• Prezes Kościuszko powiedział, że ... Autor: ~Deser [178.219.119.*]
    1. po uprawomocnieniu się likwidacyjnej mają odblokowane konta i zaczynają normalną działalność.
    2. Niebawem potkanie z radą wierzycieli
    3. Przygotowują się do zgłoszenia o zamianę upadłości likwidacyjnej w układową.

Myślę, że przez najbliższy miesiąc będą same pozytywne informacje. Ostateczne przyklepanie układu i decyzja sądu jeśli takowa nastąpi o zamianie upadłości w układową da ostateczny powrót do pierwotnego kursu z przed kilku miesięcy. Tym, którzy kupili spółkę bądź jeszcze kupią za grosze to mogą zarobić bardzo wiele. Pozostaje oczywiście ryzyko, że z tego nic nie wyjdzie, ale ja widzę w osobie prezesa determinację do ratowania rodzimego interesu. Czasami myślę, że całe te zamieszanie z likwidacją, jak wielu zauważyło, miało uchronić spółkę przed wrogim przejęciem.

Sprzedaż akcji przez prezesa na górce może świadczyć o tym, że wiedział co będzie za kilka miesięcy i wygląda to mi na przemyślany plan.

Jeśli prezes Kościuszko dobrze zna rynek i szanse na zamianę likwidacji i układ z wierzycielami w co nie wątpię, to już może skupować akcje bądź zrobi to niedługo poprzez słupy aby się nie ujawniać.

Gotówkę jaką pozyskał ze sprzedaży akcji , jeśli przeznaczy na zakup po obecnej cenie, będzie miał większy pakiet niż miał wcześniej.

Prezes wspominał jeszcze ale w poprzedniej rozmowie sprzed kilku tygodni, że rozważa dokapitalizowanie spółki z własnych prywatnych środków. Widać w tym wszystkim determinację. A wiemy wszyscy, że prezes pieniądze ma. Jeśli pójdą czyny za słowami to spółka stanie na nogi.
  • Re: Prezes Kościuszko powiedział, że ... Autor: ~zzzz [178.42.79.*]
    tak jak w JAGO --PREZES CHCIAŁ ALE.....
  • Re: Prezes Kościuszko powiedział, że ... Autor: ~Ostrzegam [83.25.181.*]
    Ile to już razy Prezes KŁAMAŁ. Nie dać się ubrać i nie wierzyć w jego obietnice.
  • Re: Prezes Kościuszko powiedział, że ... Autor: ~999 [89.187.224.*]
    napewno lepiej zaufac panu kosciuszko niz panu moska
  • Re: Prezes Kościuszko powiedział, że ... Autor: ~ja [83.30.103.*]
    jeżeli chodzi o tą spółkę to nie wolno ufać nikomu począwszy od Marka Zubera poprzez członków zarządu,prezesa i synalka-wszyscy sypali akcjami(szczególnie synalek) a tatuś opowiadał niestworzone historie.
  • Re: Prezes Kościuszko powiedział, że ... Autor: ~czerwonymoskit [88.156.159.*]
    Przeciez prezio sam mówił w wywiadzie, że ten interes sie nie opłaca i że na tejd ziałalności w Polsce nie da się zarobić. To po co miał by topić tu swoje pieniąze. Taki głópi to chyba jeszcze nie jest.
  • Re: Prezes Kościuszko powiedział, że ... Autor: ~tłusty_pieróg [193.142.115.*]
    ~czerwonymoskicie ty to na pewno dziecko mądre nie jesteś. Edukacje skończ, zacznij lub wznów, bo się nie da tego co klecisz z sensem przeczytać przez te błędy ortograficzne, stylistyczne.
  • Re: Prezes Kościuszko powiedział, że ... Autor: ~czerwonymoskit [88.156.159.*]
    Wiesz co? Masz rację. Trzeba być głupolem żeby tutaj w ogóle tracić czas na tym śmietniku. Albo być masochistą ewentualnie lubić walczyć na straconcyh pozycjach. Powodzenia. :) Twojej odpowiedzi już raczej nie przeczytam ;)
[x]
POLJADLO 0,00% 0,01 2013-08-14 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.