• co za mądry Autor: ~mkl [79.185.11.*]
    co za mądry kupił dziś na otwarciu ponad 8000 akcji PKC?
    CZY TO JAKIŚ MAGIK ZE SPÓŁDZIELNI?
  • Re: co za mądry Autor: ~11111 [173.212.232.*]
    Dam ci jedną radę - wyrzuć tę spółkę z obserwowanych. Takie numery są robione przez spółdzielnię żeby cię wciągnąć do zabawy i zainteresować, żebyś ciągle sprawdzał i obserwował kurs aż w końcu kupisz bo będzie ci się wydawać że jesteś sprytyny. W znaczone karty z oszustami się nie gra. Nie kupuj i wywal z obserwowanych i nie dawaj im swoich pieniędzy.
  • Re: co za mądry Autor: ~zły [213.238.94.*]
    Pewnie prezes, raz kupił 4000 to teraz kupił 8000.
    Tani efekt, do papieru nie ma juz zaufania i tyle.
  • Re: co za mądry Autor: ~kos [77.91.45.*]
    mnie się udało na otwarciu cząstkę wywalić i czekam na następną podbitkę - może uda się wyjść z małym plusem, bo nie ma na co czekać - pajacowaty zarząd nie chce informować co robi, czy przejmuje - zero prawdziwej komunikacji - tylko jakieś obiecanki bez pokrycia, a zadeklarowane terminy olewa
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.147.234.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: co za mądry Autor: ~11111 [173.212.232.*]
    Czyżby porażki inwestycyjne na ulubionym walorze że taki wulgarny? Rozumiem to, ja też się denerwowałem jak spadało, ale na szczęście sprzedałem na czas i teraz mogę obiektywnie ocenic co to za spółka. Ta spółka jest fundamentalnie przewartościowana i ma kłopot ze zrealizowaniem kilku drobnych przejęć. Sama sobie wytawiła laurkę. Do tego na kursie grasuje jakaś banda robiąca sztuczny obrót. Trzymać się z daleka i nie dotykać, taka moja rada póki macie za co grać na giełdzie.
  • Re: co za mądry Autor: ~zły [213.238.94.*]
    Oo, akcjonariat sie odezwał.
    Od ilu wisisz ześ taki nerwowy?

Nie poprawie Twojego samopoczucia, będzie tylko gorzej.
  • Re: co za mądry Autor: ~outsider [95.41.88.*]
    a teraz mądralo się przedstaw ,żeby wszyscy mogli zobaczyć jak wygląda idiota...
  • Re: co za mądry Autor: ~zły [77.253.180.*]
    Dnia 2013-06-25 o godz. 13:42 ~outsider napisał(a):
    > a teraz mądralo się przedstaw ,żeby wszyscy mogli zobaczyć
    > jak wygląda idiota...

No i leci w dół...
    Mowilem.
  • Re: co za mądry Autor: ~zły [77.253.248.*]
    No i leci w dół...
    Mowilem.
  • Re: co za mądry Autor: ~zły [77.255.77.*]
    Moze ty sie przedstawisz?
  • Re: co za mądry Autor: ~zły [77.253.175.*]
    Dnia 2013-06-25 o godz. 13:42 ~outsider napisał(a):
    > a teraz mądralo się przedstaw ,żeby wszyscy mogli zobaczyć
    > jak wygląda idiota...

Hej, przedstaw sie idioto.
  • Re: ...ty mądry inaczej... Autor: ~yahoo [95.41.8.*]
    czemu odnosisz się bez szacunku do ludzi i bez sensu ???
    analogicznie do sytuacji sprzed trzech tygodni... jeżeli ktoś zagrał na krótko to sam z siebie robisz idiotę
  • Re: ...ty mądry inaczej... Autor: ~zły [87.205.211.*]
    Dnia 2013-07-17 o godz. 12:49 ~yahoo napisał(a):
    > czemu odnosisz się bez szacunku do ludzi i bez sensu ???
    > analogicznie do sytuacji sprzed trzech tygodni... jeżeli
    > ktoś zagrał na krótko to sam z siebie robisz idiotę

z takim samym brakiem szacunku z jakim on odniosl sie do mnie.

napisalem ze bedzie gorzej i jest, tylko tyle
    PS. to jeszcze nie koniec
  • Re: co za mądry Autor: ~zły [94.42.133.*]
    I nadal milczysz
  • Re: co za mądry Autor: ~komunikaty [195.42.249.*]
    komunikaty trzeba umieć czytać

ZWG SA podpisanie umowy przyrzeczonej w sprawie zakupu udziałów spółki z branży usług górniczych
    Raport Bieżący nr 25/2013
    Zarząd ZWG S.A. z siedzibą w Iwinach (dalej: Spółka, Emitent) niniejszym informuje, iż w dniu 25 czerwca 2013 r. wpłynęła do Spółki podpisana umowa zakupu udziałów (dalej: Umowa) spółki kapitałowej z branży usług górniczych (dalej: Spółka Przejmowana).

Przedmiotem umowy jest zakup 100% udziałów Spółki Przejmowanej.

Przejmowane przedsiębiorstwo działa w branży usług górniczych. W 2012 roku obroty roczne Spółki Przejmowanej wynosiły 46,8 mln zł, zysk na działalności operacyjnej wynosił 3,6 mln zł, zysk na działalności operacyjnej powiększony o amortyzację (EBITDA) wynosił 6,2 mln zł, a zysk netto wynosił 2,6 mln zł.

Przejęcie spółki pozwoli Emitentowi na wejście na nowe rynki zbytu z obecnymi wyrobami, jak również umożliwi znaczące zwiększenie obrotów i zysków Emitenta. Przejecie jest konsekwencją realizacji strategii Emitenta obejmującej budowę silnej Grupy Kapitałowej.

Po przejęciu Emitent planuje znacząco zwiększyć obroty i rentowność przejmowanej spółki w ramach przyjętej strategii, zakładającej budowę grupy przedsiębiorstw prowadzących działalność w branży usług górniczych.

Umowa ma charakter umowy warunkowej. Zbycie udziałów nastąpi po dokonania przez Kupującego zapłaty ceny za udziały należnych dla Sprzedającego w terminie do dnia 31 lipca 2013 roku.

Kupujący może odstąpić od umowy w przypadku istotnej rozbieżności pomiędzy stanem Spółki przejmowanej ujawnionym w przeprowadzonym due diligence, a stanem wynikającym z dokumentów przedstawionych przez sprzedających.

Umowa zawiera zobowiązanie sprzedających do powstrzymania się od działalności konkurencyjnej.

Z uwagi na znaczący efekt synergii związany z przejęciem spółki, Emitent dokona korekt prognoz finansowych.

Emitent wstrzymał się z ujawnianiem drugiej strony umowy do czasu przejścia własności udziałów na kupującego.

Umowa ta została uznana za istotną, z uwagi na jej wpływ na perspektywy rozwoju Emitenta.

Podstawa prawna: § 3 ust. 2 pkt 2 w związku z §2 ust. 1 pkt 2b) ppkt c) Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".

Więcej na: http://biznes.pap.pl i http://biznes.pap.pl/espi

kom ebi abs/

• Re: co za mądry Autor: ~seb1974 [78.88.175.*]
    Jak dla mnie to ktoś od kilku dni bardzo się stara aby nie rosło
  • Re: co za mądry Autor: ~byk [82.139.59.*]
    sprzedałem na otwarciu 5,79
    i odkupiłem taniej
    ===================
    super s-ka do gry na DT
  • Re: co za mądry Autor: ~byk [82.139.59.*]
    dołek 5,54
    kierunek 5,30
    uf, udało się w porę wywalić resztę po 5,8 - 5,82 - teraz niech się dzieje co chce, ale jak mocno spadnie to odkupię
  • Re: co za mądry Autor: ~Wit [178.37.229.*]
    a po co chcesz odkupywać?
    wit, - nie wisz po co ? - po to żeby zarobić
  • Re: co za mądry Autor: ~re [193.59.74.*]
    wczoraj podpisali umowe o przejeciu
[x]
ZWG 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać