Zeby odrobic dzisiejsze straty na Cyprze ? Na Hawe raczej nic nie zdziala bo tam bryndza od dluzszego czasu. A moze podciagnie ZWG i wpusci troche akcji na rynek (kisi tego sporo a innym brakuje :-) Opor przebity a scenariusze wydazen moga byc rozne. Co o tym sadzicie ?
Człowieku jak nie kupiłeś to kupuj. bo cofki mogą być, ale na spadek nie licz. Jedziemy i kolejna konsolidacja przez jakieś kilka miechów. Moim zdaniem staniemy na o. 8,50.
Patrz na wykres w lipcu 2012. To samo zbieraliśmy się i podchodziliśmy aż poszło. Za duży obrót żeby maiło spadać.
zgadzam się korekty mogą być ale w trendzie wzrostowym i ma rację stiopa za duże obroty żeby trend miał się odwrócić :) fundy wiedzą coś czego my leszcze jeszcze nie wiemy :) i dokupuja :)
Wiesz, że obrót można wygenerować sztucznie dla takiego Falenty czy Sutkowskiego to nie problem. Rano kupię od Ciebie po południu Ci sprzedam i mamy obrót. Chyba już zapomniałeś jakie były przedtem sesje z obrotem po kilkanaście, kilkadziesiąt tysięcy złotych. Sesji z podobnym obrotem jak dzisiaj w historii ZWG można policzyć na palcach jednej ręki.
kolego a zrobisz dla mnie obrót 1 mln pln ? zreszta gdyby to było dla tych panów musiało by pójść jakieś info :) wcześniej czy później a wiem że nie pójdzie :) zwg jest jedną z najbardziej płynnych spółek na nc więc nie mów mi że 1 mln pln jest zrobiony przez samych leszczy :) czytaj inwestorów indywidualnych :)
Pozdro dla Nikosia z Nikozji. Patrzyłeś czy wskoczyłeś. Jeszcze czas. Myślę, że w tym ruchu spokojnie 8,50. I nie jest to żadna spekulacja. Sam kontrakt z olejem to co najmniej podwojenie przychodów i zysków. Nie liczę tu nic innego....a jest tego full