Akcje zdążyłem sprzedać wcześniej i nie posiadam.
Oskubali mnie też.
Chciałem jeszcze po spekulować na tym papierze, ale w tym wypadku co jest aktualnie nie odważę się już nigdy w to wejść.
Będę śledził z ciekawości co tu się jeszcze wydarzy, choć nie sądzę by były to pozytywne informacje dla akcjonariuszy.
Masoneria i ruska mafia załatwiła nas wszystkich.
Nie widzę żadnej możliwości wygrania z nimi.
Pozdrawiam wszystkich, również moich przeciwników, życzę sukcesów w dalszym inwestowaniu. Dziękuję za udział w dyskusjach !!!
Szkoda, zawsze z zaciekawieniem czytałem twoje wypowiedzi..
Mam jednak jeszcze małą nadzieję, jako jeden w wielu, że w sadzie w Stanach nie klepną wszystkiego tak jak chce Tarik.
Dzieki za wszystkie wypowiedzi, chciaż ostatnimi czasy wypowiedziałeś się tak jak byś znał przyszłość co do joty :) Obyś się mylił dla dlbra wyszstkich Polaków :)
Też się żegnam. Trochę za długo tkwiłeś w błędzie złoty, ale rozumiem to.
Pozdro i nara.
Też mnie ciekawi jak to się skończy. Ale już od dłuższego czasu jestem bez akcji.
jest dużo fajnych przecenionych spółek na gpw które powinny dać zarobić jak gospodarka odbije Cedc miałem kilka razy ale tylko i wyłącznie spekulacyjnie nie ufalem temu ruskiemu mafiozie i sie nie pomylilem swoją lekcje inwestowania " odrobilem " juz wcześniej ...także nie lam sie złoty ta porażka wyciągnij wnioski na pewno odrobisz to systematycznie gdzie indziej powodzenia
krótko i konstruktywnie jak przystało na inwestora i git , mimo że zarobiłem na cedc ,ale uważam twoje posty za nader trafne dla młodych inwestorów --POWODZENIA