Radku, nie zadawaj mi pytań po których Jurek/Asad/Niki na złość dobiją do tych 0.3. Pamiętaj, że dwaj pierwsi wchodzili na dużo niższych poziomach i wciąż zarobią.
Nie wykluczam, ale pytanie czy zdąży się wtedy dobrać? Jak podkreślałem wielokrotnie, infa pod reakcję a nie odwrotnie. Innymi słowy, póki jest przyzwolenie rynku na spadek, póty nie padną wymierne infa i potrwa wymęczenie i powolna zbiórka tego, co wysypano na wyższych poziomach. Samoistne odbicie - bez inicjatywy akcjonariuszy - nie nastąpi przed majem (skromnie licząc) Mam Tobie tłumaczyć, co robi się ze spółkami, w których wystarczy zebrać 1 mln papieru pod dowolną pompkę? BGE jest idealnym targetem do spekuły, a polityka zarządu przynajmniej temu nie koliduje.
Podsumowując, nie mówię że 0.4 to najniższa stawka K, natomiast z całą mocą sądzę że szaleństwem jest na tych poziomach sprzedaż. Żeby jeszcze był to sierpień, listopad...ale ktoś kto wysypuje w tej porze roku nie ma nawet dziecięcego pojęcia czego akcje kupił. Tak Niki, pozdrawiam - a teraz zamykajcie z Jerzym lukę.