Dnia 2013-05-30 o godz. 18:48 ~ni napisał(a):
> Ciekawe, czy znowu podbitka, a może będzie pozytywne info.
Taaaa, silny tred wzrostowy. Pozytywne info to to, ze kilku shortowcow zdecydowalo sie zamknac swoje pozycje a nie czekac dwa miesiace na 100% zysku. Ale jak sie nie rozumie co sie dzieje, to pitoli sie bez sensu.
Najważniejsze, że Ty rozumiesz. Ciesz się swoją wiedzą, jeżeli ją posiadasz, ale nie przechwalaj się, ponieważ nie ma czym. Nie pisałem o trndzie wzrostowym idioto. Oczywiście Ty wszystko wiesz, więc szkoda pisać dalej. Następny mądrala siedzi na forum bankiera. Bez odzewu, idź na majówkę, odpręż się.
Dnia 2013-05-30 o godz. 19:10 ~ni napisał(a):
> Najważniejsze, że Ty rozumiesz. Ciesz się swoją wiedzą,
> jeżeli ją posiadasz, ale nie przechwalaj się, ponieważ nie
> ma czym. Nie pisałem o trndzie wzrostowym idioto.
> Oczywiście Ty wszystko wiesz, więc szkoda pisać dalej.
> Następny mądrala siedzi na forum bankiera. Bez odzewu, idź
> na majówkę, odpręż się.
To ciekawe, jak ktos COS wie, to wy w Polsce wyciagacie wniosek ze on twierdzi ze WSZYSTKO wie? Wszyscy w tym waszym kraju tak popieprzeni, czy tylko wiekszosc?
To jak Nasz, a nie Twój kraj, to sobie sam odpowiedz co masz zrobić. Ty wiesz co wszyscy wiedzą. Może wypadałoby się przestawić, jakiej narodowości jesteś ? I co robisz na forum Naszego kraju ? Palant.
Dnia 2013-05-30 o godz. 20:45 ~ni napisał(a):
> To jak Nasz, a nie Twój kraj, to sobie sam odpowiedz co
> masz zrobić. Ty wiesz co wszyscy wiedzą. Może wypadałoby
> się przestawić, jakiej narodowości jesteś ? I co robisz na
> forum Naszego kraju ? Palant.
A co to za roznica, z jakiej jestem narodowosci? We traktujecie w dyskusji ludzi inaczej w zaleznosci od tego jakiej sa narodowosci?