• Jeden vice prezes mniej w EFH Autor: ~zjk [89.79.26.*]
    Michał Barczak zegna się z EFH, dlaczego nigdy się nie dowiemy - ale jak widać sprzedaż idzie słabo... A była to jedyna osoba która miała coś wspólnego z branżą hotelarska.

Pan Michał Barczak jest absolwentem Akademii Wychowania Fizycznego w Gdańsku (kierunek Turystyka i Rekreacja), ukończył także studia podyplomowe w Harvard Business School w Warszawie. Z branżą hotelową związany od ponad 30 lat. Rozpoczynał karierę w hotelach Novotel Olsztyn, Mrongovia i Merkury Orbis Poznań. Współpracował przy wielu projektach hotelowych w całej Polsce, m.in.: Baltic SPA i Baltic Park Hotel w Kołobrzegu, Hampton by Hilton we Wrocławiu i Świnoujściu, Velaves Hotel we Władysławowie i Mistral Sport Hotel w Gniewinie. Przez ponad 13 lat pełnił funkcję Wiceprezesa Zarządu i Dyrektora Generalnego
    Hotelu Bryza w Juracie. Ostatnio Prezes Zarządu i Dyrektor Generalny Sobienie Królewskie Golf and Country Club.
  • Re: Jeden vice prezes mniej w EFH Autor: ~112 [83.29.241.*]
    przychodzi nowe -lepsze
  • Re: Jeden vice prezes mniej w EFH Autor: ~Olek [89.72.112.*]
    Przedmiotem sprzedaży będą udziały lub akcje następujących spółek lub ich nieruchomości:

* “Tałty" Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie będąca właścicielem nieruchomości położonej w Tałtach, gmina Mikołajki;
    * "Mazury Lakes Resort" Sp. z o.o., z siedzibą w Warszawie, będąca właścicielem nieruchomości położonej w Tałtach, gmina Mikołajki oraz prawa użytkowania wieczystego nieruchomości w Piasecznie;
    * Hotel Malbork Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie będąca właścicielem nieruchomości położonej w Malborku;
    * "EFH-1" sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie będąca właścicielem trzech nieruchomości położonej w Konstancinie Jeziornie, w gminie Piaseczno oraz nieruchomości położonej w Chylicach, w gminie Piaseczno;
    * ANDROS sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie będącej właścicielem nieruchomości położonej w Piasecznie;
    * "DLKF" Sp. z o.o., z siedzibą w Warszawie;
    * "Hotel Król Kazimierz" Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie będąca właścicielem trzech nieruchomości położonych w Kazimierzu Dolnym:
    * "Łeba Hotel" Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie będąca właścicielem prawa wieczystego użytkowania dwóch nieruchomości stanowiących własność Gminy Miejskiej Łeba, położonych w miejscowości Łeba;
    * Masuria Hotel Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie będąca właścicielem nieruchomość położonej w Worlinach, gm. Łukta;

Czyli wszystkie hotele i cenne nieruchomości... Po tym wszystkim EFH zostanie praktycznie bez majątku z jakimiś planami zarządczymi... I jeżeli w ogóle to prawda o tych 100 mln to albo będzie emisja albo dodatkowy dług obligi... Nie dziwne, że co mądrzejsi uciekają...
  • Re: Jeden vice prezes mniej w EFH Autor: ~jola [83.7.158.*]
    widzisz mongole olku ile nieruchomości ma efh i spółki zależne ,wartość nieruchomości to ponad 300 mln zł a do spłacenia obligacji za mniej niż 30 mln zł a i nowy inwestor wyłoży 100 mln zł . dziękujemy ci za ten post powyżej teraz już wszyscy widzą jakie duże aktywa posiada efh i jak bardzo jest niedowaetościowana !!!!!
    zerknij sobie najpierw na zadłużenie EFH ! i nie pisz takich bzdur... samych kredytów mają na 130 mln... I przeczytaj sobie komunikat gdzie jasno jest napisane że SPRZEDAJĄ te nieruchomości aby SPŁACIĆ długi...
    Możesz mi odpowiedzieć na jedno pytanie proszę... Czy to co piszesz wynika z Twojej totalnej niewiedzy czy perfidnie zniekształcasz rzeczywistość???
    pewnie nadal nie rozumiesz to tak łopatologicznie - To po kiego sprzedają wszystko co mają skoro chodzi o drobne 30 mln?:)))))))))))))) Twoja wiedza a właściwe jej brak jest zabwny :)) Spóła zadłużona po uszy zmuszona do sprzedaży najcenniejszych aktywów a ta pisze o jakieś bzdury za bzdurami:)))) Balonik Ci kochana zostanie pusty balonik :))))
  • Re: Jeden vice prezes mniej w EFH Autor: ~Hvyggg [31.60.70.*]
    Dnia 2013-05-29 o godz. 22:38 ~zjk napisał(a):
    > Michał Barczak zegna się z EFH, dlaczego nigdy się nie
    > dowiemy - ale jak widać sprzedaż idzie słabo... A była to
    > jedyna osoba która miała coś wspólnego z branżą hotelarska.
    >
    Pan Michał Barczak jest absolwentem Akademii Wychowania
    > Fizycznego w Gdańsku (kierunek Turystyka i Rekreacja),
    > ukończył także studia podyplomowe w Harvard Business School
    > w Warszawie. Z branżą hotelową związany od ponad 30 lat.
    > Rozpoczynał karierę w hotelach Novotel Olsztyn, Mrongovia i
    > Merkury Orbis Poznań. Współpracował przy wielu projektach
    > hotelowych w całej Polsce, m.in.: Baltic SPA i Baltic Park
    > Hotel w Kołobrzegu, Hampton by Hilton we Wrocławiu i
    > Świnoujściu, Velaves Hotel we Władysławowie i Mistral Sport
    > Hotel w Gniewinie. Przez ponad 13 lat pełnił funkcję
    > Wiceprezesa Zarządu i Dyrektora Generalnego
    Hotelu Bryza w
    > Juracie. Ostatnio Prezes Zarządu i Dyrektor Generalny
    > Sobienie Królewskie Golf and Country Club.
  • Re: Jeden vice prezes mniej w EFH Autor: ~jola [83.7.158.*]
    wszyscy widzą że produkujesz się tak od kilku dni bo chcesz kupić jak najtaniej !!!! już pisałam że jak spółka ci nie pasuje to szukam innej lepszej i tańszej czyż nie , już wczoraj pisałeś że kupiłeś drogo i zapewne sprzedałeś w dołku i taraz żal ci dupe ściska bo idzie do góry !!!! która spółka na gpw ma cene do wartosci księgowej 0,07 i jest wyceniana na 10 mln zł jak tylko hotel Król Kazimierz jest wart przynajmniej z 50 mln !!! nie pasuje spółka to spadaj stąd mongole i nie zaśmiecaj forum !!!! jest 430 innych spółek na gpw to masz z czego wybrać
    jestem na tym forum prawie dwa lata i całą odpowiedzialnością stwierdzam, że bardziej prostej osoby od Cibie tutaj nie było... nie umiesz odpowiedzieć na proste pytania, zmieniasz czyjeś wypowiedzi, kłamiesz co do stanu faktycznego spółki, jesteś wulgarna i prymitywna... DNO
    a i nie umiesz nawet podpinać odpowiedzi...Dno den
  • Re: Jeden vice prezes mniej w EFH Autor: adamnaas [109.125.60.*]
    Dnia 2013-05-30 o godz. 09:52 ~Olek napisał(a):
    > a i nie umiesz nawet podpinać odpowiedzi...Dno den

Chłopie wyjaśnij mi jedną sprawę. Twierdzisz że papier śmieć, nie chcesz mieć z nim do czynnienia itd. No i po co tu wchodzisz i hejtujesz. Nie masz innych zajęć. Jak takie z Ciebie dobry inwestor to powinnieneś być zajęty handlem na innych instrumentach. A Ty co rano wstajesz kawa, fajka i na bankier.pl i jazda efh siać negatywy. Podejżeam że utopiłeś kapitaL na efh i teraz nawet nie masz grosza żeby gdzie inndziej wsadzić i pozostalo Ci tylko forum.
    nie będę się powtarzał setny raz... Mam dziką przyjemność bycia opluwanym od dwóch lat a i tak ja mam racje... :) Sprzedałem po 6 zł i to jest zapisane na forum i od tamtego czasu z masochistyczną i sadystyczną przyjemnością siedzę od rana do wieczora na EFH i tym żyję... A już w szczególnością dramatem życiowym Joli która zamiast mózgu ma watę.
  • Re: Jeden vice prezes mniej w EFH Autor: adamnaas [109.125.60.*]
    Dnia 2013-05-30 o godz. 10:12 ~Olek napisał(a):
    > nie będę się powtarzał setny raz... Mam dziką przyjemność
    > bycia opluwanym od dwóch lat a i tak ja mam racje... :)
    > Sprzedałem po 6 zł i to jest zapisane na forum i od tamtego
    > czasu z masochistyczną i sadystyczną przyjemnością siedzę
    > od rana do wieczora na EFH i tym żyję... A już w
    > szczególnością dramatem życiowym Joli która zamiast mózgu
    > ma wate

Dam Ci rade. Weź sobie dzisiaj wolne od forum i idz na procesje. Pozdrawiam
  • Re: Jeden vice prezes mniej w EFH Autor: kowal2200 [82.139.42.*]
    Napiszę jeszcze raz: CEFARM NIERUCHOMOSCI, Numer KRS: 0000346318. Data rejestracji w Krajowym Rejestrze Sadowym 11.01.2010.
    Właściciel: Słup(ski) Sławomir, Wartosc wkładu umówionego 5.000 ZŁ.
    Jak ten śmieszny podmiocik, albo ten drugi z kapitałem 50 000 zł co miał zaległości w US ma wyłożyć 100 mln na EFH?
    Odpowiedz sobie sama i przemyśl to 3 razy, bo raz to za mało.
  • Re: Jeden vice prezes mniej w EFH Autor: ~Ugarte [83.17.79.*]
    Barczak rozłożył hotel w Sobieniach że jeszcze do dziś nie mogą się po nim pozbierać. A nieudaczników przejęło EFH i po pół roku się na nich poznali. To Barczak był autorem nowej "strategii" i pokazał co to przyniosło dla hoteli. A drugi kwartał to dopiero będzie dramat.
    Jak w zarządzie był Migut i Tober to hotele przynosiły zyski. A potem przyszli Barczak, Celuch i Nauman i wszystko rozp.....
  • Re: Jeden vice prezes mniej w EFH Autor: ~Ugarte [83.17.79.*]
    jak wyżej
  • Re: Jeden vice prezes mniej w EFH Autor: ~Fasola [80.52.235.*]
    Czym zajmuje się Pan Celuch - kazdy wie - restrukturyzacją firm ( delikatnie mówiąc) , Pan Tober - PR-em

więc 2+2 =4 ,a może 3
[x]
EFH 0,00% 0,03 2015-12-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.