• śmietnikowy holding Autor: ~as [79.163.106.*]
    tu nie trzeba komentarza , nie łaszczyć się że to tanie , to jest nic nie warte
  • Re: śmietnikowy holding Autor: ~manolo [83.21.113.*]
    cos tam warte .. 3 osoby wycenily akcje na 80 groszy .. a jedna chce oddac po 81 .. chyba bananowa bedzie musiala wprowadzic ...cwiercgroszowki .. zeby sie na tym mule obroty zrobily ..to moze na k ktos wrzucilby po 0.825
  • Re: śmietnikowy holding Autor: ~as [79.163.106.*]
    napasł szmatą i ma w dupie, jeszcze jedzie z tych 18 mil, a to i po 50gr puści jak wydoi do zera i też będzie mu się opłacać,czy jeżeli jest spółka śmieciowa to możemy też tak mówić o właścicielu tej spółki ?
  • Re: śmietnikowy holding Autor: ~manolo [83.21.113.*]
    watpie zeby z tych 18 mln cos zostalo ..za celme dali 6,5 mln ..centrum logistyczne kosztowalo ok 8 mln .. dywidendy w 2012 bylo ok 2 mln .. a byly jeszcze inne przejecia ..
    fakt ze kurs jak u bankruta .. ale przynajmniej nie robi bandyckich emisji jak patrowicz czy krauze ...
  • Re: śmietnikowy holding Autor: ~as [79.163.107.*]
    komu , by sprzedał i po ile , uważasz ze idiotów jeszcze jest sporo , ja mam czas 3,5 to to co mnie interesuje , a jemu nie psy liżą, i po śmietnikach grzebie , dla mnie to i tak będzie zerem zawsze
  • Re: śmietnikowy holding Autor: ~manolo [83.20.139.*]
    idiotow nie brakuje .. handlowali resbudem po 70 zl .. ifcapital po 15 .. no chyba ze to wszystko bylo podstawione slupy i na forum tez sie udzielali ...
  • Re: śmietnikowy holding Autor: egzorrcysta [195.8.97.*]
    a ty co tu robisz grasz na zniżkę
[x]
REDWOOD -15,25% 0,05 2019-04-30 11:15:56
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.