• ostatnia okazja to tanich zakupow Autor: ~inspektor [2.109.135.*]
    j.w
  • Re: ostatnia okazja to tanich zakupow Autor: ~konduktor [82.21.64.*]
    a to fakt bedzie ostra jazdeczka
  • Re: ostatnia okazja to tanich zakupow Autor: ~kontroler [95.41.28.*]
    Co miało spaść to spadło teraz w górę j.ebadło
  • Re: ostatnia okazja to tanich zakupow Autor: ~dyfuzor [95.41.28.*]
    Nieubłaganie podstawiają koszyczki niby tak niechcący,ostrożnie aby gawiedz nie zaczęła kupować.
  • Re: ostatnia okazja to tanich zakupow Autor: ~młody po szkołach [194.28.200.*]
    srata tata a wy niby tak niewinnie ubrani gdzieś w granicach 5 6 złotych za papier naganiacie...tyle , że nikt taki głupi nie jest i sie nie da nabrać.

niedługo się odezwę przy 0,50:) za papier.
  • Re: ostatnia okazja to tanich zakupow Autor: ~stary [95.41.248.*]
    Widzisz młody,chcesz grać starego a giełdowa rzeczywistość wygląda nieco inaczej niż to wygląda na pierwszy rzut oka. Sprawdza się często powiedzenie kupuj gdy leje się krew. Kiedy będzie euforia i wskazniki będa krzyczeć "kupuj" wtedy należy spierniczać z papierem i liczyć zyski. Jakiekolwiek by były,ważne,że do przodu.
    Dziś był właśnie ten dzień kiedy niespodziewanie polała się krew,było kupwać ,a nie czekać na 0,50 :)))

Odświeżę ten post w połowie tygodnia
  • Re: ostatnia okazja to tanich zakupow Autor: ~wsad. [83.10.253.*]
    Stary nie rób tego i nie tłumacz,
    po co niech żyją swoim urojonym bogatym życiem .
    Dostaną kopa dobrego, nabędą więcej pokory i się naucza sami.
  • Re: ostatnia okazja to tanich zakupow Autor: ~zeeen [109.77.32.*]
    widzę pięć głosów za kupnem
    i jeden przeciw
    nie tykam tego.
  • Re: ostatnia okazja to tanich zakupow Autor: ~górnik [79.173.39.*]
    To już jest nas dwócg (5:2).
    Potrzebny portos i Gordon (to dopiero będzie 5:4)
    Ale wtedy nadciągnie zuza z Bronisławem ( no i 7:4 polegniemy).
    Czyli: nie kupujemy :-)
  • Re: ostatnia okazja to tanich zakupow Autor: ~zuza [37.8.224.*]
    Zuza nadciągnęła i wcale nie mówi "kupuj", a jak już, to na spekułę. Ale i "sprzedaj" też nie mówi. Pozdrawiam
  • Re: ostatnia okazja to tanich zakupow Autor: ~portos [80.238.110.*]
    Nieskromnie powiem, że poziom 1,5 a potem groszówkę do 19 kwietnia prognozowałem i się sprawdziło. Co nie znaczy, że jestem jasnowidzem, tylko po prostu miałem farta :)
    Tym razem prognozuję, że jednak będzie dłuższy postój w okolicy 1 zł, zanim poleci niżej i będą tu wybicia po 10 i więcej procent.
    Do 10 maja zaliczymy 0,7 zł - tak obstawiam.
    To już "ruletka", więc co mi szkodzi..

Pozdrawiam Was.
  • Re: ostatnia okazja to tanich zakupow Autor: ~dyzio46 [83.21.251.*]
    Co będzie oj co będzie a kto to wie.
    Pokażę trochę nietypowe podejście do analizy ,ponieważ nie dość że to wykres 5 minutowy to jeszcze fale elliotta na tak mało płynnej spółce ale foreksowcy na pewno będą zadowoleni bo to ich interwał czasowy.

A więc jak widać na rysunku dokonała się trzecia fala spadkowa i mamy teraz korektę abc , korekta na razie zniosła 38.2 trzeciej fali ale lubi często znieść 50 % trzeciej fali więc na początku sesji może być jakiś ruch do góry -ale powinna następnie nastąpić fala piąta -żeby jak to mówią dokonało się .Oczywiście istnieje możliwość że fala piąta nie przebije dna fali trzeciej ale na to bym nie liczył ponieważ takie zachowanie zwiastuje silny ruch do góry a tu chyba nie ma pod co ale jak nie ma pod co to lubi pojawić się spekulant i na pewno się pojawi tylko pytanie kiedy.

http://www.bankfotek.pl/view/1474010

xxx
    A na 15 minutowym mamy obraz trochę bardziej optymistyczny ale pokażę go dopiero jak ten z 5 minut okaże się niewypałem-tak mi sugeruje mój wierny druh Szarik-chał .
  • Re: ostatnia okazja to tanich zakupow Autor: ~cadi11 [31.62.93.*]
    To trzeba byc debilem zeby takie bzdury pisac to tak samo jakby ktos ci po pijaku wlozyl w paszcze a ty bys mu rysowal wykkres ze myslal o tobie czy panience
  • Re: ostatnia okazja to tanich zakupow Autor: ~dyzio46 [83.8.250.*]
    I co cadi11-trzymasz w paszczy debilu pojebany-bo kurs idealnie idzie według mojej prognozy -więc zmień forum śmieciu na psychiatryczne,
[x]
SADOVAYA 0,00% 0,12 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.