• ale dzisaj Autor: ~roro [94.254.147.*]
    Się działo durze obroty no i stokłosy się pootwieraly wydawało się że armagedon ale kto mądry to sobie dokupil bo od poniedziałku już tylko wyzej
  • Re: ale dzisaj Autor: ~Miętus [79.191.141.*]
    Idiota :-)
  • Re: ale dzisaj Autor: ~Gt [89.144.192.*]
    Co ty mietus na to ?
    Sternik ladnie okradl ludzi z akcji , no ale ostatni moment ma na to
  • Re: miętus Autor: ~xxx [89.76.203.*]
    żal oddanych akcji myślisz jak ktos burakiem to trudno
  • Re: miętus Autor: ~Miętus [79.191.208.*]
    Co Wy z tym info macie (?) - nie będzie żadnego info.
    Będzie klepanie coraz to nowych minimów aż wycena wróci do zasadnego poziomu (1 pln)

Jak tam wasze mrzonki o młynie (?) - a jak tak to virtualne cudo nie wydala w pracy ciągłej i trzeba będzie jeszcze z 10 lat pracować nad tym "wynalazkiem" ? To co wówczas ?
    Jak pójdzie info, że dupa z tego młyna będzie to ja Wam powiem co będzie ... Agroton bis -
    w 2 sesje 0,60 pln :-)

Dlaczego nikt nie zakłada czarnego scenariusza, tylko piejecie z zachwytu ?
    Rekordowe obroty na spadkach nie dają do myślenia ? Ktoś wie, że siedzi na minie i wywala na potęgę. EWAKUACJA !!!!!
  • Re: miętus Autor: ~ZWG [188.33.64.*]
    robia FF-25% wymóg przejscia na rynek główny mietus
    ale naganiaj dalej moze bedzie nizej
    a moze odbicie po takiej akcji
  • Re: miętus Autor: ~Mietek105 [93.159.164.*]
    dobrze że niektórzy też zwracają uwagę na obroty, ja na razie widzę to tak że mamy dużą świecę czarno z dużym obrotem na początku fali A korekty i kolejną dużą czarną świecę z jeszcze większym obrotem przy teoretycznym końcu fali C korekty, można to interpretować tak jak Miętus ale można też powiedzieć że ten kto wywalił na pierwszej świecy na drugiej odkupił, myślę że w następnym tygodniu się wyjaśni jak wrócimy ponad 6.00 i zwyczajem ZWG kurs będzie szedł w bok przez kilka tygodni to będzie to dobry sygnał, zejście na kilka sesji poniżej 5.50 może powodować dalszy ruch na południe
  • Re: miętus Autor: ~Mietek105 [93.159.164.*]
    poprawka, duży wolumen przy końcu fali A, i należy oddać sprawiedliwość że rosnący wolumen przy kolejnych dołkach jest raczej sygnałem potwierdzającym kontynuację trendu spadkowego, choć tak duży piątkowy mógł być wynikiem aktywacji SL poniżej 5.5
  • Re: miętus Autor: ~piter18pl [79.163.122.*]
    no własnie wywaliłem bo te obroty są nieciekawe :/ FF można robić ale nie tak ostro ZWG :) ktoś chce jak najszybciej pozbyć się dużej częsci akcji a własnie obroty niestety to potwierdzają :/ trzeba widzieć obie strony medalu w odpowiednim czasie :) pamiętam jak na rank progress kupiłem akcje po 10 pln potem poszybowały do 17 pln i zaczęło spadać gdybym się upierał że to kiedyś odbije to dzisiaj bym był z palcem w du.pie bo kosztują koło 8,5 pln a takto sprzedało się po 14pln zarobiło 40% i nie brnęło ślepo że spółka super itd :) oczywiście załuje że ZWG nie uwaliłem powyżej 8 pln a drodzy mili powiedzccie mi kto kupuje na dołku a sprzedaje na górce ? :) jak to się mówi LEPSZY GOŁĄB W GARŚCI NIŻ WRÓBEL NA DACHU :) Pozdrawiam wszystkich rozsądnie myślących elo :)
  • Re: miętus Autor: ~sebaa321 [88.199.243.*]
    Warunek rozproszenia akcji spółki. Akcje objęte wnioskiem znajdujące się w posiadaniu akcjonariuszy, z których każdy posiada nie więcej niż 5% ogólnej liczby głosów na walnym zgromadzeniu, stanowią co najmniej 25% wszystkich akcji spółki, LUB w posiadaniu akcjonariuszy, z których każdy posiada nie więcej niż 5% ogólnej liczby głosów na walnym zgromadzeniu, znajduje się co najmniej 500 tys. akcji spółki o łącznej wartości wynoszącej równowartość w złotych co najmniej 17 mln euro. To oznacza, że przynajmniej 25% wszystkich akcji spółki ALBO 500 tys. akcji o wartości 17 mln euro musi się znajdować w rękach drobnych akcjonariuszy. Uparl sie jeden z drugim na FF zamiast poczytac . Przeciez Aviva moze zrobic 3x po 4procent
  • Re: miętus Autor: ~sebaa321 [217.212.231.*]
    Czyli przy tym FF ktory jest obecnie cena jednej akcji w zaokrągleniu musi byc warta ok 21 złotych zeby został spełniony jeden z warunków przejścia na rynek główny
[x]
ZWG 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.