Byłam przekonana że w jedną transakcję[spólkę] wkłada się max.3% portfela.Na to liczę.Bakalland s.a nie trzeba ciągnąc w górę.spółka jest dla was hazardzistów jak znalazł lepsza niż CEDC.Mały free flot.Pozdrawiam
No nareszcie jeden inwestor z którym można wymienić info i spokojnie podyskutować [bez inwektyw] na temat inwestowania.Pozdrawiam i życze sukcesów na giełdzie.Jest wiele innych niedocenianych przez rynek papierów . Ja zawsze za podstawowe kryterium do zainwestowania swoich pieniędzy uznaję wykres.Do myślenia powinna dać inwestorom formacja trzech dużych białych świec [mówię o bakalland] sprzed paru tygodni.TRZEJ BIALI ŻOŁNIERZE?????????????zobaczymy.
To jak juz sobie polecamy spółki to ja bym polecił Agore może mało popularna spółka płynność tez nie taka jak Cedc ale za to fundamenty silne i cena atrakcyjna kapitalizacja giełdowa 370 mil w kasie maja 200 mil got. Wiadomo wydawca GW tej sprzedaż spada ale i spada ciagle udział w przychodach całej grupy posiadają sieć kin Helios, radia, reklama zewnętrzna, internet i tu sie najszybciej rozwijają może bedą chcieli kupić Portal WP narazie nie wiadomo a co to analizy tech min było kilka miesięcy temu ok 6,3 potem nastąpił ruch wzrostowy w okolice 11 zł teraz mamy doczynienia z powrotem zniesieniem ostatniego wzrostu i jest duża szansa ze kurs zacznie rosnąć wyniki za tamten rok słabe ale jesli tylko gospodarka odbije to rynek reklamy media tym bardziej i kurs Agory tez pozdrawiam