• Czy nasze pieniądze ścigają się na rajdach samochodowych ? Autor: ~HadwaO [87.248.69.*]
    Pieknie wycyckali spolke tatuś z synkiem
  • Re: Czy nasze pieniądze ścigają się na rajdach samochodowych ? Autor: ~gnom [37.108.123.*]
    Nie wiam czy się ścigają ale na pewno ścigali się z wywalaniem akcji jak zrobili podbitkę pod 60gr a ff wzrósł do 73% Z tego co widać nikt nie chce brać nawet po tak niskich canach jak obecnie ff ani drgnie.Ciekawe do ilu jeszcze spadnie?
    Spekulacyjnie może ustawię się na sześć groszy bo pewnie od tej ceny będzie odbicie,z tego co widać jak na razie wywalanie i wywalanie przez umęczony akcjonariat.
  • Re: Czy nasze pieniądze ścigają się na rajdach samochodowych ? Autor: ~tres [141.0.9.*]
    Umęczony to ty jesteś.
    A obrót śmieszny.
    Nikt poważny nie wychodzi z papiera tylko leszcze takie jak ty ale to dobry moment na dobieranie frajerze.
  • Re: Czy nasze pieniądze ścigają się na rajdach samochodowych ? Autor: ~s.. [212.89.216.*]
    penera do sądu
  • Do tres Autor: ~gnom [37.108.123.*]
    Jak chcesz zobaczyć frajera to spójż w lustro (a wiesz chociaż co oznacza to słowo?)
    Tak zbieraj sobie zbieraj te akcyjki a potem wytapetujesz sobie nimi mieszkanie:-)
    Tu jedynie wierzyciele będą coś mieli do podziału nawet Moska nic nie dostanie.
    Jedyne na co można liczyć to odbicie zdechłego kota.
  • Re: Do tres Autor: ~tres [80.239.242.*]
    Wybacz,że nie będę tłumaczył dlaczego ale bardzo się mylisz.Przekonasz się w tym tygodniu.
  • Re: Do tres Autor: ~gnom [37.108.123.*]
    Ja wyszedłem z tego bagna po 20gr z małą stratą i możliwe że wejdę ale jak bedzie niżej aby trochę ugrać spekulacyjnie albo jak się wreszcie wszystko wyjaśni bo wtedy była by droga nawet pod 50gr.
    Tylko z tego co widać to nikomu nie zależy na tym aby spółka istniała.
    Kościuszko przez tyle czasu nie znalazł inwestora strategicznego.
    Dał się nabrać na kredyt w frankach i nic nie robił aby z tego wyjść a banki tylko czekają aby rozkraść majątek (w świetle prawa)
    Widać że Sąd też Kościuszce nie pomaga.
    Na Bomi też mają potężne zadłużenie ale niestety brak rzeczy do sprzedania dlatego banki reanimują umarłego aby choć trochę odzyskać kasy.
    Tutaj natomiast jest co sprzedać albo przejąć za grosze dlatego tak szybko podjeli decyzję o likwidacji(bankom jest to na rękę.
  • Re: Do tres Autor: ~gnom [37.108.159.*]
    I co teraz powiesz panie TRES pisałem że nikt tego nie ratuje a do marca sporo czasu myślałem że poniżej 8 gr nie spadnie ale widzę że jak tak dalej będzie to po 5gr będziesz oddawał.
  • Re: Do tres Autor: ~tres [141.0.8.*]
    A ja ci mówię mylisz się.Jeszcze ten tydzień się nie skończył.
  • Re: Do tres Autor: ~gnom [37.108.159.*]
    Powiem szczerze chciałbym się mylić bo wiem jak mocno bolą straty na giełdzie.
    Tylko że nikt tu noc nie robi aby tą spółkę ratować-cały czas jest mielenie ci co kupili drożej podstawiają pakiety niżej aby chociaż trochę zatamować spadki i pozbyć się śmiecia.
    Ta spółka to musi chyba jak ten alkoholik upaść na dno i sama się odbić bo pomocy z nikąd.
    Ja Ci mówię z bankami się nie wygra one wycisną ostatnią kroplę.
  • Re: Do tres Autor: ~trolo [46.204.50.*]
    żałosne ale tutaj niestety nic sie nie zmieni jezeli mialoby byc inaczej ktoś a wiadomo kto zbierałby dyskretnie "okazje" a tu chuchu jeżeli ktos tu jeszcze o Mosce to trzeba pamietac ze z inwestowaniem wiaze sie ryzyko straty a w sumie ze swoim pakietem za duzo nie straci po co mu sie dalej uzerac ze wszystkimi ...
  • Re: Do tres Autor: ~tłusty_pieróg [193.142.115.*]
    ale dlaczego ma tracić, jak może zyskać ;)
    nie wchodził z myślą, żeby tracić, a z jaką dowiemy się już pewnie wkrótce :)
[x]
POLJADLO 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.