• uklepaliśmy dno Autor: ~rock4 [5.185.85.*]
    5,05zł - myślicie że tutaj skończymy?
  • Re: uklepaliśmy dno Autor: ~Mietek105 [37.108.191.*]
    teoretycznie w tych okolicach, wtedy pierwsza fala równa piątej i chociaż jakaś korekta trójfalowa
  • Re: uklepaliśmy dno Autor: ~Piotr [178.36.92.*]
    kurs oszalal w ciągu roku wzrósł 10 krotnie i korekta 30% to za mało tymbardziej że c/wk to11 sporo za dużo a do tego strata za Ikw więc niech mnie ktos przekona co ma takiego spółka że jest wyceniana na przeszlo 100mln zł przeciez to przypomina mi Resnud jak chodził po 40-50 zl i wyzej a dziś 4zł.
  • Re: uklepaliśmy dno Autor: ~stiopa [89.68.55.*]
    Po takich jazdach zostali już sami twardzi ze starych oraz nowi co wskoczyli. Wygląda na podwójne wręcz książkowo i jest pod co grać - za parę dni tj. 21., a może wcześniej bo napisali do 21. - przejecie . Więc...
  • Re: uklepaliśmy dno Autor: ~piter18pl [79.163.113.*]
    Piotr zastanów się co piszesz jaka strata >> ???? Czytaj raporty ze zrozumieniem skonsolidowany zysk jest i to o 7% wiekszy niż rok wczesniej :) lol jednostkowe raporty to można sobie o kant d..y wytrzeć :) liczą się skonsolidowane
  • Re: uklepaliśmy dno Autor: ~zwig [212.191.69.*]
    To jest
    sfaniak .
    Takie zachowanie nie przyciągnie ,
    chętnych do kupna akcji,
    dopóki mendy sfaniaki tak postępują ,
    w końcu zostaną sami z akcjami i z palcem w dupie.
  • Re: uklepaliśmy dno Autor: ~end [85.28.162.*]
    Kto tak pluje akcjami?
    Jebane spekulanci.
  • Re: uklepaliśmy dno Autor: ~rock4 [5.185.85.*]
    Przy ostatnim zjeździe na 5 zł mieliśmy sytuację, ze zamknięcie było na 5,70zł po czym następnego dnia pojawiał się komunikat o zakupach w wysokości 2000szt przez Sutkowskiego.
    Czy dzisiaj również jest planowane podobne zagranie Panie Prezesie?
    ale was wyrucha...li :) panowie ucieka napewno ktoś gruby rozsądni wyjdą :P przy takich obrotach to nie leszczyna i nie spekulanci :) nie widzicie tego ? info o przejęciach dzisiaj a kurs leci prawie 10% oszukujecie się dalej ?
  • Re: uklepaliśmy dno Autor: ~123 [87.239.171.*]
    Pokaż mi kiedy na ZWG były małe obroty ?
    pokaż mi kiedy po tak pozytywnym infie kurs leciał 10% :):):)
  • Re: uklepaliśmy dno Autor: ~stiopa [89.68.55.*]
    Cena bajka. Do 10 zł 100 procent zarobku. Piknie ładują od panikarzy teraz
  • Re: uklepaliśmy dno Autor: ~123 [87.239.171.*]
    Człowieku zastanów się co piszesz. Napisałeś, ze grubi wychodzą bo są duże obroty, pytam się kiedy na ZWG obroty były małe ?? A jakie pozytywne info widziałeś ? Że przedłużyli negocjacje o przejęciu i kurs po czymś takim miał wybić do góry ??? Nie ośmieszaj się bo już nie raz pokazałeś jaki z Ciebie analityk.
  • Re: uklepaliśmy dno Autor: ~bototu [31.61.129.*]
    dno to jest na 1 pln, albo nizej :)
  • Re: uklepaliśmy dno Autor: ~Mietek105 [37.108.191.*]
    ogólny brak wiary we wzrosty jest dobrym znakiem końca korekty

w imię zasady: kupuj jak krew się leje
  • Re: uklepaliśmy dno Autor: ~end [85.28.162.*]
    Kupuja, sprzedaja i zanizaja kurs
  • Re: uklepaliśmy dno Autor: ~bonio [46.238.212.*]
    nie wiem, co z tym zwg... trzymać te cholerne akcje? mam stalowe nerwy, ale pomału brakuje mi cierpliwości i co sprawdzam sobie, jak tam kurs stoi, to ręce mi opadają. Tym bardziej, że tu ewidentnie widać grę grubych graczy.
  • Re: uklepaliśmy dno Autor: ~artuur [46.238.212.*]
    a najgorsze jest to, ze kolegow strach oblecial. kto sie odwazy i troche dokupi? trzeba bujnac ta prawa strone!
    jak ktos napisal na parkiecie: byla spolka Aton tez z super sprzetem i pomyslami. Przesledz jej notowania. Czy wiesz kiedy mlyn mial byc gotowy, co bardziej oblatani powiedza. Przejecia? Przesuniecie chyba tylko po to zeby gruby wyszedl i to chyba nie jeden. Przeanalizuj wszystkie + i - i zdecyduj. To Twoje pieniadze!!! Z 8 pln na 5 z takimi obrotami? wg. mnie to nie drobnica :(
  • Re: uklepaliśmy dno Autor: ~bonio [46.238.212.*]
    sytuacja na pewno jest poważniejsza od tej, co kiedyś, jak leciało z 5,6 na 4 zł. Wtedy tego obrotu nie było, ale teraz szykuję się coś mocniejszego. Pytanie co.
    wy, drobnica nie wiecie, grubi wiedza. Moze fiasko mlyna, moze emisja akcji po np. 2,50 (po co trzymac jak mozemy miec taniej) pod wirtualne przejecia? Ogolnie, smierdzi i to bardzo.
    własnie o to chodzi :) wszyscy się tu zachwycają jaka ta spółka jest rewelacyjna ale właśnie chodzi o to że kurs pikuje w dół i gruby wie już coś o czym my leszcze dowiemy się na końcu :) stop losy się kłaniają :P leszczyna zawsze wie na końcu i zawsze najwięcej traci więc stop loss to obowiązek :D a zwg ma niezłe obroty więc spokojnie można było losa zastosować na tej spółce :D
[x]
ZWG 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.