Info o prowadzonych działaniach z obligacjami , w sumie najważniejsze dla nas info o Q4 2012...Czy podadzą...?To akurat nie wiem jak interpretować, bo można dwojako ;)
Jak można dwojako interpretować jasne raporty spółki. Przeczytaj raporty i będziesz miał jasną sytuację.
Już dwukrotnie skopiowałam fragment dla Ciebie a Ty wciąż swoje.
Ci co mieli obligacje 2016 w dniu 21.03 i chcieli gotówkę dostana kasę...pozostałych maja w d... jak drobnych.
Do 13 maja przedstawią jeszcze wiele wariantów swoich decyzji;).
Szukam info, ze ING sprzedało...ile mają czasu na ogłoszenie zejścia poniżej 5%?
Ja rozumiem ,że są raporty i td, ale wszystko tutaj może się jeszcze zmienić i tyle. Teraz jest skup akcji w USA ...Dlaczego ? Nie wiesz a ja wiem, ale ci nie powiem........To co ktoś skupuje po to żeby stracić, po 400tyś brali naraz????Wybacz ale zostałaś na peronie bez akcji rozumiem, to teraz płacz a nie wymyślaj,że jest źle jak rośnie............Mam nadzieje że i u nas puszczą , a puszczą notowania i odsprzedam Tarikowi około 3 złotych moje akcje , i tak będzie miał za darmo......Do 1 $ powinno spokojnie polecieć.
Zrozum młody człowieku.
Wisi mi czy to rośnie czy spada. Nikomu źle nie życzę. Tobie też.
Ale tych akcji już nie ma. Tej spółki też już nie ma.
Nawet nie wiadomo czy tatar zapłaci akcjonariuszom te 5 mln bo on już warunkuje - jeśli sąd się zgodzi i jeśli RS z prawnikami do tego dojrzeje.
To, że ktoś kupuje po pół miliona akcji nie oznacza nic innego jak to, że chce sprzedać to z zyskiem. Za pół godziny, za godzinę czy nazajutrz.
Dziś się handluje wszystkim. Akcjami upadłej spółki, a nawet tym czego w rzeczywistości nie ma. Możesz kupić i sprzedać opcje, opcje walutowe, kontrakty, indeksy, prawa poboru itd. itd
Niczego Ci nie zazdroszczę. Cieszę się, że w miarę znośnie z tego wyszłam
Przestań się łudzić i przestań dawać nadzieję innym.
Powtarzam - TYCH AKCJI JUŻ NIE MA
Giełda to nie koncert życzeń.
Zrozum, że nawet gdybyś miał rację, dużo racji, to jesteś za mały by cokolwiek zrobić i cokolwiek zmienić.
Na dowód poczytaj korespondencję *obserwatora* z baranami z GPW
Wklejam Ci fragment raportu, że CEDC nie będzie publikować kwartalnego. A Ty wciąż swoje, że będzie dobry, że będzie 17-tego itd. Po co to robisz?
Siada Ci psychika to napisz, poproś może będę mogła Cię wesprzeć.
P.S.
I na koniec. Gdy ja zaczynałam grać na GPW to Twoi rodzice planowali mieć dziecko. Pewnie jestem w wieku Twojej babci ale Ty i tak wiesz lepiej.
To baw się dalej ale sam.
Ja tych upadłości przerobiłam setki.
Dosłownie setki. W zeszłym roku upadło ponad 40 spółek.
Notowanych spółek
Jesli jestes za granica to jakiemu prawu podlegasz? To jest nadrzedna zasada prawna, taka jak np ta ze nieznajomosc prawa nie zwalnia z jego przestrzegania.
Po prostu bredzisz i tyle... Do 13 maja jeszcze może sie tu tyle wydarzyć, może być tyle opcji....Po 13 sędzia nie musi sie na nic zgodzić tak na prawdę...I nie pisz o wieku, bo mnie nie interesuje ile masz lat,to jest smiesny argument...Taka jest prawda że to jest precedens i różne opinię. Spójrz na opinię dwoch prawników z parkietu, więc nie pitol że to koniec.....
Warszawa, Polska, 18 kwietnia 2013 / PRNewswire / - Po 09 kwietnia ogłoszeniu przez Central European Distribution Corporation ("CEDC"), że Roust Trading Ltd. ("Roust Trading"), byłby skłonny do łączną 5.000.000 dolarów prezent wszystkich dotychczasowych akcjonariuszy CEDC w kontekście planu CEDC reorganizacji Trading CEDC i Roust spotkali opozycję i sprzeciw niektórych zainteresowanych stron CEDC.
Wniosek CEDC i Roust Trading chęć, aby ten dar był oparta na braku sprzeciwu z innych CEDC stron i że dar nie inaczej utrudniają zatwierdzenie i konsumpcja pełni polubowne planu CEDC reorganizacji. W świetle sprzeciwu i zarzutów, CEDC wycofał swój wniosek i Roust Trading nie będzie dar.
W rezultacie, po potwierdzeniu planu CEDC reorganizacji Trybunału Upadłościowego USA w Delaware, a po jego późniejszej skuteczności, wszystkie obecnie wybitny zwykłych CEDC zostaną anulowane, a nie wynagrodzenie należy dostarczyć do istniejących akcjonariuszy CEDC.
ŹRÓDŁO Central European Distribution Corporation
/ KONTAKT: Sitrick And Company, Thomas Mulligan, thomas_mulligan@sitrick.com, +1 212 573 6100, lub Central European Distribution Corporation, Anna Załuska, Corporate PR Manager, +48 22 456 6061