• Porpozyca odn CDC Autor: ~WEST [213.241.92.*]
    Wiadomo ,ze nikt nie za free tym sie na poważni nie zajmie Może warto nawiązać kontakt z biurem prawniczym w us i ustalić z akcjonariuszami w pl że w zamian za wygrana sprawe oddamy im częśc np 10% wartości swojego kapitału akcji tylko i wyłacznie w przypadku wygranej ryzyko jest ale zysk moze byc obopulny a prawnicy będa mieć prawdziwa motywacjędo działania bo walczyć jest o co!
  • Re: Porpozyca odn CDC Autor: ~zebrak [83.27.17.*]
    Jestem za - tylko kto się tym zajmie, żeby to zorganizować. Ja niestety nie znam na tyle poprawnie angielskiego, żeby sobie z tym poradzić....
  • Re: Porpozyca odn CDC Autor: ~Zdziwiony [78.129.148.*]
    Zdajesz sobie sprawe ile adwokat zyczy sobie za godzine w USA?
  • Re: Porpozyca odn CDC Autor: ~NOWY [87.205.48.*]
    A czy nie uważacie,że ktos nas testuje?
  • Re: Porpozyca odn CDC Autor: ~borys [89.79.89.*]
    Po co się męczyć w USA, proces się należ naszym instytucjom nadzoru nad rynkiem a jest ich kilka i żadna nic nie zrobiła tylko wypisują gnioty w stylu "spółka się spodziewa" a spodziewać to się można dziecka a nie anulowania akcji w Polsce gdzie taki wynalazek nie istnieje
  • Re: Porpozyca odn CDC Autor: ~CDMPKOSA [91.94.131.*]
    A MÓWIŁEM ŻE WAS WYDYMAJĄ Z KASY !! TO WAS CZEKA NA WSZYSTKICH SPÓŁKACH Z GPW ! TU RZĄDZI MAFIA !! BUZIAKI SZANUJCIE KASĘ !!
  • Re: Porpozyca odn CDC Autor: ~edek [178.37.35.*]
    Borys ma racje co nas USA interesuje my na gpw kupowaliśmy a nie w stanach naszych brac za d....y do czego dopuscili MAFIA
[x]
CEDC -32,26% 0,21 2013-04-12 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.