że próbował się kontaktować drogą meilową z sędzią, który jutro ma orzekać w sprawie Ch11 - tzn czy ktoś wysłał list z prawdziwą oceną sytuacji ? Czy koś coś wie jakie są nastroje w USA posiadaczy akcji zwykłych? JAk myślicie kto w USA po spadku na OTC nabywał papier?
Ja nie wysłałem a Ty? Ja nie wiem jakie są nastroje w stanach, na forum u nich nie ma ruchu, a Ty coś próbowałeś się dowiedzieć?
Myślę, że jak zawsze w takich razach znajdują się chętni podjąć takie ryzyko malutką częścią swojego portfela, licząc na sowite zysky gdyby układ nie przeszedł. Trzeba pamiętać, że kapitalizacja spółki w stanach to ostatnio około 5mln $, czyli kilku małych inwestorów w stanach mogłoby sobie kupić taką spółeczkę. Może być też coś na rzeczy z tarikiem, może też krótkie się zamykały i odpowiadały za część tego popytu.
p.s. mało która spółka przy CH11 spada w bliższe okolice zera, zazwyczaj zatrzymują się w okolicach 0,10$
Do jutra trzeba czekac, a jakos zauwazylem ze nikt procz stalych drobnych wiekszych graczy sie nie wypowiada, bo na pewno jest osoba ktora ma kolo 0,5mln akcji utopione. Co ma byc na rzeczy to bedzie lepsza czasem taka cisza niz nerwowka i halas. W stanach to samo widac zauwazcie ze przez tydzien dwa obroty i transakcje sa mizerne.
Jeśli nawet takie były to nie ma to nic wspólnego z CEDC. Tutaj po zatwierdzeniu planu przez sąd, a będzie to jutro na bank, CEDC przestaje istnieć, jej akcje przestają istnieć, a powstaje zupełnie nowa spółka z nowym akcjonariatem. Więc liczenie na zysk jest nieuzasadnione.
Dnia 2013-05-12 o godz. 22:45 ~as napisał(a):
> Jeśli nawet takie były to nie ma to nic wspólnego z CEDC.
> Tutaj po zatwierdzeniu planu przez sąd, a będzie to jutro
> na bank, CEDC przestaje istnieć, jej akcje przestają
> istnieć, a powstaje zupełnie nowa spółka z nowym
> akcjonariatem. Więc liczenie na zysk jest nieuzasadnione.
NACHLAŁEŚ SIĘ BYLEJAKIEJ BERBELÓWY I FANDZOLISZ BZDURY JAK OŻYROK A JO MYŚLOŁ ŻEŚ ABSTYNĘT ... heeee... heeee....