• Jak można spółkę akcyjną przynoszącą dochód doprowadzić do ch11???:))))) Autor: ~ezechiel [83.3.101.*]
    Widać ,co się dzieje w sklepach z alkoholami, różny wybór alkoholi z cedc ,dzisiaj widziałem "żubrówkę podpalaną" , ale najlepiej powiedzieć, że jest upadłość i przejąć spółkę za grosze.

Pieprzyć złodziei, mam tą giełdę i tych zarządzających nią w głębokim poważaniu......

W ZWIĄZKU Z PRZEKRĘTEM NA CEDC KOŃCZE Z GIEŁDĄ...;) MAM GDZIEŚ TYCH ZŁODZIEI, PRZEBRAŁA SIĘ MIARKA ;)))

Pozdrawiam wszystkich oszukanych tutaj i proponuje to samo , niech się utopią w własnym szambie ci zarządzający z gpw i knf........Ja się więcej nie dam oszukać.....
  • Re: Jak można spółkę akcyjną przynoszącą dochód doprowadzić do ch11???:) Autor: ~obserwator [193.218.150.*]
    Też jestem umoczony i na 99% jestem przekonany że w poniedziałek będzie pozamiatane. Uzewnętrznianie się nic nie pomoże, tylko pogorszy Twój stan psychiczny.
    Nie ma żadnej reakcji ze strony KNF czy GPW aby bronić naszych interesów więc jesteśmy zdani tylko na sędziego ale podejrzewam że tatar przelał łapówkę dla niego gdzieś na konto w bezpiecznym kraju więc w poniedziałek będzie tylko dopełnienie informacji o tym że oferta mafioza tatara zostanie klepnięta.
  • Re: Jak można spółkę akcyjną przynoszącą dochód doprowadzić do ch11???:) Autor: ~akcjonariusz CEDC [37.31.206.*]
    KNF nie zrobił nic w tej sprawie.
    pośmiewisko, kradnie facet miliardy i nikt nic nie robi.
    do tego na bezczela , bo jest CEO, powinni go w poniedziałek z sądu w obrączkach wyprowadzić na przymusowe 200 letnie wczasy
[x]
CEDC -32,26% 0,21 2013-04-12 17:33:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.