Anulują, jak im spółka prześle odpis wyroku ze stwierdzona prawomocnością, z tydzień co najmniej to zajmie. Może jeszcze jakieś dodatkowe procedury będą związane z weryfikacja prawdziwości wyroku i jego prawomocności.
Muszą trochę poudawać, że coś robią w tym KNF. Tłumaczenie zajmie pewnie miesiąc. Spółka wydaje komunikaty, a KNF cisza. To po co podali datę 5 czerwca ?
Zauważ, że przy całym tym szumie w koło CEDC, KNF i GPW nie wydali żadnego komunikatu, rozumiem przepisy nie narzucają im informowania inwestorów, ale w tej sytuacji powinni się wypowiedzieć nie tylko via email. Co do KDPW, to Ci jak zwykle robią wszystko na "niemasa".
należy sprawdzić kto był emitentem akcji i czy są to akcje macierzyste czy są to GDR, czy serie akcji w usa są takie same jak u nas, bo jeśli są to GDR-y to ktoś zobowiązał się do kwitowania tych akcji, myślę że tych informacji może udzielić KDPW
mi się wydaje, że nawet w USA chyba nasdaq obawia się tego anulowania... gdyby było to przyklepnięte na 100% , pisali by o tym w komunikatach jak to się odbędzie, kiedy dokładanie itp... a tam cisza. wszystko dzisiaj się wyjaśni
Przekazałem tylko info, które otrzymałem z KNF na email. Nic w nim nie było obrażającego KNF. Wolność słowa w Polsce, hm, to zależy kto pisze i o czym :)
Widzialem Twoje wpisy i uwazam, ze to jest po prostu "fo pa" wobec Nas akcjonariuszy, ktorzy sledza wszystkie informacje, aby dowiedziec sie co i jak sie stanie z Nasza wlasnoscia. Zobaczymy, czy tym razem czekam Nas Polakow kolejny, tym razem amerykansko- rosyjski zabor.
Zabór nam nie grozi i tak mają nas w "kieszeni". Cóż kasa rządzi. KNF nie ma czasu wydać komunikatu. Siedzą sobie popijając kawkę i śmieją sie z Nas teraz.
inwestowanie wiaze sie z ryzykiem
widze ze wiekszosc tutaj to tacy sami inwestory jak ci ktory w amber gold wplacali.
jezeli wiecie ze spolka ma klopoty to sie jej nie kupuje chyba ze chce sie spekulacyjnie zarobic - WAM SIE NIE UDALO i na tym koniec, przestancie pierdzielic glupoty o ytm ze prokuratura czeka w starterach ze na kogos czekaja w wiezieniu bo tylko sie osmieszacie.
Jaki Ty jesteś naiwny. Akcje, i inne 'Dobra' kupuje się po to aby na nich zarobić.Skoro są nadzorcy rynku finansowego kasujący po kilkanaście tys. złotych miesięcznie z naszych podatków to powinni nie dopuszczać do jawnego złodziejstwa. A, jeśli są niepotrzebni to zlikwidujmy te "instytucje" i wprowadzmy żywioł i wszystko będzie jasne, a my zaoszczędzimy kupę kasy na pensjach na niekompetentnych urzędnikach.