• Anulowali akcje ? Autor: ~ni [87.206.165.*]
    Pytam, ponieważ nie mam teraz dostępu do rachunku maklerskiego ?
    Dzięki za info.
  • Re: Anulowali akcje ? Autor: ~NOWY [212.14.63.*]
    No.... niech spróbują, prokuratura już czeka w starterach
  • Re: Anulowali akcje ? Autor: ~Geo [149.156.28.*]
    Nie anulowali
  • Re: Anulowali akcje ? Autor: ~sandacz [84.39.116.*]
    Anulują, jak im spółka prześle odpis wyroku ze stwierdzona prawomocnością, z tydzień co najmniej to zajmie. Może jeszcze jakieś dodatkowe procedury będą związane z weryfikacja prawdziwości wyroku i jego prawomocności.
  • Re: Anulowali akcje ? Autor: ~ni [87.206.165.*]
    Muszą trochę poudawać, że coś robią w tym KNF. Tłumaczenie zajmie pewnie miesiąc. Spółka wydaje komunikaty, a KNF cisza. To po co podali datę 5 czerwca ?
  • Re: Anulowali akcje ? Autor: ~sandacz [84.39.116.*]
    A co ma do tego KNF? KDPW anuluje akcje.
  • Re: Anulowali akcje ? Autor: ~gol [89.79.89.*]
    ale zdaje się nie ma w polskim prawie takiego wynalazku jak anulowanie akcji, no ale pożyjemy i zobaczymy co wykombinują POlskie marionetki
    Zauważ, że przy całym tym szumie w koło CEDC, KNF i GPW nie wydali żadnego komunikatu, rozumiem przepisy nie narzucają im informowania inwestorów, ale w tej sytuacji powinni się wypowiedzieć nie tylko via email. Co do KDPW, to Ci jak zwykle robią wszystko na "niemasa".
  • Re: Anulowali akcje ? Autor: ~NOWY [212.14.63.*]
    W pierdlu juz czekają na panów w białych kołnierzykach
  • Re: Anulowali akcje ? Autor: ~zak [83.6.178.*]
    należy sprawdzić kto był emitentem akcji i czy są to akcje macierzyste czy są to GDR, czy serie akcji w usa są takie same jak u nas, bo jeśli są to GDR-y to ktoś zobowiązał się do kwitowania tych akcji, myślę że tych informacji może udzielić KDPW
  • Re: Anulowali akcje ? Autor: ~Matoł [89.72.122.*]
    ANULOWAC -- to mogą jaja heeeee... heeee... ale swoje... a nie nasze......
  • Re: Anulowali akcje ? Autor: ~wiatrak [178.159.173.*]
    zalecam kupno CITY INTERACTIVE :)
  • Re: Anulowali akcje ? Autor: ~maxikaz [81.219.101.*]
    mi się wydaje, że nawet w USA chyba nasdaq obawia się tego anulowania... gdyby było to przyklepnięte na 100% , pisali by o tym w komunikatach jak to się odbędzie, kiedy dokładanie itp... a tam cisza. wszystko dzisiaj się wyjaśni
  • Re: Anulowali akcje ? Autor: ~edek [178.37.12.*]
    ale nerwówka przez te 2 miesiące zasiwiałem z 50% i nadal nic nie wiadomo
  • Re: Anulowali akcje ? Autor: ~zebrak [31.62.126.*]
    Ni, oj cos Cie Pan Moderator nie lubi. Ciekawe, co sie stalo z wolnoscia slowa:(
    Przekazałem tylko info, które otrzymałem z KNF na email. Nic w nim nie było obrażającego KNF. Wolność słowa w Polsce, hm, to zależy kto pisze i o czym :)
  • Re: Anulowali akcje ? Autor: ~zebrak [31.62.126.*]
    Widzialem Twoje wpisy i uwazam, ze to jest po prostu "fo pa" wobec Nas akcjonariuszy, ktorzy sledza wszystkie informacje, aby dowiedziec sie co i jak sie stanie z Nasza wlasnoscia. Zobaczymy, czy tym razem czekam Nas Polakow kolejny, tym razem amerykansko- rosyjski zabor.
    Zabór nam nie grozi i tak mają nas w "kieszeni". Cóż kasa rządzi. KNF nie ma czasu wydać komunikatu. Siedzą sobie popijając kawkę i śmieją sie z Nas teraz.
  • Re: Anulowali akcje ? Autor: ~janek [77.252.254.*]
    inwestowanie wiaze sie z ryzykiem
    widze ze wiekszosc tutaj to tacy sami inwestory jak ci ktory w amber gold wplacali.

jezeli wiecie ze spolka ma klopoty to sie jej nie kupuje chyba ze chce sie spekulacyjnie zarobic - WAM SIE NIE UDALO i na tym koniec, przestancie pierdzielic glupoty o ytm ze prokuratura czeka w starterach ze na kogos czekaja w wiezieniu bo tylko sie osmieszacie.

ps. zycze udanych inwestycji
  • Re: Anulowali akcje ? Autor: ~Jaci9 [87.105.115.*]
    Jaki Ty jesteś naiwny. Akcje, i inne 'Dobra' kupuje się po to aby na nich zarobić.Skoro są nadzorcy rynku finansowego kasujący po kilkanaście tys. złotych miesięcznie z naszych podatków to powinni nie dopuszczać do jawnego złodziejstwa. A, jeśli są niepotrzebni to zlikwidujmy te "instytucje" i wprowadzmy żywioł i wszystko będzie jasne, a my zaoszczędzimy kupę kasy na pensjach na niekompetentnych urzędnikach.
[x]
CEDC -32,26% 0,21 2013-04-12 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.