Tak tak, znamy hisorię, graną od 2011r. Ciągle pod młyn i ciągle go nie ma. W zeszłym roku już miały być wyniki testów w listopadzie, potem coś poprawili i będę poprawiać w nieskończoność,, już mieli w tym roku zaoferować firmom i nie ma. Mieli młyn testować w KGHM okazało się że w ogóle nie w KGHM, tylko w jakiejść bzdetnej firmie jakaś miniaturka za parę tysięcy zł chodzi, a oni sobie roibą testy. Do dzisiaj nie podpisali umowy z żadną drugą firmą na testy, a mieli. Zrozum że ten młyn to bzdet. A przejęcia słabe. Kup sobie normalną firmę a nie śmiecia rozgrywanego przez jakąś spółdzielnię, taka moja rada.
ot i madrze gada, jak ktos tu pisał albo na parkiecie - mityczny młyn ;) Przejęcia chyba też nie bardzo skoro termin wydłuzony. Krótko mówiąc, ubieranie naiwnych, ale ubieraj się, ubieraj :P
a co to za przejęcia, przejmują 4 mln zysku są wyceniani po spadku na 160 mln, to pic nie przejęcie, a dodatkowo zadłużą się i odtąd już tylko przejęcia za emisje, jak nic nie było do grania i stało zwg było dobre, na bezrybiu i rak ryba, a teraz to kupowa to trzeba miec nierówno pod sufitem, spóła dla dafców spadająca 50% pod przejęcia :)
skad sie biora takie p....by jak ten jolek nie mam pojecia. Czlowieku nie chcesz nie kupuj I wyjazd stad co ty taki dobroduszny dbasz o czyjas gotowke patrz na siebie mowisz nie warto nie rob tego I nie nawijaj makaronu na uszy nikomu kazdy kto inwestuje ma rozum I wie co robic .
ja ci pokazuję że ta spółka to badziew, młyna nie ma i zysków z młyna nie ma, a minęły dwa lata, spółka zarobiła 500 tys. w I kwartale i spadła pod przejęcia 50% to są fakty, kolejnych przejęć nie będzie więc fakty trzeba sprzedawać póki można, myślisz że oszust cię jedyneczkami zrobi milionerem, bo kupi od siebie trochę papiera na sesji i będziesz się podniecał sztucznym wolumenem? albo prezio naobiecuje w telewizji i będzie odpał? Jak kilka osób będzie chciało sprzedać to zabierze swoje jedynczeki i się potratują w 3 sesje walnie 30% jak śmieć Patrowicza. To jest super ZWG. Jak wygląda normalna spółka w trendzie to sobie zobacz na spółki z normalnego parkietu, a nie tego gumowego gniota.