• Jak niewiadomo o co chodzi to chodzi o kase ,jedni w IPO dostali i.... Autor: ~Łukasz [74.63.112.*]
    dobrze zainwestowali wkrótce cała gp się przekona.
    Drudzy nie wytrzyali i bezpowrotnie sprzedali a chcieli mieć i kase na przeżycie i akcje to nie wykonalne , albo rybki albo.....

Reszte też się wymieni , tak raz na kwartał i kiedyś się skończy dziadowanie
  • Re: Jak niewiadomo o co chodzi to chodzi o kase ,jedni w IPO dostali i.. Autor: ~Youngstown, [93.174.93.*]
    -
    Kurs to kpina

http://www.gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/news/info/517912,dm-raiffeisen-bank-polska---teleskop-gieldowy:-budownictwo

Ranking wszystkich spółek
    Spółki w rankingu posortowane zostały najpierw według liczby uzyskanych punktów, następnie według wartości
    mediany sesyjnego obrotu.
    Źródło: Bloomberg
    Spółka
    Mediana obrotu
    [tyś. PLN]
    Liczba
    punktów
    Budimex 429,6 6
    Projprzem 32,3 6
    Elektrotim 24,4 6
    PBO Aniola 6,0 6
    Mostostal Płock 3,3 6
    Herkules 46,4 3
    Instal Kraków 19,7 3
    Ulma 4,2 3
    Mirbud 155,3 2
    Erbud 46,9 2
    Mostostal Export 28,3 2
    PA Nova 5,8 2
    Trakcja 240,0 1
    Mostostal Warszawa 94,8 1
    Unibep 25,7 1
    Elektrobudowa 24,9 1
    Awbud 1,8 1
    Polimex-Mostostal 1449,8 0
    PBG 699,5 0
    Mostostal Zabrze 206,4 0
    Tesgas 17,8 0
    Prochem 13,2 0
    ZUE 5,9 0
  • Re: Jak niewiadomo o co chodzi to chodzi o kase ,jedni w IPO dostali i.. Autor: ~Łukasz [74.63.112.*]
    Ciężko się nie zgodzić z tobą jak również z raportem nie zależnym nt całej budowlanki
    A najlepsze jest to.....
    ....Drugą grupą wskaźników, które bierzemy pod uwagę jest związana z ceną akcji i jej stosunkiem do
    wartości księgowej oraz do zysku netto. Najniżej wycenianymi spółkami, które posiadają najlepszą
    sytuację fundamentalną są zarówno pod względem wartości aktywów netto jak i osiąganych zysków są
    PBO Anioła oraz Projprzem ...

Raz sprzedałem i dobrze że odkupiłem teraz wiem że drugiej okazji nie będzie papier bezcenny z tąd taki syf i straszenie złodziejami etc,etc..
  • Re: Jak niewiadomo o co chodzi to chodzi o kase ,jedni w IPO dostali i.. Autor: ~Youngstown [93.174.93.*]
    Mam propozycje dla Ciebie ,gdybyś podał emila to się odezwe pogadamy co ty na to?
  • Re: Jak niewiadomo o co chodzi to chodzi o kase ,jedni w IPO dostali i.. Autor: ~Łukasz [74.63.112.*]
    Przemyśle , ..........odp na tym wątku .
  • Re: Jak niewiadomo o co chodzi to chodzi o kase ,jedni w IPO dostali i.. Autor: ~Youngstown [93.174.93.*]
    Ok , czekam i pozdrawiam.
  • Re: Jak niewiadomo o co chodzi to chodzi o kase ,jedni w IPO dostali i.. Autor: ~jaro_89 [67.159.36.*]
    Co następne stowarzyszenie , adwokata macie ?
    Jak nie polecam zaprzyjaźnionego PN namiary wiecie gdzie dostaniecie.
    Tylko się spieszyć zanim wszystkich pozamykają za złodziejstwo .
    Jestem zdecydowany Youngstown na kontakt w środe czwartek podam Ci numer tel. wyślesz mi adres e-mila to się odezwe .
    Jest trzecie wyjśie nie musimy liczyć na Aniołe i zapisywać się do ssi i chodzić po sądach latami ale o tym pogadamy nie na forum pzdr
    Ok , czekam.
  • o czym ty mówisz?. Autor: ~cepr [89.231.103.*]
    a wskaźniki płynności? Kasa została bezczelnie ukradziona w 2011 i 2012 r. sprzedali wydmuchę wartą może ze 2 mln, dobra niech będzie 4 za 15 mln, 5 puścili bokiem. Razem 20 mln. Nowa Wilda nie rozliczona, ile wtopili nie wiem. Kasę blokowali, Anioła trząsł tyłkiem, że bank mu zabierze finansowanie, a za błędy Anioły jak zwykle mieli płacić akcjonariusze. Na nowej Wildzie zagwarantowany zysk miałi tylko Piasecki na przewałce na aportowwanym gruncie, bezczelnie wydarte biznesplanowi, o czym nawet podstawiony rewident nie omieszkał powiedzieć. Nikt nie mówi, że nie znają się na deweloperce czy budowaniu, bo się znają. Tylko, że nas okradli. Z powodu że okradł mnie prawnik, czy budowlaniec nie czuję się lepiej. Nakradli, to muszą oddać, a jak nie, to kto inny będzie ich rozliczał.. Tyle w temacie.
    Z tak nachalną chciwością i bezczelnością dawno się nie spotkałem. I ani słowa skruchy tylko szukanie tematów zastępczych, Lachowicz winien, Obszański winien, tylko Anioła jest aniołem bez skazy ! Na szczęście kończymy na dniach to przedstawienie. Szkoda na drani czasu.
  • Re: o tym Autor: ~jaro_89, [67.159.36.*]
    O, znowu zaprzyjaźniony mecenas tudzież adwokat bedzie miał robote , tylko niech się nie rypnie jak skończy mszczu.
    Bez skazy i winny pierwsi już są , ba zawsze od 8,30 do 17,05
    I wszystko wiedzą , co jeszcze ....
    Jak mówiłem notes liczydło i pisaka kupie za swoje na reszte złożycie się sam a ja policze czy się zgadza.
    Jak nie cele osobiście posprzątam całej 7 ce
  • Re: o czym ty mówisz?. Autor: kowal2200 [82.139.42.*]
    Racja cepr, kończymy zabawę. Klocki w komplecie i poukładane do pudełka, trzeba odstawić na półkę. Dosyć tego mydlenia oczu i opowiadania bajek.
  • Za górami , za lasami .......Część trzecia 3 i OSTATNIA Autor: ~jaro_89 [67.159.36.*]
    KLOCKI zostawić na zawsze , do celi z ceprem i mecenasem przyda się wazelina bądź słonina ale liczcie tylko na siebie SWIETY TERCET, nikt paczek nie będzie słał darmozjadą.

Na koncu bajki opowieści wziąść łopatke qłówno zakopać bo smrodu na całą gp narobiła św.3-ca i posprzątać .

A jak się nie chce robić sprzątać ,to się posprząta ale będziecie mieć to samo co teraz wszyscy czyli NIC !

A i wyspać się dobrze bo lada moment przyjdą po Was może nawet tej nocy ......

• Re: Za górami , za lasami .......Część trzecia 3 i OSTATNIA Autor: kowal2200 [82.139.42.*]
    Puzelki ułożone co do jednego i pokazała się cała mapa przepływu środków do własnych kieszonek. Spółki zoo, komandytowe, limitety z cypru, lipne wyceny, zawyżane aporty, drogie usługi obce, wysokie premie, kontakty menadżerskie, kłamstwa w aktach notarialnych, motały, czerniaki i inne czyraki.
    Bedzie mega smród jak wybije szambo z kanałów w Kostrzynie i Poznaniu. Nie chcieli się liczyć z drobnicą to trudno, nie będzie niczego ale będzie SPRAWIEDLIWOŚĆ i ZADOŚĆUCZYNIENIE. Już czas właściwy nastał.
    Tylko nie pisać że super raporty rekomendacje będzie fajnie w 2050r może 20 zł za 5 lat bo nie będzie. My wiemy i wy wiecie o co tu tak naprawdę chodziło.
  • ...My wiemy i wy wiecie o co tu tak naprawdę chodziło. .. kowal2200 Autor: ~jaro_89, [67.159.36.*]
    Choć RAZ się zgodze ,TAK WIEMY !!!
    WIEMY BARDZO DOBRZE i zostanie tak jak jest czyli NIKT WIECEJ NIE ZAPISZE SIE DO CIEBIE do prywatnego stowarzyszenia przyjacielu drogi.

A te kilkadziesiąt tysięcy sztuk co zgromadziłeś codzienie licz z mecenasem P.N. i sobowtórem ceprem tylko się nie walnąć znowu .

Wspomniałeś coś o roku 2050 i tu się nie zgodze z tobą przyjacielu z taką ilością podprogową w okolicach 5% NIGDY NIE WYJDZIESZ NA 0 do płóki przestaniesz liczyć na innych.Jak mówiłem qłówno i smród po sobie sprzątniesz sam a jak nie TRACISZ NAJWIECEJ.

Na spółke i mnie nie licz , jeszcze coś .
  • Re: ...My wiemy i wy wiecie o co tu tak naprawdę chodziło. .. kowal2200 Autor: kowal2200 [82.139.42.*]
    Zgodzę się z tobą bracie tylko w jednym, to część trzecia 3 i OSTATNIA. Teraz trzeba iść albo w lewo albo w prawo prosto się nie da. Kończymy tą zabawę maskaradę dosyć pracy na dwóch etatach w tym jeden aniołowy. Wszystko przygotowane żeby enter nacisnąć, pora na odliczanie.
    O nasze papiery się nie martw, dobrze wiemy ile mamy i nam wystarczy, a jak ktoś się jeszcze zechce zapisać to też przywitamy chlebem i solą.
    Trzeba wreszcie odciąć wrzoda i oczyścić ranę bo tak dłużej już nie będzie.
  • Dalej NIC NIE ROZUMIERZ !..po IIIostatniej jest EPIZOD i na końcuMORAŁ Autor: ~jaro_89 [67.159.36.*]
    Jeśli zechcesz to kupuj ..,a o przyszłość kursu spytaj kazacha największego wróżbite i jasnowidza on swój koniec opowieści zna od Gwiazdki Noworocznej to Ci brachu doradzi.

Jak będziesz naciskał to niech mecenas PN liczy czy coś przybyło a cepr niech notuje ,pisaka narazje musi pożyczyć bo to nie czas obdarowywania prezentami.....

Ja w tym czasie i najbliższym zrobie sobie wolne , a ręka sprawiedliwości uruchomi na odpowiednim poziomie sprawiedliwość i rekompensate w postaci ceny ,odsetek i premi ...
    napewno przed rokiem 2050 o to się założe z św.3-cą o cały pakiet podprogowy drogi przyjacielu ....

• Re: Dalej NIC NIE ROZUMIERZ !..po IIIostatniej jest EPIZOD i na końcuMOR Autor: kowal2200 [82.139.42.*]
    Dosyć mam już opowieści o kazachu, który jak jest niewidzialna ręką rynku, podobno istnieje ale nikt jej nie widział. Jego osobę i całe to zamieszanie wokół niego wkładam między bajki bo to przecież EPIZOD.
    Jeśli chodzi o mecenasa to nikt do niego ani do mnie o takim ani podobnym nazwisku się nie zgłosił a stan posiadania skokowo się nie zwiększył. Za prezenty dziękuję brachu na pisaka i kawałek kartki jeszcze mam.
    A co do Twojego wolnego bracie bardzo słusznie robisz, bo po pierwsze pisanie tu nie rozwiąże żadnego konfliktu który trwa już ponad dwa lata między NAMI a NIMI a po drugie pieniądz lubi ciszę.
  • Widze bracia ze sie nudzicie Ok,ale jak bedziecie sie rozliczac liczcie Autor: ~Archaniol Gabriell [83.220.97.*]
    Mnie po min dyszcze ok.
    Na prawie sie nie znam i kazacha osobiscie tez nie spotkalem.
    Co do epizodu z prawem fakt na dwoch posiedzeniach bylem , jedno wygralem bez adwokata a drugie przerznolem bo sprawiedliwy sedzia ozekl ze gdybym korzystal ze swojej wiedzy a nie podpieral sie mecenasem wyszedlbym lepiej.
    Wiec do stowarzyszenia sie nie pisze a wiecznosc przed nami bracia mili.
    Na Aniole tez nie liczcie a jak obiecalem swiatlo zgasze ,modlitwa i skrucha ukoji bol po stracie wszystkiego oczym marzycie
  • Re: Widze bracia ze sie nudzicie Ok,ale jak bedziecie sie rozliczac licz Autor: kowal2200 [82.139.42.*]
    Proponuję wam założyć własne stowarzyszenie, zatrudnijcie sobie adwokata ale takiego z którego będziecie zadowoleni bo ten nasz co ma kancelarię w centrum wawy i bierze 200 eur za godzinę i umie rozkładać przekręty na czynniki pierwsze jest bee. Oczywiście musicie zebrać akcjonariuszy a jest was razem aż ze dwóch w porywach do czterech no i jeździć na walne na których was nie było i nie będzie. Pamiętajcie też o 2 tys opłaty za skarżenie uchwał których oczywiście nie wyłożycie.
    Chciałem powiedzieć że jesteście WIRTUALNI tak jak kazach i istniejecie tylko na tym forum.
    My mamy się dobrze, cały czas działamy i KOŃCZYMY ZABAWĘ.
  • Jak mawiał klasyk śp WERSALU SIE ZACHCIAŁO! NIGDY TU NIE BYŁO I Autor: ~jaro_89 [67.159.36.*]
    NIE BEDZIE dopóty do płóki złodziej co ukradł nie odda a jak nie ma ma pecha.
    Cisza.....hm,i kazacha nie znasz to szkoda to masz pecha .
    A sól i chleb zachowaj do celi bo sam mecenas od liczenia nie pomoże.
    Mnie ta cena nie interesuje a kto się spieszy i stoji ma również pecha ja z gry nie muszę żyć mam rente wojskową a jak nie to wnuki z papiera zrobią pożytek a za półdarmo NIE BEDZIE NIGDYa dsetki i premia się należy jak psu miska synu drogi.
    Chcecie kraść cyganić to nie tu tym razem

WERSALU SIE ZACHCIAŁO SZKODA ZE DOPIERO JAK SIE SPRZEDŁO I NIEMOC OGARNEŁA
  • pięknie powiedziane!!! Autor: ~cepr [89.231.103.*]
    miejsce złodziei i oszustów jest w więzieniu, nawet jeżeli są prawnikami
  • NERWY PUSZCZAJĄ PROSTAKU Autor: ~cepr [89.231.103.*]
    pij browar, bo za chwilę długo go nie posmakujesz
  • Re: NERWY PUSZCZAJĄ PROSTAKU nie liczył bym na to przed 2050r cepie Autor: ~jaro_89, [67.159.36.*]
    CO MAM ROBIC JESC I PIC BEDE DECYDOWAŁ JA BA TYLKO JA przyjacielu drogi , a do twojego stowarzyszenia sie nie ZAPISZE A PAKIET PODPROGOWY BEDZIE PUCH Z NIE MOCY
    JA natomiast się nie spiesze swoje wezme + odsetkii premije napewno wcześniej niż ty i nie ważne kto to będzie cep kowal czy mecenas bądź Anioła macie najwięcej do stracenia itp....

A teraz pomyśl jak potrafisz zanim coś napiszesz i się znowu pogrążysz.
  • Ja tam bracia wierze wsprawiedliwosc wine i kare PRZELOZONY Autor: ~Archaniol Gabriell [83.220.97.*]
    Nas nie skrzywdzi i zrobi WKROTCE WEZWANIE PO 2,15 a moze nawet doda premie za trzymanie i WYCOFA ZGODNIE Z PRAWEM Z GP .
    Obiecalem wam bracia zarobek wiec slowa dotrzymam a niepokornymi bracmi sie nie przejmowac oni maja misje dadza sobie rade sami bracia
[x]
PBOANIOLA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.