Jeśli EFH czeka świetlana przyszłość to dlaczego główny akcjonariusz nie odkupi posiadanego pakietu akcji własnych od EFH, płacąc nawet część wartości.
Tym krokiem mógłby podwoić swoje zaangażowanie w spółce,
umożliwić szybką redukcję długu o co najmniej kilka milionów,
Olek, któregoś dnia miałeś lepszy dzień i przeprosiłeś za głupotę, widziałem tego posta przez chwilę i powiem ci, ze myślałem że przechodzisz przepoczwarzenie (wiesz dlaczego piszę o przemianach owadów? wiem że wiesz, tak....zgadłeś...to przypisanie dziwnych tworów właściwego im miejsca w systematyce) ale widzę że jest gorzej niż sam się zaklasyfikowałeś, w sumie dla nikogo nie było to niespodzianką, jak poczytasz historię postów to uchodzisz tu za głównego głupa forum, wszyscy się i tak poznali na tobie w miarę wcześnie i dlatego otrzymujesz dużo ciepłego moczu na głowę w podarunkach. Olek, na pewno nie dalej niż 100 km od twojego miejsca zakredytowania urzęduje jakiś psycholog. "Oddaj mu się w opiekę" - ulżysz sobie, bo my to tylko mamy fajnie i super polewkę z ciebie. Najbliższe gabinety twojego miejsca "parkowania" podam w następnym poście. Trzym się dzielnie nasz śmieszny Olku, nie opuszczaj nas na forum, tak śmiesznie jest z tobą po dniu pracy jak się "ciebie" co? Tak zgadłeś - poczyta. Na inne przyjdzie czas za jakis czas. Paaaaa...
gdy przeszło roku temu ja pisałem, że EFH bankrutuje Ty pisałeś, że w przyszłym roku (a więc w tym 2013) będzie po 5 - 6 zł bez scalenia. Scalenie było a kurs to 80 gr. Sam sobie odpowiedz kto jest śmieszny :)
a i to tylko jedno z Twoich wielu zamieszczanych tutaj bajek które jak widać po czasie okazały się totalnymi bzdurami...pamiętasz jak pisałeś, że "Twoi grubi znajomi porządkują EFH i całe to zamieszanie jest ściemą" :) i mógłbym tak dalej przypominać Ci te śmieszne bzdurki które tutaj wpisałeś zaraz po tym jak się załadowałeś po 30 kilka groszy... sorry to teraz będzie 3 złote z kawałkiem :))) Więc wybacz ale właśnie czas pokazał kto jest perfidnym mitomanem uwalonym na EFH a kto po prostu pisał obiektywnie o tej spółce. Miłego wieczoru i rozumiem, że łyknąłeś tą kolejną bajeczkę zarządu tym razem o Cefarmie :)) A i jeszcze jedno przecież na forum pisałeś raz, że jesteś psychiatrą wojskowym a innym razem, że psychologiem :) więc się zdecyduj wreszcie bajkopisarzu kim jesteś bo może rzeczywiście Ciebie odwiedzę :)))) po tym jak mi odbije ze śmiechu jak zostaniesz z papierkami EFH na wieku wieków misiu z wielkiego miasta :))))
Lisek skorzystaj sam ze swojej rady choć psycholog już Ci nie pomoże, a do psychiatry masz pewno za daleko ze swojej wiochy.
Olek to jeden z nielicznych tutaj głosów merytorycznych i do tego ma wiedzę o czym pisze.