To nie czas na zbieranie. Wczoraj i przedwczoraj pieknie zenili po 10 tys sztuk. Papier przez dwa lata mocno poszedl do gory, leszczyna rzucila sie gesto. Kierunek jest jeden na poludnie.
Jak bralem w sierpniu zeszlego roku po 2.28 to pies z kulawa noga tu nie zajrzal. Dzisiaj kazdy fachowiec ma tu cos do powiedzenia.
Nie mam juz tych akcji ale za to mam solidne zyski.
Czekam na odpowiednia cene, wtedy kupie. cena 4-5 zl pozdrawiam .......
Tak, ale wydaje mi sie ze tym razem tapnie mocniej. Tu nie bylo tak naprawde mocniejszej korekty jeszcze. Dalej uwazam ze papier fundamentalnie jest OK. Wycena jednak troche zbyt kosmiczna. Przyklad: ekoexport zaliczyl kilka poteznych korekt z 8 na 5 czy 4. Potem wypalil dalej. Tu juz wszystko wiadomo przejmuja firme, pracuja nad mlynem, wyniki - mizerne jak na taki wzrost kursu.
Nikogo nie namawiam i nie naganiam. To moja subiektywna ocena, zawsze nie bedzie roslo.
gościu jak nie naganiasz
jak chwalisz się że sprzedałeś a jak będzie taniej to odkupisz
to na czym Ci teraz zależy oczywiście na spadku
jesteś taki bezinteresowny a piszesz po fakcie sprzedaży jaki to dobry inwestor jesteś itp
i masz ochotę podzielić się swoimi bezinteresownymi przemyśleniami
według mnie czy teraz krótkoterminowo będa wzrosty czy spadki to wszystko zależy od tego przejęcia i nowej prognozy na ten rok :) poprostu trza poczekać te 2,5 tygodnia i zobaczymy jak się rozwinie sytuacja :D jak narazie to jest tylko korekta a na korekcie nie sprzedam akcji :P kto wie może zamieni się to na trend spadkowy ale jak to mówią mądre głowy o wiele większe jest prawdopodobieństwo utrzymania się trendu niż jego zmiana :D co do wyników to raczej mało kogo to obchodzi co pokazali w 1 kwartale liczą się prognozy z których jak wiemy spółka zawsze się wywiązywała :) poczekajmy i zobaczymy :) preferuję spokój beż żadnych gwałtownych ruchów :)
Za 2,5 tygodnia tu powinno być ok 2 zeta. I to będzie dobra wycena dla nadmuchanego balona. Wyniki fatalne, nie wiem pod co to rosło. Młyn to mrzonka, nie wiadomo czy w ogóle coś z tego wyjdzie. Prognoz nie podnoszą bo nie zrealizują. Jutro zjazd poniżej 6,40 i droga na 3 zeta otwarta. Sprzedawać !!!