chłopina zsikał się ze szczęścia, że jedziemy na tym samym wózku co on.
Po jego tekstach widzę, że sam kupił z kilo i panika mu zajrzała w oczy. :)
a poważnie, kupiłem trochę po 8 i ustawiłem się na 7 gr ale jakoś mi nie chcą sypać. :( Żebym tylko nie przechytrzył :) A dni zostało niewiele.
On musi najpierw zapytać awe-PINOKIA. No chyba, że już go nie lubi za MDEV do którego najpierw tu zanęcił a potem wyszedł, że tak powiem, po angielsku, jak dżentelmen.
i teraz znów wchodzi. Chyba na tym polega gra na gieldzie, a może się mylę?
W przeciwieństwie do Nijakiego, nie mam żadnych akcji, które stanowiłyby wartość kolekcjonerską. Nijaki, spec od parkietu (cykliniarz?) wyubierał się w śmieci (Goldwyn i parę innych) i teraz rzęzi, trując doopę każdemu z osobna. :)
Swoimi niepowodzeniami chce obciążyć innych, a że sam jest pie.rdoła to już tego nie raczy zauważyć. Od złotówki pisze, że będzie źle ale papier trzyma. To o czym to świadczy? :D
Radku, nie zadawaj mi pytań po których Jurek/Asad/Niki na złość dobiją do tych 0.3. Pamiętaj, że dwaj pierwsi wchodzili na dużo niższych poziomach i wciąż zarobią.
Nie wykluczam, ale pytanie czy zdąży się wtedy dobrać? Jak podkreślałem wielokrotnie, infa pod reakcję a nie odwrotnie. Innymi słowy, póki jest przyzwolenie rynku na spadek, póty nie padną wymierne infa i potrwa wymęczenie i powolna zbiórka tego, co wysypano na wyższych poziomach. Samoistne odbicie - bez inicjatywy akcjonariuszy - nie nastąpi przed majem (skromnie licząc) Mam Tobie tłumaczyć, co robi się ze spółkami, w których wystarczy zebrać 1 mln papieru pod dowolną pompkę? BGE jest idealnym targetem do spekuły, a polityka zarządu przynajmniej temu nie koliduje.
Podsumowując, nie mówię że 0.4 to najniższa stawka K, natomiast z całą mocą sądzę że szaleństwem jest na tych poziomach sprzedaż. Żeby jeszcze był to sierpień, listopad...ale ktoś kto wysypuje w tej porze roku nie ma nawet dziecięcego pojęcia czego akcje kupił. Tak Niki, pozdrawiam - a teraz zamykajcie z Jerzym lukę.
Luka się zamknie bez naszego udziału, spokojna twoja rozczochrana. A co ty raptem próbujesz być taki "racjonalny". Przypominam ci, że jeszcze nie tak dawno pisałeś "jedź, zobacz, sprzedaj, zapomnij". Chcesz poważnie rozmawiać? No to powiedz mi: co się od tamtego czasu (ca 10 dni) zmieniło, że "zmieniłeś" poglądy.
To rynek kreuje pogląd, nie odwrotnie. Zrozum to, przynajmniej przed dniem w którym weźmiesz Providenta na spłatę kredytu, który zaciągnąłeś pod odrobienie strat:).
Pełna zgoda. To zostało nam jeszcze jakieś 1,5 roku kiszonki jeśli patrzeć co było jak Runicom zjechał z ponad 4 zeta (a tam wywalił z 30 groszy) do 1 zeta.
Napręża się ale chyba nie w tą stronę co trzeba. Jak widac ten ktoś co stawia pakiety na kupnie wcale nie jest zainteresowany kupnem po takiej cenie jaka obecnie.
ale co to ma znaczenie jak niedługo i tak będzie powyżej 1 zł.
żebym tylko miał to później gdzie upłynnić.
W przeciwnym razie pozostanie mi się tylko chwalić tak jak to robił nasz ukochany Żurek :)