dobrze sie stalo, ze straciles pieniadze. To jest forma doboru naturalnego. Takie chamidla jak ty nie powinny miec pieniedzy, bo kupuja komputery i sprowdzaja dyskusje na forum do obrzydliwie niskiego poziomu. Im glupszy, tym mniej powinien miec pieniedzy i mniej mozliwosci projeckcji wlasnej glupoty, co widac na zalaczonym obrazku. Teraz mozesz zaczac bluzgac...
To może ja zacznę pierd....ny cwelu.................. O moim wykształceniu możesz sobie pomarzyć wyszydzający innych załamanych debilu. Okradzionych przez złodzieja w białym kołnierzyku. Najgorsi są tacy, ale przyjdzie i na niego pora , a wcześniej na ciebie popaprańcu........Od...ol się od oszukanych i załamanych. Oszukanych przez swój kraj który woli nic nie robić niż zrobić to co powinien........... Także cieniasie pier...ol się........Gardze takimi psychopatami jak ty ..................;)))))))))))))))))
I jeszcze jedno...Ch...j ci w .......pę..................;)
Nie lubię wulgaryzmów i ich nie używam, ale Twoje stwierdzenie o dobroci straconej kasy to nie przesada ale zło-życzenie. Uważam, że jesteś liberałem z grupy Tuska. Najchętnej i najlepiej złupić własne społeczeństwo patrz (oferta pierwotna BGŻ, JSW, GPW i Tauron i jeszcze innych). Może jesteś Narcyzem i zachwyca Ciebie strata kasy wielu Polaków, którzy w dobrej wierze uznając zasady panujące na naszym rynku papierów wartościowych nabyli te akcje w dobrej wierze, że będzie zarobek. Jak Ty się cieszysz z mojej między innymi straty to naprawdę jesteś człowiekiem zgorzkniałym, stratę przeżyje ale pomyśl nad sobą. Pomimo wszystko życzę dobrego samopoczucia, które i tak posiadasz. Pozdrawiam wszystkich z akcjami CEDC mam je też.
Takie pieniądze to ja mam głęboko ... A ty psycholu naigrający się z ludzi którzy stracili tutaj...., z ludzi którzy zainwestowali tutaj pieniądze w wierze w normalność ngdy nie będziesz normalny, zawsze wyśmiewający się z ludzi którzy myślą inaczej... Napisałem ci co cię czeka ;)
CHCWD..................... I to cię czeka w niedalekiej przyszłości.... Nie znasz dnia , ani godziny........
no tak złodziej ukradł mi pieniądze w majestacie hameryksńskich wyroków a tu ma być kur.... wersal, bo jakieś cip... biorą do buzi i wypisują posty za pieniążki od ru uskiego złodzieja, no gratulacje dla cioci Kiko