Central European Distribution Corporation informuje niniejszym, że zaangażowała Houlihan Lokey Capital, Inc. jako swojego doradcę finansowego, czy ktoS z Nas zna może tego audytora?
Dnia 2013-05-10 o godz. 22:34 ~Olo napisał(a):
> Napisz konkrety albo wklej strone.Śmało a nie tam pierdu
> sierdu!
Strony nie mozna wkleic, bo te dokumenty sa dostepne nie jako strona www a jako PDF na sciagniecie, i - tak jak baliw napisal - trzeba za nie placic 10 centow za strone.
Swierdzaja ze wplywu mieli $395K, ze maja na reku gotowki $262K, ze mieli wydatkow $547K, i ze mieli "net income" -$641K i ze sa winni $1,657,513K.
Podobno to jest statystyka miesieczna.Czyli chca udowodnic ze bankrut a dobra zosia chce stracic pieniadze i w to wejsc.Dobre............................
przeciez tom widac, ze firma jest manipulowana, dziwie sie temu wszystkiemu, nie moge dac wiary, to tak jak bym ci kolego powidzial, sorry spadaj z posesji bo ci ja anuluje
ja nie widziałem tego dokumentu ale jeśli faktycznie takie kwoty podali to po prostu jaja, szczyt bezczelności i zakłamania.
Jest jakaś nadzieja że ktoś to zweryfikuje w sądzie?
ruska mafia napadla na dylizans.Teraz Szeryf zrobi z nimi porzadek. Mimo iz sami sie do niego zglosili,szachrajac,ze uratowali go z nad przepasci.W nagrode chca woz zatrzymac, bo konie juz sa wymienione a pasazerow wysiudac chociaz maja drogie bilety wykupione. Na pocieszenie chcieli rzucic im jakis ochlap,ale jakis podroznik sie przeciwstawil to nie chca im dac nic.
tak sobie myślę może warto by przesłać do prasy te dokumenty z wynikami które pobraliście z sądu, niech wszyscy się dowiedzą jak tatar kombinuje, przecież te liczby są wyssane z palca tatarskiego.
Żeby wyszły takie wyniki musieli skumulować sprzedaż w poprzednim miesiącu oraz przesunąć na następny i to samo robić z zaksięgowaniem wpływów, znaczy jak najmniej księgować w miesiącu z którego dane przedstawili.
W raporcie kwartalnym takie rzeczy by nie przeszły więc cwany gapa wysłał do sądu "starannie przygotowany " raport miesięczny
Dnia 2013-05-11 o godz. 10:50 ~piter napisał(a):
> tak sobie myślę może warto by przesłać do prasy te
> dokumenty z wynikami które pobraliście z sądu, niech
> wszyscy się dowiedzą jak tatar kombinuje, przecież te
> liczby są wyssane z palca tatarskiego.
Prosze Cie bardzo. Sobie sciagnij, i sobie wysylaj...