Skoro takie newsy (wniosek o upadłość) nie doluja kursu tzn że każda pozytywna info będzie windować cenę.
Olek co powiesz na wiadomość o sprzedaży pierwszych nieruchomości i spłacie obligacji?
widzę, że nic nie rozumiesz... powiedz jak już EFH sprzeda nieruchomości i pozbędzie się długów to co zostanie? :) Super zarząd i zarządzanie cudzymi nieruchomościami:)) No super biznes :)))
IDM uwalony jest na EFH od czasów jak jeszcze Ciebie na świecie nie było więc nie zabieraj głosu jak nie wiesz albo chociaż zerknij w stare raporty... bardzo stare...
Zapewne na EFH jesteś uwalony jak i IDM, ale nie przypominam sobie w ostatnich miesiacach żeby trafiło w moje ręce jakieś info o udziale IDM przekraczającym próg 5%. Dlatego Ty piszesz o historii i frustrację jak najbardziej rozumiem (Twoją i zapewne IDM, chociaż nie swoją kasa zapewne grali- mniejszy ból) a ja nawet nie wiem ile IDM miało kiedys akcji EFH i szczerze? G. mnie to obchodzi ile mieli, czy inny fund tak jak i obecnych posiadaczy. Każdy tutaj chce sprzedać po jak najwyższej cenie, wszystko i wszędzie
Dziś mogą mieć <5%, tak samo jak ja czy Kowalski.
Dlatego po kiego grzyba wtracasz wątek o IDM? Stracili i wyszli. Może powtorzysz historię o arabskiej przygodzie?
:) no i widać jaki spec z Ciebie... nic nie wiesz więc nie zabieraj głosu bo to komedia co piszesz... IDmik nie tylko akcyjki EFH posiadał... Dobra muszę wytrzymać jakoś do września i dzieciaki wrócą do szkoły....