• przyznam szczerze , że Autor: ~fifka [178.56.16.*]
    wiara w hutka mi się pomału kończy ....
  • Re: przyznam szczerze , że Autor: ~bobas [5.173.13.*]
    Drobny człowieczku, małej wiary.
  • Re: przyznam szczerze , że Autor: ~fifka [178.56.123.*]
    dzięki olbrzymie !
  • Re: przyznam szczerze , że Autor: ~Hut man [37.247.236.*]
    raczej tak: człowieku o słabej wierze i nikczemnym wzroście ....

To tylko taka " metafora "
  • Re: przyznam szczerze , że Autor: ~bobulek [95.48.143.*]
    Drodzy koledzy,
    nie wiem jak wy ale ja zmarnowałem na tym papierze kilka lat życia, niestety mimo swojej wyceny i teoretycznych szans na wzrosty hutek nie będzie raczej kosztował więcej niż 3 zł. Obawiam się że celem jest wchłąnięcie go przez borka lub inną spółkę z grupy po cenie zbliżonej raczej do 1zł niż do 5. Teraz zostaje tylko pytanie czy wywalić to tak jak robią już niektórzy obojętnie po ile i kupićcoś... czy jeszcze czekać ?

Swoją drogą jak inwestuje się w spółki giełdowych potentatów to trzeba zawsze liczyć się z tym iż oni mają swoje cele - nie koniecznie zgodne z naszą logiką, marzeniami no i wreszcie z dobrem spółki.

I ostatnia już refleksja; jak nasz boss dorobił się na recyclingu śmieci to nie ma co liczyć na to że nas drobnych będzie traktował inaczej niż to z czym miał doczynienia w swoim życiu, także niestety kierunek chyba 1 - 2zł

Pozdrawiam
  • Re: przyznam szczerze , że Autor: ~obserwator [83.6.63.*]
    Nadchodzi czas Hutmena z Karkosikiem jestem od 1998 r i trochę znam się na jego spółkach. Impulsem do wzrostów będzie oficjalny komunikat po uzyskaniu od władz miasta Wrocławia decyzji w sprawie możliwości inwestycyjnych na Grabiszyńskiej .Muszą być po tylu latach stagnacji kursu prawdziwe powody do zmian .
  • Re: przyznam szczerze , że Autor: ~żabi skok [37.109.138.*]
    Jak zarabiać we Wrocławiu to kiedy ?
    - Nadchodzi idealny czas, jedno info i ..............., pocisk !!!!!!!!!!!
    4 z przodu i duże " gały " .............
  • Re: przyznam szczerze , że Autor: ~fifka [87.96.33.*]
    na te dobre informacje i pocisk , niektórzy czekają już 5 lat !
  • Re: przyznam szczerze , że Autor: ~obserwator [83.6.88.*]
    Z szacunkiem ,ale ja w swoim życiu Hutmena sprzedawałem po 125 zł i jeszcze bardzo różnie może być ,a więc warto czekać .
  • Re: przyznam szczerze , że Autor: ~raczej nie podziwiam [37.109.118.*]
    doprawdy podziwiam " długoterminowców " - ja was nie rozumiem i nie zrozumiem.
    Lubicie " samobiczowanie " ?
    Trzeba było sprzedać jak była mniejsza strata i szukać innych okazji do zarobku..

- przecież to was dyskwalifikuje, hmmmm ?

Pieniądz, to są jakby wasi żołnierze - przegraliście bitwę, no cóż bywa ........ ale patrzcie ilu wam tych żołnierzy ocalało, przegrupowanie i atak - aby wygrać kolejną bitwę i wojnę.

Trzymać 5 lat ????????????
    Szok !!!!!!!
  • Re: przyznam szczerze , że Autor: ~as [91.212.223.*]
    A co w tym złego, że ktoś trzyma akcje już od 5 lat?
    Jedni wolą inwestować długoterminowo, a inni spekulować krótkoterminowo.
    Ja np. założyłem sobie że akcji Hutmena poniżej 10 zł nie ma sensu sprzedawać skoro na tyle wycenia je Impexmetal w swoich sprawozdaniach finansowych.
  • Re: przyznam szczerze , że Autor: ~fifka [46.134.176.*]
    jasne można było sprzedać 5 lat temu po np 1.17 , żeby kupić np .Polnord i dzisiaj mieć 10 % tego co 5 lat temu !
    skąd się przychodzisz kolego ?

Ci którzy kupowali w ostatniej emisji to i tak nawet na zero nie wyjdą.
    Ja zacząłem kupować po ponad 11 zł przed tymi spadkami.
    A o sukcesach w inwestycjach krótkoterminowych w Polnord InwestorQ mógłby się wypowiedzieć.
  • Re: przyznam szczerze , że Autor: ~fifka [46.134.176.*]
    INWESTOREQ , SIEDZI BIEDAK cicho , dobrze dupsko sparzył
    I tak miał szczęście, że w PBG, Bioton lub Petrolinvest nie zainwestował.
  • Re: przyznam szczerze , że Autor: ~czas to pieniądz ! [37.247.253.*]
    - to chyba nie do mnie - hmmmm ? Jestem na GPW od 1991r. Zasadnicz to " przeszedłem " przez prawie wszystkie spółki. Nie jestem " romantykiem " - nic nie trzymam dłużej niż 2 lata.
    Czas to pieniądz !

Przeszedłem przez wszystkie hossy, bessy, kryzysy. I nadal jestem. Liczy się - wiedza, doświadczenie i ........, he he no trochę nauki trzeba liznąć - nie musi być dyplom ale ..........., czemu nie ?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [79.190.210.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
HUTMEN 0,00% 5,30 2017-01-11 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.