nie dość że ukradli to jeszcze za przyzwoleniem i aprobatą tych co to podobno stoją na straży prawa q r w a - m a ć złodzieje wspólnie i w porozumieniu kradną w biały dzień
przecież płynęły informacje ze spółki ze anulują akcje dlaczego nie sprzedaliście a teraz wyjecie ? na co liczyliście ? teraz możecie sobie krzyczeć i nie zgadzać się czasu już nie cofnie się
Jak już zaczeli przebąkiwać o anulowaniu to u nas handel zawiesili . I wszyscy z nas są pewni iż w literze naszego - Polskiego prawa anulowanie poprzdzone powinno być wezwaniem
skoro nie masz akcji, to po co sie interesujesz tym tematem i robisz wpisy? dziwia mnie uwagi ludzi ktorych to nie dotyczy i jeszcze maja ochote pisac bzdury. jezeli nie jest to twoj problem to daruj sobie i ciesz sie gamoniu ze udalo ci sie w pore sprzedac w przeciwienstwie do innych.
barana to sobie mozesz w rodzinie szukac a jak cos walilo jak glupie z 6 zl na 10gr to nie bez powodu ale wy tu pisaliscie ze to zanizanie by odebrac wam akcje trzeba miec cos z glowa by trzymac te akcje jak przebilo 97 gr nikt normalny nie siedzial tu po nizej 1 zl kazdy uciekal jedynie dt i na noc bez akcji a wy mysleliscie ze zlapaliscie taniosc i zarobicie miliony a teraz skowyt a teraz mozna jedynie jak temat nie zgadzac sie
Pod linią wysokiego napięcia jest wielki napis dużymi literami. NIE DOTYKAĆ GROZI POWAŻNYM USZKODZENIEM ZDROWIA LUB ŚMIERCIĄ. Baran myśli sobie, to napewno podpucha albo jakiś żart, a co mi tam uwiesze się na tej linii tak dla zabawy. Kiedy barana popieścił prąd i leży w szpitalu, ledwo uszedł z życiem wrzeszczy w niebogłosy: CO ZA IDIOTA POSTAWIŁ TU TEN NIEBEZPIECZNY SŁUP?! Ma pretensje do pracowników elektrowni że próbowali go zabić. Grozi sądem i policją. Po całym zdarzeniu zamiast uderzyć się w pierś i powiedzieć sobie: Postąpiłem bardzo lekkomyślnie i nieodpowiedzialnie, obwinia zakład energetyczny że nie powstrzymał go od tej niebezpiecznej zabawy. Myśli że to kto inny ponosi odpowiedzialność za całe zdarzenie. Wydaje mu się że na drodze prawnej uzyska odszkodowanie za poniesiony uszczerbek na zdrowiu. Ale wiecie co wam powie? Nie dostanie ani grosza i tylko zmarnuje swój czas i pieniądze na kolejne bezsensowne działania.
Ile i kto Ci ta to pieprzenie płaci. A wracaj do Twojego głupowatego przykładu. A jak właściciel słupa, wszem i wobec będzie głosił,że na słupie nie ma wysokiego napięcia/ czyt. ogłasza ,że za 3 Q spółka ma b. dobre wyniki/, i ktoś wejdzie na ten słup/. Ma zarzuty prokuratorskie jak 2+2 = 4. A w naszym przypadku. CEDC głosiło' jeszcze w listopadzie,że wyniki za 3 Q 2012 r, są bardzo dobre i obiecujące. Podali raport i wyniki/ dla przypomnienia zobacz sobie do tego raportu/, . Co.... było to zezwolenie na wejście i zaproszenie do spółki/ czyt. wydojenie akcjonariuszy i nie tożsame z . wejściem na słup?
przyłączam się do życzeń dla kanalii o ksywie uzi, która jest albo opłacona albo tak zgorzkniała, że na jej widok każdy dostaje konwulsji, tfu padlino o ksywie uzi umieraj długo i w mękach
Dnia 2013-06-16 o godz. 18:46 ~grom napisał(a):
> przyłączam się do życzeń dla kanalii o ksywie uzi, która
> jest albo opłacona albo tak zgorzkniała, że na jej widok
> każdy dostaje konwulsji, tfu padlino o ksywie uzi umieraj
> długo i w mękach
Nie kazdy, ograniczniku, nie kazdy. Ja widzialem tutaj wiecej niz dziesieciu co nie tylko nie dostawalo konwulsji, ale zgadzalo sie z uzi. Sam sie do takich zaliczam, a te twoje zabobony maja taka sama skutecznosc jak twoja strategia "inwestowania" i zrozumienie sytuacji CEDC.
woznica ty szmato tarika fajnie tak siedzieć na florydzie w panama city i szczuć ? oby s też zdechl na raka ...rzucam ci przekleństwo..niech się stanie
Dnia 2013-06-16 o godz. 21:57 ~ggg napisał(a):
> woznica ty szmato tarika fajnie tak siedzieć na florydzie w
> panama city i szczuć ? oby s też zdechl na raka ...rzucam
> ci przekleństwo..niech się stanie
Widze, ze lubisz sie patrzec na adresy IP - skad teraz jestem?
Te wasze zabobony sa tak samo wyrafinowane jak i skuteczne. Jezeli masz ochote przedstawic mi swoj inny punkt widzenia, to prosze cie bardzo. Ale ty nie jestestes w stanie go zformulowac, wiec lapiesz sie tego co tylko znasz, czyli kretynskiego chamstwa.
Jak to mawiali: "czym za mlodu skorupka nasiaknie, tym na starosc traci..."
Szkoda gadać. Tak ja zdechne na raka bo jestem winien twojego nieudacznictwa na giełdzie. Pisz se co chcesz ale jak narazie to ciebie zżera choroba jaką jest zawiść i zazdrość. Będziesz zawsze nieszczęśliwym człowiekiem i zawsze będziesz dawcą kapitału na giełdzie, nieważne ile byś inwestował. Z takim podejściem do życia i z taką agresją wobec innych giełda zawsze ci dokopie, a tobie pozostanie wyrzucać z serca ten obrzydliwy szlam który cię zżera cię od sierodka na forach internetowych. Mnie to zwisa, to ty będziesz dalej dostarczał świeżej gotówki takim ludziom jak ja czy Woźnica, więc szczekaj sobie do woli. Co do twoich argumentów NOWY to mogę je skomentować tylko w jeden sposób: tonący brzytwy się chwyta. Niestety leszcz nigdy nie zrozumie że fundamenty są nie istotne jak cena akcji spółki od kilku lat spada w tak zastraszającym tempie. Powtarzam po raz kolejny silne trendy spadkowe mają to do siebie że dążą do zera nie ważne jakie wyssane z palca spółka będzie raportować zyski. W tym przypadku trend dobił do celu. Każdy kto inwestuje duże pieniądze bez żadnych zasad ochrony kapitału w tego typu spółki jest albo początkującym inwestorem albo szaleńcem. Zamiast wyciągnąć wnioski na przyszłość wy dalej bijecie piane na forum bankiera. To smutne by nie powiedzieć żałosne. Jestem ciekaw czy kiedykolwiek zdobędziecie w sobie tyle siły by przyznać przed samym sobą: tak to ja w 100 procentach odpowiadam za stratę na swoim rachunku, czy będziecie siedzieć w tym szambie już do końca życia.