ja swoje następne 50 tys sprzedałem wczoraj 1,05 ,1,01 dzisiaj odałem 20 tys po 1,oo
i widzę że zrobiłem dobrze,zostało mi jeszcze 50 tys które też sypnę jak nadaży się
okazja,nie cierpię tej spółki i będe szczęśliwy jak sprzedam do zera,
w końcu znikniesz wraz z zlymi duchami tej spolki zegnamcie egzo. mam nadzieje ze jak spadnie to nie odkupisz_a jeszcze wieksza mam nadzieje ze w ciagu tygodnia 2zl zaliczy wtedy egzo. przezyje szok!!! a gdyby po miesiacu 5zl tu by zyly pekaly i krew sie lala!!!!!!
to puszczaj te ostatnie 50tys i przestan forum zasniecac niech ta spolka rosnie spada niech zyje swoim zyciem bez twych komentarzy a tobie zycze bys co dnia po 100% zyskiwal to za kilka lat zobacze twe gebe w wprost wsrod 100 najwiecej zarabionych pawianow w Polsce a potem moze nawet calego globu_zbierajcie te orzechy zbierajcie
może i lepsza, ale jak ktoś kupił agrome po 0,20 i w ciągu kilku dni zarobił około 100 ,to w tym czasie nigdzie nie było aż takiego wzrostu,mi się udało na niej zarobić,mam jeszcze hekulesa ale tu mam tylko 5% zarobku
na strachu przeważnie są najlepsze zyski, też wierzyłem w CMX,a utopiłem na nim
grubo,odliczają że ponad rok temu zarobiłem 10 tys i teraz niedawno też 10 i z dywidendy
miałem prawie 9 tys ,to moja strata wynosi coś około 130 tys,pozdr
Ja niestety .nie posłuchałem.ale jeszcze 30%
mi zostało. nie zdąźyłem sprzedać wszystkiego
teraz kiedy siadła prawie całkowicie płynność
byłoby niemoźliwe sprzedać.więcej niź kilka tysięcy.