• INFO Autor: ~re [87.206.165.*]
    Moderator usuwa wątki o stanowisku KNF. Czyżby szanowna instytucja interweniowała w bankier.pl ?
  • Re: INFO Autor: ~zebrak [31.62.126.*]
    Szlag by trafil. Juz nawet wypowiedziec sie w tak waznej dla Nas sprawie nie mozna:(
  • Re: INFO Autor: ~NOWY [212.14.63.*]
    A czego się spodziewaleś po KNF . Głupie pismo jakiegoś urzędasa, to im wstyd i nie dopuszczaja do jego rozpowszechnienia. Zobacz, bo może i maila Ci usunęłi, haha/ oczywiście, jeżeli w tej blokacie maczało ręce KNF- tego nie wiem/.
  • Re: INFO Autor: ~ni [87.206.165.*]
    W Usa dzisiaj też handlują, teraz na OTCMarkets pre-market 0,0051& -0,0068 $. Nie mają problemu, że bankrut, a w Polsce "stoją na straży dobra inwestora".
  • Re: INFO Autor: ~uti [83.144.75.*]
    nie mogę zrozumieć jednego może mnie ktoś oświeci
    zakładając że krótkie ktoś odkupił i oddał to wiadomo że zarobił ale ten co pożyczał ten dopiero jest w plecy bo po co mu teraz akcje które zostają anulowane raczej na prowizjach nie zarobił takiej kasy żeby się zrekompensowały
  • Re: INFO Autor: ~Radomiak [95.40.8.*]
    A mnie ciekawi co będzie jak ktoś pożyczył akcje i ma je dostać z powrotem powiedzmy 30.06.2013, ciekawe jak mu je oddadzą?
  • Re: INFO Autor: ~Matoł [95.41.109.*]
    A jeszcze ciekawsze jak pożyczył i sprzedał a tu zawieszają pod byle pretekstem na przykład na miesiąc i po tym okresie otwierają np. po 4zł heeee... heeee... ale mogą jakiegoś czereśniaka ubrać haaaaa... haaaaa...
[x]
CEDC -32,26% 0,21 2013-04-12 17:33:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.