Wiadomo, że CEDC nie bedzie bankrutem, przez chciwość Tatara, inwestorze zostali oszukani. Spekulacyjnie, porzez działań dezinformacjych doprowadził kurs do obecnego poziomu.
znaczy się na 0.37?:) te spółę powini nie upadłościowić tylko zająć i zamknać wszyskich rządzących, zabrać ich majątki sprzedać i podzielić na obligariuszy i akcjonariuszy
to jest prawo a nie jak oni chcą okraść nas przez sąd i oddać jakiemuś ruskiemu żydowi za 6 centów?? w dupę się niech je wsadzi bo siebie tez w to wliczył
jestem ZA, popieram!! kto jest za, niech się dopisze i niech działa, a nie wyprzedaje za bez cen, bo tak znafcy sugerują ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
tak tak, nie dajcie się, wydarzy się cud i będzie po 100 zł za akcję a potem 1 mln za akcję i tak się obłowicie za to wszystko co was spotkało - należy wam się i najważniejsze żebyście jak najbardziej wyśmiewali tych co nie mają tego papieru bo to oni są głupi, to oni są głupi :):):):)
Z stres wsadził bym wszystkich Sk..........ów do pierdla w kamieniołomy o kromce suchego chleba i butelce wody na pare lat - tyle co mi zdrowia ziadły i może jeszcze ziedzą i tak teraz to mam w DDDD......e heeee heeeee....