Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: ostatnia okazja to tanich zakupow

Co będzie oj co będzie a kto to wie.
Pokażę trochę nietypowe podejście do analizy ,ponieważ nie dość że to wykres 5 minutowy to jeszcze fale elliotta na tak mało płynnej spółce ale foreksowcy na pewno będą zadowoleni bo to ich interwał czasowy.

A więc jak widać na rysunku dokonała się trzecia fala spadkowa i mamy teraz korektę abc , korekta na razie zniosła 38.2 trzeciej fali ale lubi często znieść 50 % trzeciej fali więc na początku sesji może być jakiś ruch do góry -ale powinna następnie nastąpić fala piąta -żeby jak to mówią dokonało się .Oczywiście istnieje możliwość że fala piąta nie przebije dna fali trzeciej ale na to bym nie liczył ponieważ takie zachowanie zwiastuje silny ruch do góry a tu chyba nie ma pod co ale jak nie ma pod co to lubi pojawić się spekulant i na pewno się pojawi tylko pytanie kiedy.

http://www.bankfotek.pl/view/1474010

xxx
A na 15 minutowym mamy obraz trochę bardziej optymistyczny ale pokażę go dopiero jak ten z 5 minut okaże się niewypałem-tak mi sugeruje mój wierny druh Szarik-chał .

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SADOVAYA 0,00% 0,12 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.