• Pozytywny PR Autor: ~Trzonek [96.44.189.*]
    Mam pamysł, żeby pisać o spółce tylko pozytywne rzeczy, przedstawiać firmę i zarząd w samych superlatywach, bez negatywnych treści. Co wy na to?
  • Re: Pozytywny PR Autor: ~jah... [213.238.106.*]
    to zaczynaj....
    bo przecież ogólnie to jest SUPER...
  • Re: Pozytywny PR Autor: ~IPER [62.111.242.*]
    Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Leszek Ruchwa, naszego klubu „Artefe”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają mu szpilki. To nie ludzie – to wilki! Łubu dubu, łubu dubu, niech żyje nam prezes naszego klubu. Niech żyje nam!
  • A gdyby tak ......... Autor: ~koczis [89.79.95.*]
    każda Polska firma miała takiego prezesa jak firma Artefe S.A.
    to nasza kochana ojczyzna byłaby dzisiaj krzemową doliną.
  • Re: A gdyby tak ......... Autor: ~markad [77.253.38.*]
    Te maile od prezesa to chyba jakaś ściema...
    W połowie czerwca wysłałem maila w którym zadałem kilka prostych pytań dotyczących wykorzystania kapitału zapasowego, pytałem o zakupie kolejnych myjni itp.
    Do dziś nie dostałem żadnej odpowiedzi. Dziwi mnie to bo co drugi z forum regularnie korespondował z prezesem.
    Jak ktokolwiek ma zwiększyć zaangażowanie w spółce skoro niczego nie można się dowiedzieć.
  • Re: A gdyby tak ......... Autor: ~sartan [94.254.131.*]
    Cześć Markad. No nic już się nie dowiemy. Zobaczymy co w raporcie kwartalnym napisze prezes o myjni.
  • Re: A gdyby tak ......... Autor: arty3223 [94.192.225.*]
    Markad prezes nie odpisuje od ponad pol roku. Mial tysiace szans zeby uratowac kurs spolki i wizerunek, ale z niewiadomych przyczyn tego nie zrobil. Nie uwazam odpowiedzi na maile najlepszym rozwiazaniem, ale na pewno mogl podac oficjalny kom czasami ktory mowil by cos w stylu: 'W odpowiedzi na wielektrotne pytania akcjonariuszy indywidualnych spolka informuje ze....itd' . Nikt z nas nie kuma czemu tak jest. Przeciez jak sie ma wlasny interes to sie o niego dba w kazdej mozliwej opcji, czesci. To jest podstawa do dalszgeo rozwoju.Wydawalo mi sie ze gdy widmo SHLR zajrzalo w oczy dokona chociaz symbolicznego skupu akcji w celu ratowania kurs, a tu nic. Nie licze juz ze dowiemy sie prawdy, ale licze ze cos im wypali.

Moze i branza od ktorej zaczynali niektorych smieszy, ale ich staly zysk w dobie kryzysu na pewno nie stawia ich w smieciowej czesci NC, gdzie teraz jest.
  • Re: A gdyby tak ......... Autor: ~Husayn [62.111.242.*]
    Faktycznie aktualna sytuacja na parkiecie i zachowanie prezia, aby coś w tym kierunku zrobić jest conajmniej dziwna. Każdemu prowadzącemu biznes powinno zależeć, aby jego firma była korzystnie postrzegana przez rynek i inwestorów. Firma przynosi regularne zyski, ma fundusze na dalsze inwestycje, tylko pomysłu brak, czy może szczęścia? A zjazd do SHLR to może tylko i wyłącznie wina inwestorów, którzy nie chcą "mielić" papiera na podłodze?
  • Re: A gdyby tak ......... Autor: ~żwir [83.10.82.*]
    A co z tą żwirownią chyba nic nie będzie ? , czy może właściciela chcą przycisnąć by popuścił z ceny ? Bolek pisał ze spłacili mu , wiadomo coś o UM ? Na jakim etapie są ciągle było o RDOŚ a teraz cisza?? niby się spieszyli
  • Re: A gdyby tak ......... Autor: arty3223 [94.192.225.*]
    Co do zwiru to jest wlasnie chyba ich gwozdz do trumny. To sprawa jest juz chyba zamknieta. RDOS zamkneli koniec listopada, poczatek grudnia i potem niby sie spieszyli do UM-u. Problem polega na tym ze nikt nie potwierdzil przez pol roku w zadnych urzedzie zeby w ogole zlozyli dokumenty do UM. Wiec o co chodzi? Czy to przestalo byc oplacalne czy tez moze zwirownie kupil ktos indywidualnie z prezesowego grona? Predzej czy pozniej to jakos wyplynie. Dzwonil ktos do spolki Zwiry ostatnimi czasy zapytac co oni twierdza?
  • Re: A gdyby tak ......... Autor: ~maniek [89.229.177.*]
    A zaprzeczył żeby złożyli ? O koncesji można dowiedzieć się w jedyny sposób. W nowym roku możesz iść do UM i sprawdzić wszystkie koncesje wydane do końca 2013. Do jakiegoś czasu mi odpisywali z agendy Tarnów, teraz nie. Bezpośrednio z Krakowa nie chcieli udzielić infa. Ale se odpuściłem UM i sprawdzę dopiero w 2014
  • Re: A gdyby tak ......... Autor: ~korbowy [178.159.173.*]
    a jutro korba na MIT
  • Re: A gdyby tak ......... Autor: ~żwir [83.10.143.*]
    Dnia 2013-07-14 o godz. 14:42 ~maniek napisał(a):
    > A zaprzeczył żeby złożyli ? O koncesji można dowiedzieć się
    > w jedyny sposób. W nowym roku możesz iść do UM i sprawdzić
    > wszystkie koncesje wydane do końca 2013. Do jakiegoś czasu
    > mi odpisywali z agendy Tarnów, teraz nie. Bezpośrednio z
    > Krakowa nie chcieli udzielić infa. Ale se odpuściłem UM i
    > sprawdzę dopiero w 2014

Oj mylisz się , Pani chętnie podaje informacje - bo ma taki obowiązek! Nie wpłyneło do zeszłego tyg żadne pismo o 2 koncesje jedyny ruch jaki jest w tej sprawie to spora liczba tel z zapytaniem czy wpłyneło tak powiedziała Pani z UM , Ruch telefoniczy, teraz wiem że sporo akcjonariuszy tam dzwoni !!!

Zastanawia taki fakt że niby spieszyli się z RDOŚ a teraz zastój ? gość potrzebował kasy a teraz nie potrzebuje? na koncesje nie muszą być KW , może być np umowa dierżawy bo potem po wyrobisku najczesciej jest akwen wodny i gość ma np działke przy wodzie tak mi powiedziała Pani z UM

Tak że patrzymy na ręce czy to nie pójdzie bokiem
    np ten gość co ma udziały obecnie

i teraz tak spłacona hip , ktoś nie bierze % przez taki czas to spora kasa jest?

• Re: A gdyby tak ......... Autor: ~maniek [89.229.178.*]
    Z gandy Tarnów ci udzieliła informacji, czy Krakowa ?
    agendy :)
  • Re: A gdyby tak ......... Autor: ~żwir [83.10.143.*]
    Dnia 2013-07-14 o godz. 18:55 ~maniek napisał(a):
    > Z gandy Tarnów ci udzieliła informacji, czy Krakowa ?

kierunkowy tel był jest (12) to wychodzi na Kraków jak by był (14) to Tarnów ,to geolodzy są, oni to prowadzą potem to podpisuje ten sam co dał 1 koncesje Pan , U,1 koncesja wazna jest do 2030r, był taki pośpiech tak to wyglądalo przynajmniej że wielu z nas myślało w grudniu po RDOS że o tej porze juz będzie wydobycie??, podkreślam że jest wiele tel z zapytaniem tam. Wielu tu weszło przez pryzmat żwirowni, te odp w pulsie B , nie wiemy o co chodzi na chwile obecną!czy to jakieś gry?

co z skupem? nie wiadomo czemu nie ma , mogą przedłużyć ?
    mogą, ale chyba poprzez drugie walne odnośnie skupu
    napisz ten numer, teraz nie będe dzwonił ale kiedyś tam zadzwonie
  • Re: Pozytywny PR Autor: ~Jajco [62.111.242.*]
    Można jakoś grzecznie zmusić prezesa tej firmy do odpowiadania na mejle i na telefony?
  • Re: Pozytywny PR Autor: ~Robert [83.4.82.*]
    http://forum.parkiet.com/viewtopic.php?t=196338&postdays=0&postorder=asc&start=30&sid=c9185905186c6208f3c0a7f5162136ed

Ciekawa dyskusja o NC na podłodze polecam

żywa prawda?
[x]
ARTEFE -6,49% 21,04 2016-11-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.