• Przyjacielu Egzorcysto :) !!! Autor: ~Autor [188.146.106.*]
    Czytałem gdzieś że liczysz na ożywienie Complexu przez wprowadzenie Celmy. Tak bardzo mnie zainspirowałeś tą myślą że postanowiłem sprawdzić gdzie można kupić produkty tej firmy. Przyjaciele Akcjonariusze jak ktoś znajdzie produkt Celmy w jakimkolwiek sklepie to stawiam flaszkę i dodaje mój pakiet Complexowy. Co więcej znalazłem cennik tych produktów i powiem wam moi drodzy , droższych nie ma co oznacza że nawet jak ktoś znajdzie taki produkt na półce to nie wiem czy nie wybierze Boscha ze względu na lepszą cenę..
  • Re: Przyjacielu Egzorcysto :) !!! Autor: egzorrcysta [94.254.193.*]
    Szanowny Kolego.
    Oni bardziej nastawili się na sprzedaź
    internetową i jest masa adresów z ich
    produktami.Co do cen no napewno
    ceny np Bosha są niźsze .ale jest pytanie
    czy to nie Bosha made in Chiny.i czy to jest
    sprzet dla niedzielnego majsterkowicza.czy
    dla fachowca.Kurs przed debitem Celmy
    raczej napewno powinnien pójść do góry.tylko
    dlatego źe 50% na rozbudowe Celmy ma być z kredytu
    a drugie 50% z emisji.więc jeźeli kurs Complexu nie odbije
    znacznie.to nikt Celmy nie kupi.a to byłby koniec Prezesa i on
    o tym wie więc będzie robił wszystko źeby zrobić dobry nastrój
    Pozdrawiam
  • Re: Przyjacielu Egzorcysto :) !!! Autor: rkm [77.223.201.*]
    Produkty Celmy występują w bardzo wielu portalach internetowych - tutaj zgadzam się z egzorcystą. Inną sprawą jest czy na tym rynku, gdzie tego typu produktów jest w bród Celma ma jakiekolwiek szanse. Bosh, no cóż jak masz przykręcić dwa obrazki to kup sobie Bosha.
  • Re: Przyjacielu Egzorcysto :) !!! Autor: ~pit [83.22.49.*]
    Widziałem w LeroyMerlin,ale nie wiem czy to dobry kanał sprzedaży.Na pytania o Celmę sprzedawcy reagowali,,a bo ja wiem czy to dobre,ale mamy tu też wiele innych firm'',oczywiście objechałem gościa.Katalog 2013 mam,jest profesjonalny.Widac synergię z innymi firmami grupy-dużo szlifierek,w tym rzadkie do szlifowania rur np.,urządzenia do cięcia blach etc.To bardzo kompletna oferta,ale wiadomo przydałby się mocny kapitałowo partner.Faktycznie jak kiedyś zauważył Egzorcysta Bosh ma fabrykę ,,za płotem" na Papierniczej,ale są też firmy u nas nieznane produkujące profesjonalne elektronarzędzia,które przymierzają się do wejścia do Polski, i one mogłyby byc zainteresowane.Mówię o firmach z dalekiego wschodu.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [195.8.97.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Przyjacielu Egzorcysto :) !!! Autor: ~pałka [195.8.97.*]
    moderator usunął mnie bo napisałem ze bosch jest do dupy a celma to wiertarka pierwsza klasa mam 15 lat i chodzi
  • Re: Przyjacielu Egzorcysto :) !!! Autor: ~as [79.163.104.*]
    kolego Egzorcysto , to ty pisałeś żeby nowicki sprzedał swój harem , nie ma takiej możliwości przynajmniej na razie , za niska wycena
  • Re: Przyjacielu Egzorcysto :) !!! Autor: ~egzorrcysta [195.8.97.*]
    za 25,5 mln za całość to ja bym mu znalazł nabywce,
  • Re: Przyjacielu Egzorcysto :) !!! Autor: ~Autor [37.30.81.*]
    Powiem tak .. Bosch czy nie , mam lepsze porownanie. Najlepszy na swiecie producent wiertaterk , mlotow pneumatycznych i podobnego sprzetu to japonska Makita. Porownajcie ceny Celmy i japonskiej Makity. Smiech na sto fajerek. Dodatkowo sprzet tego typu nigdy nie sprzeda sie na portalach intertnetowych bo nikt nie czeka na sprzet tylko biegnie do Praktikera czy Castoramy. Celmy nie ma nigdzie i nigdzie nie mozna jej kupic , a juz widze jak ktos zamawia urzadzenie potrzebne do pracy i czeka na dostawe z portalu internetowego. Na polske jest trzech przedstawicieli handlowych Celmy , jak dla mnie ta firma nie zarobi na utrzymanie nie mowiac o zyskach. Inwestowanie w Celme ma taka sama przyszlosc jak caly ten Complex. Czas sobie zdac z tego sprawe i przelknac sline przegranej.
  • Re: Przyjacielu Egzorcysto :) !!! Autor: egzorrcysta [94.254.129.*]
    Nie zamierzam ich bronić bo to są dziady
    ale nikt nie chce z nich zrobić koncernu
    o światowej sławie.niech tylko zabiorą
    się do pracy.to moźe uratują tą firmę
    a moźliwości mają. tylko tam nie ma kumatych
    menadźerów.pozdr
[x]
REDWOOD -15,25% 0,05 2019-04-30 11:15:56
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe