• Wy dyskutujcie dalej a ja kupuje widzę to dobrze Autor: ~BMW [63.250.229.*]
    Wy dyskutujcie dalej a ja kupuje widzę to dobrze
  • Re: Wy dyskutujcie dalej a ja kupuje widzę to dobrze Autor: ~lisek [88.156.240.*]
    nawet nie o to chodzi czy tak będzie ale myślałem że tu już nie ma nikogo oprócz mamej typu wiadomo..., frustratów sprzedanych i nie mających odwagi odkupić i innych dziwadeł tego pokręconego świata. Uwaga może być słuszna niezależnie od wszystkiego. Nawet zakładając teorię ultraspiskową że obecne władze to też złodzieje, to jeżeli dobra złodzieje to wiedzą że przy takiej wycenie wystarczy zebrać nasłupki kwit który jest idiotycznie tani, następnie zagrać tym własnym kwitem ,wypierd....ć kurs na cokolwiek, opierdzielić go i tą kasą spłacić łkających poniewczasie obligatariuszy, którzy wtedy jak kupowali obligi od złodziei to pieli z zachwytu, a teraz jak jest może niezłodziejski zarząd to łkaja wniebogłosy na forum jaka to im się krzywda dzieje. Umoczyliście to się zastanówcie ale nie mazgajcie się jak baby (nie do ciebie mówię oczywiście). Sposób podany przeze mnie powyżej jest znany od lat, niesprzeczny z prawem, pozwala spłacić płaczków obligatariuszy i zachować nieruchomości a potem dopiero zrobić jazdę rzeczywistą.
  • Re: Wy dyskutujcie dalej a ja kupuje widzę to dobrze Autor: ~Olek [89.72.112.*]
    Lisek ty fantasto jeden :)) Powiedz dzisiaj też EFH lata poza rynkiem po złotówce ?:))))))))
  • Re: Wy dyskutujcie dalej a ja kupuje widzę to dobrze Autor: ~brew [77.252.229.*]
    ty durny lisie - nikt nie łka - chce tylko odzyskać to, co jego i co zapisane było w memorandum
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [88.156.240.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
EFH 0,00% 0,03 2015-12-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.