dotyka drobnych akcjonariuszy. Teraz skur....e nic nie chcą zrobić w naszej sprawie, nawet nie odwiesza notowań, wiem to z pierwszej ręki, także jeśli sędzia zadecyduje że anulować to idą do piachu. Ja kaze sobie i tak je oddać i przysłać i nie obchodzi mnie czy są czy nie ważne. Wzrasta sprzedarz ale Upadłość. K.... W jakim my żyjemy swiecie:) Ewidentnie wrogije przejęcie i działanie na szkodę obecnych acjonariuszy, ale syffffff. I jeszcze perfidnie mi pisze mistrz z gpw że ostrzegali w usa że wycofają, na pytanie o to czemu w polsce nie ostrzegli....
Jak sędzia zagłosuje są restrukturyzacja zostanę kolejnym antysemita, ale naprawdę zagorzałym.:)
Zauwazcie jedno jak wypowiadają sie jednoznacznie skur.....e z gpw.....Nawet cedc pisze może, może na gpw wiedzą wiecej i mamy posprzatane?
Widzę że ogólnopolska akcja sie zaczęła przyzwyczajania leszczy do info o stracie swoich ciężko zarobionych pieniędzy. Ją tego tak nie zostawię, widzę że demokratyczne zasady przestały w tym państwie działać trzeba będzie to rozwiązać inaczej.... Powtarzamze jeśli sie okaże że straciłem kasę przez żyda, żyd będzie cierpal jak ja.....
I dodam że straciłem drobne, na waciki ,ale wk...ło mnie do cna to, że na gpw nie można anulować akcji, a jednak kur...... można, bo pedały z gpw nie wiedzą co zrobić, to lepiej leszczy oskubać pieps....ne nieuki...
Rozumiem upadłość likwidacyjna , sąd orzeka likwidacja i koniec, a tutaj anulowanie akcji , a jednak spóka działa i jeszcze na dodatek dobrze się ma............Niech sobie w d... wsadzą to swoje nie przystosowane do realjów USA prawo. Jak chcą mieć akcje na gpw ze stanów to niech się postarają łajzy i to wprowadzą a nie wprowadzają w błąd drobnych inwestorów.
Gdzie na gpw jest napisane ,że można anulować akcje , niech mi ktoś napisze a nie zabiore głosu w tej sprawie..........
mnie palant z KNF odpisał że mogłem się zapoznać z ryzykami w prospekcie. Pytanie tylko czemu te pały dopuściły takie badzieiwe skoro tam tak jasno było opisane że to g...o bez wartości i że można stracić. PO CO SA TE DARMOZJADY BUDŻETOWE SKORO NIE CHRONIĄ TYLKO NARAŻAJĄ POLAKÓW NA SZKODY. A TERAZ NAWET NIE KIWNĄ PALCEM BY COŚ ZROBIĆ!!!
NO TAK NIE POWINIENEM SIĘ DZIWIĆ BO ŻYJEMY w Państwie Oszustów (PO)
Szkoda słów .Trzeba czekać do 13 maja i zobaczymy co zrobi sąd . Mam nadzieje,że ktoś tam napisał o obecnej sytuacji cedc i działaniu na szkodę obecnych akcjonariuszy.........przez zarząd, na czele z prezesem.
Rozwaliło mnie też to jak w parkiecie wypowiedział się jakiś debil że beda mieli nauczkę .... K....wa mać po....jebało gościa.W takiej sytuacji takie teksty???????Pie...ny cymbał.......