• DZIŚ PRZEBIJEMY 8 ZŁ Autor: ~Miś [178.219.119.*]
    Mocny sygnał kupna
  • Re: DZIŚ PRZEBIJEMY 8 ZŁ Autor: ~Miś [178.219.119.*]
    Widać walkę niedźwiedzi z bykami.

Byki są górą - to świadczy o sile papiera.
  • Re: DZIŚ PRZEBIJEMY 8 ZŁ Autor: ~kawka [83.8.245.*]
    napiszę ci to raz i więcej nie będę, bądź cierpliwy, nie głupi, a cierpliwy i nie śmieć na forum
    Coś taki(a) nerwowy(a)? Nikogo nie wyzywam, jestem kulturalny i piszę w granicach regulaminu. Jeśli łamię regulamin to udowodnij a jak nie to się nie czepiaj. Twoja odpowiedź jest zaśmiecaniem. Piszę, że może przebijemy 8 zł bo to możliwe po ruchach na spółce. Może nie każdy ja obserwuje a że trzeba być cierpliwym to każdy wie, tylko nie każdy to stosuje.
  • Re: DZIŚ PRZEBIJEMY 8 ZŁ Autor: ~Riks [193.59.74.*]
    Dobrze Misiowi napisałeś. Po co ma być po 8, jak może być po 7,65... to i tak będzie sukces. Jak papier ma rosnąć długoterminowo, to tylko i wyłącznie powoli !
  • Re: DZIŚ PRZEBIJEMY 8 ZŁ Autor: ~asad [83.31.206.*]
    Oczko wypadło temu Misiu i widzi to co chce widzieć.
    To nie kółko wzajemnej adoracji ale wymiany myśli bez obrażania innych.
    Ja myślę, że może przebić 8 zł świecą w ciągu dnia i niekoniecznie 8zł na koniec sesji. Widać gwałtowne ruchy ale widać powstrzymywanie kursu aby za dużo nie urósł. Dłuższa przerwa i znowu ruchy ku górze. Wielu wie, że w najbliższym czasie przebijemy 9zł może w przeciągu miesiąca i wie, że obecna cena jest atrakcyjna zwłaszcza po ostatnich komunikatach i słowach prezesa.
[x]
ZWG 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.