo oczekiwany dzień na uśrednianie a tu cóż obroty jak w kiosku ruchu i widze , że kolega lancecik też coś jakiś taki niestety stępiony ??
strach ma wielkie oczy czy kasiorki już brak ??
a może nie wierzy kolega już w perełkę polskiej giełdy ??? to byłoby straszne !!!!!!
wszystko tylko nie to :)))))))))))))))))))))))))))
Kol. ~ja, ja w tej cenie dobierając, niestety uśredniam wciąż do góry, dlatego robię to małą łyżeczką. Pisałem, że dokupiłem 100 tyś akcji w przedziale 1,60 - 1,52 i niestety też uśredniłem w górę. Ponieważ mam jeszcze sporo kasy ze sprzedaży 200 tyś akcji w przedziale 1,70 - 1,80 to na brak kasiorki, jak się kol. wyraził nie narzekam. Nie wiem czy niestety, czy stety ale ilość akcji poprzez zakupy małą łyżeczką mi rośnie i mam już ponad 370 tyś. Taka karma.!!!
Ja nigdy całkowicie nie pozbywam się kasiorki i oczęta mam niezbyt duże, przenikliwe o niebieskim kolorze tęczówek tak, że nie wiem czy jestem w kol. typie.
Na koniec i coś o perłach. Za Nowym Testamentem z dedykacją wskazując kol. ~ja , na jego obłudę - nie dawajcie psom tego co święte, nie rzucajcie swych pereł przed wieprze, by ich nie podeptały nogami i obróciwszy się, nie poszarpały was samych.