• czemu to rosnie Autor: ~o co cho [93.89.193.*]
    ????????? przy takim vol
  • Re: czemu to rosnie Autor: ~tulipan [89.229.36.*]
    SEC dobrał się do dupy Tarikowi ciekaw czy przebije 100% wzrostu jest ponad 70% do sadu wpłynęły skargi treba powołać biegłego z badać ksiegi rachunkowe społki nne spólek na rynku amerykańskim chodzi o Polskie aktywa nie ma co a le na polonusów w USA mozna liczyć jetem po konsultacji jutro wysyłam poleconym zawiadomienie o mozliwosci popełniena oszustwa na rzecz akcjonariuszy .
  • Re: czemu to rosnie Autor: ~ni [87.206.165.*]
    Skąd posiadasz takie rewalacyjne wiadomości ? Możesz poprzeć linkiem do strony na której o tym napisali ?
    Zadzwoń do cedc w warszawie powini cię powiadamoć co się dzieje w spólce .Ja to sie dowiedział z rozmowy telfonicznej od goscia który gra w USA i ma zinwestowane cięzkie pieniądze w tej spółce po tamtej stonie oceanu jest znacznie łatwiej uzyskac informację od nadzoru i jesli tarik ma nieczyste sumienie to powinien sie obawiać za duzo ludzi utopił rola kaufmana w tej układance jest zagadkowa jako jedyny chyba pozybawał sie akcji z duzych akcjonariuszy nie powiem wam po co to zrobił ,ale pejsy z Izraale się strasznie zdenerwowały.
    Zadzwoń do cedc w warszawie powini cię powiadamoć co się dzieje w spólce .Ja to sie dowiedział z rozmowy telfonicznej od goscia który gra w USA i ma zinwestowane cięzkie pieniądze w tej spółce po tamtej stonie oceanu jest znacznie łatwiej uzyskac informację od nadzoru i jesli tarik ma nieczyste sumienie to powinien sie obawiać za duzo ludzi utopił rola kaufmana w tej układance jest zagadkowa jako jedyny chyba pozybawał sie akcji z duzych akcjonariuszy nie powiem wam po co to zrobił ,ale pejsy z Izraela się strasznie zdenerwowały.
  • Re: czemu to rosnie Autor: ~Bubba [70.193.130.*]
    Jestes idiota do kwadratu!
    Bubba żal mi cię nocoz Polak polakowi potrafi tylko zazdrościć?
[x]
CEDC -32,26% 0,21 2013-04-12 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.