• Bede tesknil Autor: ~Kiko [78.129.148.*]
    Szkoda, ze sie konczy. Bedzie mi was brak, kretyni - dostarczyliscie mi sporo rozrywki.

Chcialem wam podziekowac za wasza glupote. Bylo fajnie...PA!
  • Re: Bede tesknil Autor: ~ni [87.206.165.*]
    Pa, debilu z nie Naszego kraju. Nie masz nawet odwagi napisać z jakiego państwa pochodzisz. Wstydzisz się ? Dlaczego ? A może Polakiem jesteś, tylko z tych bez jaj.
  • Re: Bede tesknil Autor: ~NOWY [83.238.58.*]
    To jakis baran, szkoda z nim dyskutować.
  • Re: Bede tesknil Autor: ~obserwator [193.218.150.*]
    to tylko przygłup z Polski, który jest bezrobotny i spłukany z kasy. Nie ma widoków na przyszłośc to wchodzi na forum i w ten sposób próbuje sobie psychicznie pomóc. Trzeba zrozumieć kogoś kto pracował w PGR na wsi a potem po upadku komuny nie umiejąc nic został stałym bywalcem urzedu pracy i sklepu monopolowego.
  • Re: Bede tesknil Autor: ~Kiko [95.154.230.*]
    To ciekawe jak oni wiedza o kim mowa. Wystarczy podac komende: "Kretyni", a oni juz sie w szeregu stawiaja do apelu. Zdyscyplinowana banda, nie powiem.
  • Re: Bede tesknil Autor: ~tfu [89.79.89.*]
    umrzesz na raka kanalio i to już nie długo, bez odbioru ciociu
    Dnia 2013-06-01 o godz. 22:06 ~tfu napisał(a):
    > umrzesz na raka kanalio i to już nie długo, bez odbioru
    > ciociu

A ty sie spozniles na apel, ale dobrze ze jestes. Tylko badz bardziej punktualny nastepnym razem, dobrze?
  • Re: Bede tesknil Autor: ~CIAPEK [89.72.122.*]
    Co to za osioł chyba jak się rodził to pielęgniarka zamias go klepnąc w d.....e to się pomyliła i walła w ten pusty łeb i dlatego tak głupio gada obrzympołek .......
    Dnia 2013-06-01 o godz. 23:08 ~CIAPEK napisał(a):
    > Co to za osioł chyba jak się rodził to
    > pielęgniarka zamias go klepnąc w d.....e to się
    > pomyliła i walła w ten pusty łeb i dlatego tak
    > głupio gada obrzympołek .......

Nasepny spoznialski - wio do szeregu!
    Miało cie już tu nie byc !!!!!!!!! a ty warujesz tu nocami jak zwykły pies czy ktoś coś ciekawego napisał - i ujadasz heeeeee... heeeeee...
  • Re: Bede tesknil Autor: ~Kiko [67.159.36.*]
    Dnia 2013-06-01 o godz. 23:24 ~CIAPEK napisał(a):
    > Miało cie już tu nie byc !!!!!!!!! a ty
    > warujesz tu nocami jak zwykły pies czy ktoś coś
    > ciekawego napisał - i ujadasz heeeeee... heeeeee...

"Warujesz" - to ty jestes Ciapek-piesek
    "zwykly pies" - Ciapku?
    "nocami" - u ciebie 23:24, u mnie 17:24, to ty w nocy nie masz co robic
    "ujadasz" - patrz "Warujesz" powyzej

Czyli napisales autobiografie. Tak to jest z ograniczonymi, wierza, ze caly swiat jest taki jak oni.
  • Zwykła prowokacja, zwykłego cieniasa .Kiko niezły z ciebie inteligent;) Autor: ~ezechiel [37.30.128.*]
    facio....

ŻEBY SIĘ WYŚNMIEWAĆ Z CZYJEJŚ KRZYWDY TO TRZEBA MIEĆ NIEŹLE ZRYTY BERET ...
    Bez odbioru psi synu, wielu tu na tym forum podobnych do ciebie patrycjuszy...........;)
  • Re: Zwykła prowokacja, zwykłego cieniasa .Kiko niezły z ciebie intelige Autor: ~Kiko [67.159.36.*]
    Witaj na apelu: Full House!
  • Re: Zwykła prowokacja, zwykłego cieniasa .Kiko niezły z ciebie intelige Autor: ~Kiko [67.159.36.*]
    Witaj na apelu kretynow: Full House!
    Ciapek cie olewa pisz sobie co chcesz i tak nic nie ugrasz ci co się przestraszyli już odali a ty idż do budy spac bo padniesz ze zmęczenia jak tyle będziesz siedział przy komputerze i warował dyc jeszcz coś wpadnie darmowego - do kosza, sznuj swoje zdrowie ........która teraz u ciebie tylko się nie pomyl hałłłłłł ... hałłłłłłłł.....
  • To co frajerze wystarczy? Mendo społeczna...... Autor: ~ezechiel [83.29.160.*]
    Czy może chcesz się jeszcze dowiedzieć kim była twoja matka ???
  • Re: To co frajerze wystarczy? Mendo społeczna...... Autor: ~Kiko [95.154.230.*]
    Dnia 2013-06-03 o godz. 15:07 ~ezechiel napisał(a):
    > Czy może chcesz się jeszcze dowiedzieć kim była twoja matka???

Tak, prosze, napisz w detalach. Postaraj sie byc orginalny. Twoja tworczosc mnie bawi!
  • Re: To co frajerze wystarczy? Mendo społeczna...... Autor: ~gondek [46.253.220.*]
    polska to dziki kraj miał ten jegomość racje
  • Re: Bede tesknil Autor: ~ja [78.8.172.*]
    kiko obyś zdechł w mękach...
    Dnia 2013-06-03 o godz. 16:35 ~ja napisał(a):
    > kiko obyś zdechł w mękach...

Wydaje mi sie, ze sie powtarzasz. Skonczyl ci sie mozg? Tak szybko?
    Łajzo, jeśli posługujesz się językiem polskim, to wrzuć sobie w systemie polski programisty i uzywaj naszych liter analfabeto. Nie zapomnij też zmienić IP. Obrażasz Polaków, a sam nim jesteś. Wstydzisz się, dlaczego ? To w której części Polski teraz mieszkasz ? Amerykanin, haha, debil.
    Dnia 2013-06-03 o godz. 16:48 ~ni napisał(a):
    > Łajzo, jeśli posługujesz się językiem polskim, to wrzuć
    > sobie w systemie polski programisty i uzywaj naszych liter
    > analfabeto. Nie zapomnij też zmienić IP. Obrażasz Polaków,
    > a sam nim jesteś. Wstydzisz się, dlaczego ? To w której
    > części Polski teraz mieszkasz ? Amerykanin, haha, debil.

Kiedys, niestety, bylem polakiem. Nie z wlasnej winy, po prostu przez przypadek narodzin. Jak tylko sie zorientowalem jak tepi moga byc moi przypadkowi rodacy, to przestalem byc polakiem i zamieszkalem gdzie indziej. Niektore rzeczy powinni sie naprawiac, to i naprawilem. I teraz za kazdym razem jak cos piszecie, to sie utwierdzam w przekonaniu, ze to byla dobra decyzja.
    Niestety dla Ciebie jesteś Polakiem i zawsze nim zostaniesz. Zmiana obywatelstwa nie zmienia kraju pochodzenia. Zawsze będziesz w innym kraju obywatelem 2 lub 3 kategorii, tylko nie zaprzeczaj. Jeśli wstydzisz się twojego pochodzenia, to po co piszesz w tym języku, pisz teraz w swoim ojczystym języku przez Ciebie wybranym. Obstawiam, że słabo mówisz i piszesz, stąd się posiłkujesz polskim. Nie udawaj kolego kogoś kim nie jesteś.
    Dnia 2013-06-03 o godz. 17:59 ~ni napisał(a):
    > Niestety dla Ciebie jesteś Polakiem i zawsze nim
    > zostaniesz.

Tu sie mylisz, i grubo i nie po raz pierwszy. Bycie polakiem czy przynaleznosc do jakielkolwiek innej grupy socjalnej, to nie staly stan fizyczny, tylko stan tymczasowy i umyslowy.

Niektorzy z nas to rozumieja, i moga to zmienic. Reszta, tak jak i ty, nie sa w stanie tego pojac, i tkwia w tym do konca zycia.
    Ok Kiko, teraz już rozumiem należysz do tych "oryginałów" postrzegających świat inaczej. Z własnego doświadczenia wiem, że lepiej nie wstydzić się własnego pochodzenia, ludzie w innych krajach to szanują, trzeba byc dumnym z bycia Polakiem, jeśli robisz przeciwnie, to mają Cię za pajaca i uważają za człowieka niegodnego zaufania. Będą Ci mówić jaki jesteś super,a we własnym gronie naśmiewają się z Ciebie. Znam takiego Polaka jak Ty, wstydzi się swojego pochodzenia, a gdy słyszy pochlebne słowa na temat historii polskiej, to głupio się uśmiecha. Wiele razy słyszałem z ust jego nowych krajan, że jest pajacem i nie rozumieją jak można wypierać sie własnego kraju. Jeżeli Twoja matka i ojciec lub dziadki wiedzieliby co ty piszesz na tym forum kilka bolszych usłyszałbyś. Skończ proszę najeżdżać na Polaków, tutaj się urodziłeś, wychowałeś i nauczyłeś języka polskiego, mamy piękną, a zarazem tragiczną historię, przynajmniej uszanuj pamięć poległych za nasz kraj. Ośmieszyłeś się kolego Kiko. Jesteś zwykłym człowiekiem niczym się nie wyróżniającym w tłumie, więc Twoje zdanie na temat Polaków demostruj w Twoim obecnym kraju, ale nie zdziw się gdy zapytają skąd pochodzisz..Wyśmieją Cię za Twoimi plecami.
    Dnia 2013-06-03 o godz. 18:46 ~ni napisał(a):
    > trzeba byc dumnym z bycia Polakiem

Dumnym to mozna byc z wlasnych osiagniec. Powiedz, w jaki sposob sie przylozyles to tego ze jestes Polakiem?
    Doznałeś krzywdy w Polsce ? Pytam, ponieważ nie rozumiem Twojego pytania. Poczytaj trochę o byciu dumnym ze swojego pochodzenia. Z kim piszę z dzieckiem ? Jestem Polakiem i zawsze pytany skąd jestem odpowiadam z dumą, że z Polski. Ty się wstydzisz tego, więc nie rozumiesz. Kiko nigdy nie znajdziesz miejsca dla siebie podchodząc tak drobiazgowo do sprawy pochodzenia. Znasz historię Polski ? Poczytaj historię innych krajów europejskich i porównaj. Mamy wiele powodów do dumy. Zauważ, że nawet obywatel małego państwa jest dumny z własnego kraju. Ty jesteś dumny z bycia w Twoim nowym kraju ? Utożsamiasz się z nimi ? Podziwiasz historię Twojego nowego kraju ? Jeśli tak, to zrozumiesz dlaczego inni są dumni.
    Dnia 2013-06-03 o godz. 20:13 ~ni napisał(a):
    > Ty jesteś dumny z bycia w Twoim nowym kraju? Utożsamiasz się z nimi ? Podziwiasz
    > historię Twojego nowego kraju?

Masz narodowosciowe klapki na oczach. Ta twoja duma z czegos, do czego sie nie przyczyniles jest plytka i przestarzala. Powtarzam jeszcze raz: mozna byc dumnym z osiagniec. To ze ty jestes jakiejs tam narodowosci, nie powinno bys powodem do dumy, tak jak nie powinno byc powodem do dumy ze ktos ma jasna, czy ciemna skore, brazowe czy niebieskie oczy. Tak sie zdarzylo, i ty nie miales w tym zadnego udzialu.

Narodowosciowcy juz wielokrotnie udowodnili, do czego sa zdolni gdy sie ich zostawi samym sobie. Podaj mi jeden przyklad kogos zamordowanego na tle narodowosciowym przez ludzi ktorzy sie uwazaja obywatelami swiata? Widzisz? Nie mozesz. A ja moge przytoczyc grube miliony ludzi zamordowanych dla tego bo byli "innej" narodowosci.

Ja wiem jaka jest geneza takiego podejscia. Na szczesie, tak jak i dinozaury, wyginie ono z czasem. Jestes przestarzala, twardoglowa konserwa. Powtarzasz zaslyszane mysli i watpie abys mogl samodzielnie myslec. Siedzisz po uszy w smierdzacym narodosciowym szambie i twierdzisz, ze nie smierdzi. Godne wspolczucia.
    Kiko, z tego co przeczytałem to wychodzi, że masz wiele kompleksów, trochę książek przeczytałeś. Kończę pisanie z Tobą, to jest forum dla inwestorów. Różnica jest taka, że Ty wiesz ,że jestem Polakiem, a ja nie wiem kim Ty jesteś. Czyżby europejczykiem ? To takie modne teraz określenie dla wstydzących się własnych korzeni. To Twoje bla, bla, bla o narodościowcach zachowaj dla siebie. Kiko nie rób sobie krzywdy, ale wbij sobie do głowy, że zawsze będziesz Polakiem,haha. Bez odzewu. Jesteś nawiedzony i nasze dyskusje prowadzi do nikąd. Nie chodzi o różnice zdań, tylko Ty chcesz wyjść poza szablony określone przez pokolenia, a na to jesteś za mały, nie wiekiem tylko......
  • Re: Bede tesknil Autor: ~NOWY [159.205.90.*]
    Człowieku! nie obrażaj Polaków, bo my Twoich rodaków/ niezależnie kim są/ nie obrażamy.Widocznie musiałeś pryskac z naszego pięknego kraju; z korzyścią dla nas.
    Dnia 2013-06-03 o godz. 18:01 ~NOWY napisał(a):
    > Człowieku! nie obrażaj Polaków

Nie mam tego zamiaru. Stwierdzenie faktow jest tylko stwierdzeniem faktow.

Sredni polak jest gorzej wyedukowany, bardziej nietolerancyjny, bardziej ksenofobiczny, zabobonny i konserwatywny niz sredni mieszkaniec innych krajow europejskich. To jest zla nowina.

Dobra nowina to to, ze to mozna zmienic. Nie od razu, ale mozna. Tylko najpierw trzeba sobie uswiadomic ze jest sie do tylu. Ale aby to zrobic, to trzeba miec mozliwosc krytycznego spojzenia na samego siebie. Ty masz ta mozliwosc? Patrzac na twoje wpisy na tym forum, powaznie watpie...
    Napisz Kiko jaki naród reprezentujesz, pojedziemy trochę po jego historii. Co do edukacji w innych krajach europejskich, to niestety mylisz się. Na tak zwanym zachodzie jest ciemnota, nie wiedzą nawet gdzie leży Polska. Przedmioty ścisłe- totalna klapa. szkolnictwo, szkoda się rozpisywać. Młodzież gorsza niż w Polsce. Znajomość języków obcych- mierna.Jeżeli jesteś za granicą to chyba krótko lub przedstawiasz niski poziom inteligencji i dajesz się mamić ich propagandzie o wielkości ich narodów. Znam takich jak Ty, dwa miesiące siedzą w innym kraju i zapominają podstawowe słowa języka polskiego, chcą się zintegrować ze społecznością danego kraju. Tylko zawsze będziesz dla nich Polakiem, oni nie rozumieją,że Ty się czujesz nimi,haha. Albo młody jesteś albo naiwny. Byłem we Włoszech 20 lat iu mam tam rodzinę, więc nie pisz głupot kolego KIKO. Napatrzyłem się na takich Polaczków jak Ty, przebierańców, Włosi się śmieli poza ich plecami. Wystarczy już Twoich usilnych starań w umniejszaniu naszej godności narodowej. W każdym kraju naszego świata są lepsi i gorsi ludzie. Pochwal sie tym Twoim nowym krajem Kiko. Znajdą się na forum osoby co były w tym "Twoim" kraju, to podzielą się z nami informacjami o poziomie edukacji i inteligencji ich mieszkańców.
  • Oj Kiko , aleś błysnął z tą narodowością..., co do tego to się z Tobą Autor: ~ezechiel [83.29.160.*]
    zgodzę. Ale niestety tam gdzie bieda , tam i ciemnogród. Niestety Polska to biedny kraj, rządzony nienajlepiej, z silnymi wpływami obcych wywiadów i to cholernie mocnych wpływów. Obecnie torpedują łupki, nawet farmy wiatrowe....Dobrze Kiko zrobiłeś, że wyjechałeś, ciągle o tym samym myśle. Ten kraj promuje ciemnotę i cwaniactwo, bez układów, nie masz szans na awans. Dlatego czym wyższe stołki, tym głupsze PO, PiS PSL, SLD-matołki.;) Myślę,że nazwa CIEMNOGRÓD, zamista Polska BYŁA BY OK.;)
  • Re: Oj Kiko , aleś błysnął z tą narodowością..., co do tego to się z Tob Autor: ~Hyde [95.211.138.*]
    Jak się ci nie podoba, to wypie.rdalaj - to nie PRL, granice otwarte.
  • Re: Bede tesknil Autor: ~ezechiel [46.205.99.*]
    O takim właśnie chamstwie pisze i drobnomieszczaństwie...Bieda i ciemnogród... tzw. CIEMNA MASA.
[x]
CEDC -32,26% 0,21 2013-04-12 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.