Dnia 2013-05-22 o godz. 15:37 ~Leszczu napisał(a):
> To jest precedensowa sprawa, ale jeszcze nie wszystko
> stracone. Walczymy!
A w jaki sposob - dokladnie - "walczysz"? Poprzez pisanie za forum, ze "walczysz"?
Jeden sposob, zeby cos zrobic, to zlozyc pozew w wyzszej instancji sadowej w USA przeciw decyzji Sontchi. Jezeli tego jeszcze nie zrobiles, to masz dziewiec dni, wiec albo sie pospiesz, albo przestan pieprzyc o jakies tam "walce".
Brak kontaktu z realnoscia, i to zupelny, ale leszcz jest jak leszcz mysli...
Istnieją jeszcze inne możliwości, nie będę pisał, by nie zapeszyć, ale nie dziwię się, że ktoś zbiera od przestraszonych papiery na OTC po coraz wyższej cenie. Niejeden będzie zaskoczony tym co tu jeszcze się będzie działo.
Dnia 2013-05-22 o godz. 16:40 ~Leszczu napisał(a):
> Istnieją jeszcze inne możliwości, nie będę pisał, by nie
> zapeszyć, ale nie dziwię się, że ktoś zbiera od
> przestraszonych papiery na OTC po coraz wyższej cenie.
> Niejeden będzie zaskoczony tym co tu jeszcze się będzie
> działo.
Aha: wiesz ale nie powiesz.
Ja tez mam zlotego slonia w karafce. Caly wlazl, tylko traba i ogon mu sie nie mieszcza...
Dnia 2013-05-22 o godz. 17:40 ~Leszczu napisał(a):
> Dobrze, że się nie dałem nagonić na sprzedaż akcji w USA,
> bo dopiero bym wyszedł jak Zabłocki na mydle.
W przeciwienstwie do tej wspanialej sytuacji, w ktorej jestes teraz?
Dnia 2013-05-23 o godz. 09:16 ~Leszczu napisał(a):
> Zobacz na kurs akcji w USA i pomyśl jaki będzie, jak już
> Ty będziesz wiedział dlaczego. :) Kto oddał za bezcen pluje
> sobie teraz w brodę.
Wspaniale, cale $0.046 - twoje klopoty sie skonczyly. Idz kup sobie wille i BMW.
Dnia 2013-05-23 o godz. 17:29 ~Leszczu napisał(a):
> Mówię o dzisiejszej korekcie trendu wzrostowego, który się
> zaczął niedawno.
A ten: z -99,99% w skali rocznej przesunelo sie chwilowo na -99,98% w skali rocznej - faktycznie, mocny tred wzrostowy. Szampan, kwiaty, orkierstra i spiew!
Woźnica czy Ty pilnujesz porządku na tym forum ? Pozwól więc ludziom pomarzyć i zapomnieć przynajmniej na jeden dzień o tym co nas spotkało. Tylko nie wyjeżdżaj proszę z tymi "a nie mówiłem", "jesteście leszcze" itp. Jeśli nie posiadasz akcji CEDC, to po co każdy pozytywny post krytykujesz ? Dla sportu ?
Sytuacja na rynkach zapoczątkowana poranną na rynku paniką w Japonii spowodowała pewną nerwowość, nie mogło to nie wpłynąć na kurs akcji spółki. Jeżeli uda się wygrać batalię o przetrwanie może być tylko lepiej i trend wzrostowy będzie utrzymany. Już niedługo pewna sprawa się wyklaruje.