popieram...nie ma takiego znawcy............ale dopuki będa dobre informacje ze spolki a będa........wszystko jest ok.......wszyscy czekają na kolejne przejęcia i testy nowego mlyna.............korekty będą i trzeba się z tym liczyć...ta spolka jest jedną z niewielu na new conect ktora ma solidne podstawy rozwoju ..bazuje na niekwestionowanym nowym produkcie który charakteryzuje sie innowacyjnoscią ... a firmy ktore w ten produkt zainwestuja mają pokazne zyski .trzeba tez powiedziec ze firmy te to korporacje . mlyn jest wykorzystywany w kopalniach, cementowniach ,, a nawet w elektrowniach tam gdzie jest odsiarczanie spalin metodą mokrą....coś o tym wiem...wszędzie tam gdzie jest potrzebne mielenie produktu.To tylko jedna strona medalu...........druga to produkty trudno scieralne z gumy ktore mają zastosowanie w przemysle.w maszynach i urządzenich . Trzeba też popatrzeć na nieograniczone możliwosci jezeli chodzi o rynki zagraniczne...ekspansja na zachód to miliardy w kasie spolki...........CZY KTOŚ MOZE ZAKWESTIONOWAĆ TO O CZYM TU PISZĘ...........PROSZĘ BARDZO.............
Poldi, wyluzuj. Jest weekend, ludzie wódkę piją, panienki dymają a ty w kółko o jednym. Masz rację we wszystkim, tylko że wszyscy zainteresowani to wiedzą więc zamiast się napinać otwórz piwo i napij się w spokoju.
Masz prawde Baco!! Poldi strzel bronka na zakonczenie majowki i reszta sie nie martw!! Za rok dwa bedziesz mial taki weekend majowy przynajmniej raz w miesiacu ;) tylko nie trzymaj sie ramy!!
Jeszcze nie!! Czekam na wyplate i dokupuje!!! Utrzymajcie kurs albo jeszcze zejdzcie nizej to utrzymam srednia ponizej 5,5zl a balem sie ze minimum 6,2x mi wyskoczy :P
Pozdrawiam! Jetem tu od ponad roku i dobrze sie z tym czuje ;)
zwykle zgadzam się z opiniami ZWG ale co do AT w przypadku tej spółki to mam inne zdanie, bo jest dość płynna (obroty jak na spółkach z WIG40 ), nawet długości cyklu przestrzega, ciekawe czym ZWG kieruje się by wybrać moment wejścia/wyjścia lub zmiany udziału w portfelu