Myślę ,że tatar przeliczy się w swoich przedsięwzięciach Jak czytaliście mój wątek z wczoraj to będziecie wiedzieli o czym piszę . Chłopina pochodzi z jakiejś zapadłej dziury z tatarstanu a to ,że ma kasę o niczym nie świadczy , ten człowieczek gra przeciwko wielkiej gospodarce jaką jest USA i moim zdaniem pójdzie boso . Wszystko czym prowokował obruci się przeciwko tatarowi . Tatar myślał że to jak tatardii wystarczy bat trochę trawy w rękawach i już pójdą za nim jak owieczki na rzeź o NIE TATARZE JA NIE ODDAM CI AKCII ZA FRYKOOOOOOOO! ;-))))
Tatar myślał że to jak w tatardii wystarczy ba t trochę trawy w rękawach i już pójdą za nim jak owieczki na rzeź!!!
O NIE TATARZE JA NIE ODDAM CI AKCII ZA FRYKOOOOOOOO! ;-))))
Jeszcze jedno : tatar ma obligacje i tym straszy jak myślicie czy to naprawdę tak wielkie pieniążki??? Tatar wie ,że tak łatwo Kaufmanek skóry nie sprzeda Kaufman z ferajną wciągną tatara jedną dziurką a wysmarczą go drugą w samych dziurawych skarpetach . I tak im dopomóż Bóg.
Wiem co piszę mam tą krew w sobie lecz nie jestem ortodoksem. Dla TYCH PANÓW NA czele z Kaufmanem TE DŁUGI to D R O B N E tu nie chodzi wcale o............ i tak za wiele wam powiedziałem. Przemyślcie Co Kaufman i spółka zgotują tatrowi. Do takiego świata w jakim jest KAUFMAN król stepów nie ma wstępu ;-)))
ty pap jestes raczej polkrwi pastuchem i to durnym a przez swoj plebejski upor takze biednym biednys bos glupi glupis bos biedny a te twoje teorie spiskowe ktore tu roztaczasz w tym watku to opowiec maciarewiczowi cedec juz skonczony i 15 gr za akcje od tarika w nalepszym razie dostaniesz wiec obecnie sprzedac to ostatnia szansa w przyszlym tygodniu bedzie juz w okolicach tych 15 gr albo i nizej bo ten pietnastak wcxale nie taki pewny
Nie mam zamiaru z tobą polemizowac to ,że nie idzie ci na giełdzie to nie jest moja wina , raczej zastanów się jakie pieniądze inwestujesz ,kiedy i gdzie , zdziwiłbyś się chłopcze jeśli chodzi o moją osobę ale to temat dla ciebie nie do ogarnięcia . ;-)
tak tak biznesmen siedzi na forum dla frustratów nieszczęśliwych i wypisuje pierdoły!!!! biedak jesteś żałosny naganiasz teorie snujesz a tu nic już nie będzie!!!
wiesz pap co jest najzabawniejsze ze mi od 1993 idzie na cedec spogladalem do pewnego momentu ale po powierzchownej analizie wyszlo trzymaj sie z daleka a teraz z sentymentu patrze i moze wejde w okolicach 15 gr jak bede przekonany ze to jest pewna rekompensata a moze byc to nawet jutro wiec zerkam tutaj kilka razy dziennie tak samo jak na calatrave tam nawet troszke skubnalem bo cena 5 gr jezeli to nie wielki przekret da sowicie zarobic jak nie to trudno inwestycje wysokiego ryzyka zawsze moga przyniesc duza starte ale w cedec nawt 10 tys bym nie zainwestowal obecnie bo jest jak juz ci mowilem 2 razy za drogi odezwe sie w poniedzialek bo wtedy pewnie kupie po wspomniane 15 gr a ty dalej wypisuj te swoje brednie jak to kaufman tarikowi zszarga opinie w kregach zydowskiej finansjery na pewno na tych towarzyskich intrygach sowicie zarobisz nie
Swego czasu gościłem często na forum StockWatch pod innym nickiem i nie brałem tego za złą monetę , nie chcieli mnie tam bo miałem inny punkt widzenia niż ci co zakładali te forum pożegnałem się z nimi na zawsze i na Bankierze się bardzo dobrze czuję - tu nie zostałem zbanowany przez moderatora ani razu on także z chęcią czyta moje wątki w postach mojego autorstwa , tak też nie próbuj umiejszac moich zasług na forach jestem kim jestem i nic ci do tego , tematu nie ogarniasz bo widocznie z rozgarnięciem masz problemy.
Heh wiesz co nie interesuje mnie twoja perspektywa a punkt widzenia zależy wyłącznie od punktu siedzenia . C o może zastanów się jeden z drugim i zacznij brac tak abym ja mógł pogonic trochę czyli częśc dzisiejszych zakupów wyżej by móc kupic po południu niżej .... dziecko z czym do pap-a? czy ty nie widzisz ,że ktoś was dyma
Jesteś przedstawicielem podobnych sobie cena akcji tu nie odgrywa najważniejszej roli no chyba tylko dla ludków którzy nie wiedzą po co się kupuje akcje , lub dla tych co to już dziś chcą wyciągnąc kasę aby miec się za co napi....c jutro po południu .Musisz to jeden z drugim zrozumiec ,że oddajecie mi swoje pieniążki dzień w dzień jeśli ktoś to ogarnia niech napisze ,że nie jestem sam ;-)) w tej walce dobra ze złem heh ;-)