Pomyslalem, ze warto byloby przeprowadzic kampanie informujaca konsumentow o tym jak CEDC potraktowalo polskich akcjonariuszy. Media spolecznosciowe daja dzis nieograniczone mozliwosci przeplywu informacji. Moze zrobilibysmy jakas strone na FACEBOOKU o tym jak Tariko potraktował Polakow!!! Zbierzemy troche likeów...pozniej pojdziemy z tym do gazet, TV :)
Jesli zrobi sie i bedzie szum...Tariko naprawde moze nie wyjsc na tym dobrze...
Przypominam,że Bolsa ma reklamować Bogus Linda. MOże ktoś ustali jego maila i zaczniemy do niego pisać, w jaki szemrany uklad wszedł i co reklamuje?.Jest za tymi, co nam zabieraja własność, czy za nami - rodakami. Jak nie, to też i jego bedziemy bojkotować.
Śmieszni jesteście :) - leciało 78% na ostatniej sesji, zamiast sprzedać...to wam anulowano.
Fakt faktem to kradzież w biały dzień...ale w dokumentach było że mozna anulować akcje.
I jak spółka jest notowana na 2 rynkach to nie warto wchodzić !!
w jakich dokumentach było o anulowaniu pajacu jeden, sam fakt, że używasz słowa dokumenty w tym przypadku świadczy tylko o tym, że prosty jesteś jak drut, dlatego grzecznie cię proszę zamilcz parobku i weź się za wywożenie gnoju bo smród się roznosi, że ho ho
Jak tak będziecie robić to ten biedny oprych zostanie bez kufajki i walonek jeszcze jakby został bez majtek to by mnie leczyło - bo to co zrobił z nami to mu się należy jak psu zupa z czego mu z całego serca życze heeee... heeee...
Dnia 2014-08-14 o godz. 13:12 ~miałemAkcje napisał(a): > kiedyś zostanie bez niczego ALE DOBRZE BY BYŁO JAK BY ZOSTAŁ Z MENDAMI..... heeee... heeee... i została mu tylko niechciana jego bejberówa .....
Wakacje, wakacjami, ale drodzy Państwo nie należy odpuszczać tematu anulowania akcji CEDC, ponieważ złodzieje tylko na to czekają, dlatego zachęcam do aktywności na forum CEDC i pozdrawiam wszystkich, którzy chcą i mają zamiar walczyć o zrabowane im pieniądze.
A gdzie ja w tym wątku pisałem coś o anulowaniu akcji ????? a tekst "anulowli im" to raczej nie moja twórczość, tylko wasze wizje kolego ~zebrak. Pozdrawiam i zalecam ograniczenie spożycia płynów, proszków i dymów, które destrukcyjnie wpływają na organizm ludzki ;-D
Masz racje "anulowali im" to nie Twoja tworczosc, jezeli robi Ci roznice "zrabowali im". Czlowieku, ja na prawde stracilem przez to k......o sporo kasy. Byc moze moj blad ze przestalem wierzyc, ale zapewniam Cie i innych tu jeszcze piszacych, ze ja ze swej strony, co moglem zrobic dla tej sprawy to zrobilem. Wyslalem pisma gdzie tylko bylo to mozliwe, dostalem nawet kilka odpowiedzi od waznych instytucji panstwowych, ale niestety wszyscy mieli to w d...e, to co ja mam niby teraz uwierzyc, ze cud sie stanie i ten zlodziej odda Nam akcje????????? Przepraszam jezeli Cie nieslusznie moja wypowiedziedz zabolala.
Nie trać wiary i rób wszystko co w twojej mocy, bo najgorsze jest nic nie robienie i liczenie na to, że ktoś inny to zrobi, Pozdrawiam i życzę sukcesów wszystkim tym, którzy przynajmniej czytają to forum.
Dnia 2014-08-15 o godz. 22:20 ~zebrak napisał(a): > Masz racje "anulowali im" to nie Twoja tworczosc, jezeli > robi Ci roznice "zrabowali im" Czlowieku, ja na prawde > stracilem przez to k......o sporo kasy. Byc moze moj blad ze przestalem > wierzyc, ale zapewniam Cie i innych tu jeszcze piszacych, ze ja ze swej > strony, co moglem zrobic dla tej sprawy to zrobilem. Wyslalem pisma gdzie > tylko bylo to mozliwe, dostalem nawet kilka odpowiedzi od waznych > instytucji panstwowych, ale niestety wszyscy mieli to w d...e, to co ja mam > niby teraz uwierzyc, ze cud sie stanie i ten zlodziej odda Nam > akcje????????? Przepraszam jezeli Cie nieslusznie moja wypowiedziedz > zabolala.
Heeeee... heeee... ciekawe jakiego sędziego wstawio na te rozprawe oby nie popierał tego w kufajce tylko wsadził go tam gdzie jego miejsce czyli do pierdla ?????