Co Wy z tym info macie (?) - nie będzie żadnego info.
Będzie klepanie coraz to nowych minimów aż wycena wróci do zasadnego poziomu (1 pln)
Jak tam wasze mrzonki o młynie (?) - a jak tak to virtualne cudo nie wydala w pracy ciągłej i trzeba będzie jeszcze z 10 lat pracować nad tym "wynalazkiem" ? To co wówczas ?
Jak pójdzie info, że dupa z tego młyna będzie to ja Wam powiem co będzie ... Agroton bis -
w 2 sesje 0,60 pln :-)
Dlaczego nikt nie zakłada czarnego scenariusza, tylko piejecie z zachwytu ?
Rekordowe obroty na spadkach nie dają do myślenia ? Ktoś wie, że siedzi na minie i wywala na potęgę. EWAKUACJA !!!!!
dobrze że niektórzy też zwracają uwagę na obroty, ja na razie widzę to tak że mamy dużą świecę czarno z dużym obrotem na początku fali A korekty i kolejną dużą czarną świecę z jeszcze większym obrotem przy teoretycznym końcu fali C korekty, można to interpretować tak jak Miętus ale można też powiedzieć że ten kto wywalił na pierwszej świecy na drugiej odkupił, myślę że w następnym tygodniu się wyjaśni jak wrócimy ponad 6.00 i zwyczajem ZWG kurs będzie szedł w bok przez kilka tygodni to będzie to dobry sygnał, zejście na kilka sesji poniżej 5.50 może powodować dalszy ruch na południe
poprawka, duży wolumen przy końcu fali A, i należy oddać sprawiedliwość że rosnący wolumen przy kolejnych dołkach jest raczej sygnałem potwierdzającym kontynuację trendu spadkowego, choć tak duży piątkowy mógł być wynikiem aktywacji SL poniżej 5.5
no własnie wywaliłem bo te obroty są nieciekawe :/ FF można robić ale nie tak ostro ZWG :) ktoś chce jak najszybciej pozbyć się dużej częsci akcji a własnie obroty niestety to potwierdzają :/ trzeba widzieć obie strony medalu w odpowiednim czasie :) pamiętam jak na rank progress kupiłem akcje po 10 pln potem poszybowały do 17 pln i zaczęło spadać gdybym się upierał że to kiedyś odbije to dzisiaj bym był z palcem w du.pie bo kosztują koło 8,5 pln a takto sprzedało się po 14pln zarobiło 40% i nie brnęło ślepo że spółka super itd :) oczywiście załuje że ZWG nie uwaliłem powyżej 8 pln a drodzy mili powiedzccie mi kto kupuje na dołku a sprzedaje na górce ? :) jak to się mówi LEPSZY GOŁĄB W GARŚCI NIŻ WRÓBEL NA DACHU :) Pozdrawiam wszystkich rozsądnie myślących elo :)
Warunek rozproszenia akcji spółki. Akcje objęte wnioskiem znajdujące się w posiadaniu akcjonariuszy, z których każdy posiada nie więcej niż 5% ogólnej liczby głosów na walnym zgromadzeniu, stanowią co najmniej 25% wszystkich akcji spółki, LUB w posiadaniu akcjonariuszy, z których każdy posiada nie więcej niż 5% ogólnej liczby głosów na walnym zgromadzeniu, znajduje się co najmniej 500 tys. akcji spółki o łącznej wartości wynoszącej równowartość w złotych co najmniej 17 mln euro. To oznacza, że przynajmniej 25% wszystkich akcji spółki ALBO 500 tys. akcji o wartości 17 mln euro musi się znajdować w rękach drobnych akcjonariuszy. Uparl sie jeden z drugim na FF zamiast poczytac . Przeciez Aviva moze zrobic 3x po 4procent
Czyli przy tym FF ktory jest obecnie cena jednej akcji w zaokrągleniu musi byc warta ok 21 złotych zeby został spełniony jeden z warunków przejścia na rynek główny