Wywaliłem ponad połowę, troszke mi tego zostało przy tej wycenie to na waciki :)
Czy ktoś ma jakieś rozsądne wytłumacznie tej lawiny oprócz bankructwa, bo teraz albo do piachu albo kupować.
Zadnej informacji, nic - a wycena 0,5l bolsa to 12 akcji cedc
A tak z innej beczki to ciekawi mnie jutrzejsze otwarcie u nas. Przy obecnym kursie to jakieś1,50 zł. Pewnie z rana totalna zwała albo nie dadzą rady zrównoważyć kursu i nie otworzą
nie otworza jutro a jak otworza to kupowac ile wlezie zwróćcie uwagę na transakcje jakimi wolomenami handlują zwalili kurs pod realizację szortów zarbili krocie i zarobia drugie tyle pchaniem kursu w góre juz niedługo dlatego ostrszegam tych co sprzedadza jutro .radze kupować
Teraz to typowe łapanie spadającego noża, może jeszcze nie jednemu jaja uciąć. Myślę że jeszcze -105 do -20% zaliczymy, dopiero potem stabilizacja i odreagowanie. Stop obowiązkowy.
jak ktoś się nie boi. W piątek zjechali 25% z 1,65 na 1,25 i okazało się że ten zjazd był po to żeby członek rady nadz kupił 130k po 1,365 Obecna cena po dzisiejszej 15% podbitce 1,39. Myślę że do 2,5 - 3 zetów dojadą. Oczywiście to jest NC, ale z 10 kilo akcji można nabyć. Obroty spore, wahania duże. Jutro myślę +35% - 40%
Inwestycja na własne ryzyko.Reklamacji nie przyjmuję.