• Widzisz, borys Autor: ~Kiko [67.159.5.*]
    dobrze sie stalo, ze straciles pieniadze. To jest forma doboru naturalnego. Takie chamidla jak ty nie powinny miec pieniedzy, bo kupuja komputery i sprowdzaja dyskusje na forum do obrzydliwie niskiego poziomu. Im glupszy, tym mniej powinien miec pieniedzy i mniej mozliwosci projeckcji wlasnej glupoty, co widac na zalaczonym obrazku. Teraz mozesz zaczac bluzgac...
  • Re: Widzisz, borys Autor: ~ezechiel [83.3.101.*]
    To może ja zacznę pierd....ny cwelu.................. O moim wykształceniu możesz sobie pomarzyć wyszydzający innych załamanych debilu. Okradzionych przez złodzieja w białym kołnierzyku. Najgorsi są tacy, ale przyjdzie i na niego pora , a wcześniej na ciebie popaprańcu........Od...ol się od oszukanych i załamanych. Oszukanych przez swój kraj który woli nic nie robić niż zrobić to co powinien........... Także cieniasie pier...ol się........Gardze takimi psychopatami jak ty ..................;)))))))))))))))))

I jeszcze jedno...Ch...j ci w .......pę..................;)
  • Re: Widzisz, borys Autor: ~Kiko [67.159.5.*]
    dobrze, ze ty tez straciles pieniadze...
  • Re: Widzisz, borys Autor: ~jacek53 [89.228.101.*]
    Nie lubię wulgaryzmów i ich nie używam, ale Twoje stwierdzenie o dobroci straconej kasy to nie przesada ale zło-życzenie. Uważam, że jesteś liberałem z grupy Tuska. Najchętnej i najlepiej złupić własne społeczeństwo patrz (oferta pierwotna BGŻ, JSW, GPW i Tauron i jeszcze innych). Może jesteś Narcyzem i zachwyca Ciebie strata kasy wielu Polaków, którzy w dobrej wierze uznając zasady panujące na naszym rynku papierów wartościowych nabyli te akcje w dobrej wierze, że będzie zarobek. Jak Ty się cieszysz z mojej między innymi straty to naprawdę jesteś człowiekiem zgorzkniałym, stratę przeżyje ale pomyśl nad sobą. Pomimo wszystko życzę dobrego samopoczucia, które i tak posiadasz. Pozdrawiam wszystkich z akcjami CEDC mam je też.
  • Re: Widzisz, borys Autor: ~ezechiel [83.3.101.*]
    Takie pieniądze to ja mam głęboko ... A ty psycholu naigrający się z ludzi którzy stracili tutaj...., z ludzi którzy zainwestowali tutaj pieniądze w wierze w normalność ngdy nie będziesz normalny, zawsze wyśmiewający się z ludzi którzy myślą inaczej... Napisałem ci co cię czeka ;)

CHCWD..................... I to cię czeka w niedalekiej przyszłości.... Nie znasz dnia , ani godziny........
  • Re: Widzisz, borys Autor: ~borys [89.79.89.*]

no tak złodziej ukradł mi pieniądze w majestacie hameryksńskich wyroków a tu ma być kur.... wersal, bo jakieś cip... biorą do buzi i wypisują posty za pieniążki od ru uskiego złodzieja, no gratulacje dla cioci Kiko
  • Re: Widzisz, borys Autor: ~dodo [178.36.208.*]
    Borys, lepiej speprzaj pod swój kamień.
  • Re: Widzisz, borys Autor: ~uzi [46.171.151.*]
    Zgadzam się z Kiko. Na szczęście giełda ma to do Siebie że karze prostaków i zarozumialców w taki właśnie sposób jak na CEDC.
  • Re: Widzisz, borys Autor: ~uzi [46.171.151.*]
    Borys próbował z obory wyjść na salony. Postawił na CEDC, naszczęście życie szybko weryfikuje takie przypadki :)
  • Re: Widzisz, borys Autor: ~borys [89.79.89.*]

To, że giełda karze, to jest temat poza sporem, ale to że "uzi" to ciocia to 100 % pewności
[x]
CEDC -32,26% 0,21 2013-04-12 17:33:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.