po prostu robią so bie jaja. :/ wystraszą was. odkupią za darmochę a wy wystraszone leszcze oddacie własne pieniądze. czy nie widzicie w tym podstępu? :/ przecież to się rzuca w oczy jak ifc :/ zablokowali? odblokują :D czego się martwić. po prostu masz zamrożoną forsę i tyle ..
problem się rozwiąze , powołają nowego prezesa bo muszą - raczej w pace rządzić społką nie będzie stary. na moje jak się sytuacja ustabilizuje to wszystko wróci do normy, głupotą byłoby teraz szarpanie się ze sprzedażą. wiadomo- cwańsi odkupią za bezcen a wy będziecie patrzeć.. i płakać z żalu za stratą. po co? czekać, na giełdzie nie ma co się łasić na szybki zysk, trzeba czekać. i tak nic teraz nie zrobisz. po co się tym zajmować. olej jeden z drugim wróć za pół roku i tyle. a w między czasie inwestuj w coś normalniejszego.
ja postawilem w doradców24 i dentamdc . czemu? bo za grosza kupilem kupę akcji firm które zaczynają robić forsę. powoli wychodzą ze strat , zaczynają zyski tworzyć, rozbudowują sieć sprzedaży i usług. zmniejszają zobowiązania. działają. wiem, że jak bym sprzedał to stracę, szansę. a trzymając, cały czas wiem że zarobię. ot cała giełda. zarabia ten co ma cierpliwość i nerwy ze stali:) pozdrawiam i nie sprzedawać. czekać. do usr. śmierci!!!