hmm, to oznacza ze komus zbywa 70 tysiow i co tam, wywalic takie tam drobne w bloto - na kupno akcji bankruta. akcji ktore za chwile znikna jak i te jego 70 tysiow? troche sie kupy nie trzyma. logika podpowiada co innego...
no faktycznie jakis sie tam ruch zrobil jakiego dawno przeciez nie bylo. po co komus taki bankrut? przeciez kazdy wie ze bankruta po takiej decyzji sedziego w temacie ch11 omija sie wielkim lukiem i kto mogl to dawno przeklinajac oddal. ktos normalny nie wywali kasy w bloto.
co to? rowne 3m shares w obrocie? to kaufmann sobie odkupuje wywalone wczesniej akcje czy jak? moze jerry ma racje. nie tak latwo inwestorzy pogodza sie ze strata.
i ze tez ktos jeszcze trzymal na takich poziomach akcje do sprzedazy...
niech jednak to nie oslabi niczyjej czujnosci, tylko niech zacheci do jeszcze wiekszych wysilkow majacych na celu naglosnienie sprawy i walki o swoje. poki co, wyrok zostal wydany, kazdy wie jaki. a to oznacza na obecna chwile, ze najwieksze prawdopodobienstwo jest na anulowanie akcji. w kazdym badz razie nie ma co tylko temu sie tak przygladac i liczyc ze cos sie samo dzieje. bo okzae sie, ze to tylko sprytna zagrywka tatara.
To gdzie i jakie pisma jeszcze smarujemy, bo ja juz wyslalem chyba wszedzie gdzie tylko bylo to tylko mozliwe.... Wszystkich, ktorzy cokolwiek moga wniesc do niniejszej sprawy, "bo przeciez wszyscy Polacy to jedna rodzina" i Nam pomoc, to ja niwatpliwie prosze o taka pomoc, za ktora jestem gotow dac umowiona czesc odzyskanego kapitalu i oczywiscie docenic slowem dziekuje.....