• Przekroczeczenie progu 5% Autor: ~insider [178.180.212.*]
    jeszcze trochę, a będę musiał zawiadamiać rynek infom
  • Re: Przekroczeczenie progu 5% Autor: ~mniammniam [62.87.222.*]
    a to dobrze czy zle?
  • Re: Przekroczeczenie progu 5% Autor: ~karol [178.42.101.*]
    jezeli juz przekroczysz to radze Ci zawiadomic spolke nie rynek
  • Re: Przekroczeczenie progu 5% Autor: ~macgregor [87.96.114.*]
    Na dzisiaj wystarczy niecałe 250tys zł aby przekroczyć próg 5%. Niezle jaja.
  • Re: Przekroczeczenie progu 5% Autor: ~karmazyn [89.231.48.*]
    Przesuń przecinek
  • Re: Przekroczeczenie progu 5% Autor: ~tłusty_pieróg [193.142.115.*]
    pod warunkiem, że te zlecenia sprzedaży nie znikną to deczko ponad 300tys. pln wystarczy do 5%, ale raczej bym nie liczył na to, żeby Ci się udało to zebrać :D
  • Re: Przekroczeczenie progu 5% Autor: ~macgregor [31.60.140.*]
    Wiem, że działa psychologia tłumu i jak ktoś zaczyna kupować, to zlecenia sprzedaży często są wycofywane. Jak ktoś chciałby skupić 5% to przy takiej płynności podbiłby cenę pewnie do 15gr lub nieco mniej ale i tak powinno wystarczyć ze 300tys. Kościuszko jakby chciał to pewnie by to zrobił i miałby spokój na walnym.
  • Re: Przekroczeczenie progu 5% Autor: ~Piotr [178.36.194.*]
    czyli zbiera drobnica jak tak mówisz Szkoda że nie uczestniczysz w WZA Grubas was wyruchał Synus wywalal akcje jak było po 30-40 gr juz wtedy wiedzial że robi sie kicha Wszystko zajęte przez banki więc pyram sie jaki interes maja banki by robić układ jak oni na sprzedaży nieruchomości odkuja sobie stratę w całości pozdrawiam wtopionych
  • Re: Przekroczeczenie progu 5% Autor: ~macgregor [31.61.25.*]
    Dzięki za pozdrowienia :-(((
    Dzisiaj częściowo wyszedłem z tego - miałem nóż na gardle :-(((
    Majątek firmy teraz jest niewiele więcej warty niż zadłużenie ale jak syndyk by sprzedawał nieruchomości to pewnie za ok. 75% wartości (chociaż gdzieś czytałem wypowiedź bodajże Marka Zubera, gdzie wyceniał majątek przy konieczności szybkiej sprzedaży na więcej niż długi) czyli już pewnie banki odzyskałyby ok 80% ale do tego trzeba doliczyć koszty syndyka, to pozostaje pewnie ok. 70%.
  • Re: Przekroczeczenie progu 5% Autor: ~kajo [80.239.242.*]
    Tak wszysko sprzedadzą za 20 % wartości.i dadzą dla banków,GRUBEGO I ZUBERA.
    Gratuluje wiedzy.Co za akcjonariat.Kupa zesrańców i półinteligentów.
    Wypad z papiera i nie zatruwać życia normalnym.
    Tak wszysko sprzedadzą za 20 % wartości.i dadzą dla banków,GRUBEGO I ZUBERA.
    Gratuluje wiedzy.Co za akcjonariat.Kupa zesrańców i półinteligentów.
    Wypad z papiera i nie zatruwać życia normalnym
  • Re: Przekroczeczenie progu 5% Autor: ~macgregor [31.61.25.*]
    Ja wiem, że wycena akcji tej spółki daje powód do frustracji ale nie daje to powodu do obrażania innych. Nawet nie wiesz z jakim bólem MUSIAŁEM z konieczności dzisiaj sprzedać sporą część pakietu, ale zachowałem sobie też niemałą część, bo uważam, że są duże szanse na upadłość układową a nawet jak Kościuszko zachowałby się jak mężczyzna to nawet obyło by się bez upadłości. A zasady sprzedaży przez syndyka i wynagrodzenie to są w przybliżeniu takie jak wcześniej napisałem.
    Ból to będziesz miał jak zacznie rosnąć.Ale przy takiej analizie i mokrymi majtkami wcale się nie dziwię
  • Re: Przekroczeczenie progu 5% Autor: ~karol [178.42.113.*]
    nie obrazaj ludzi tym bardziej ze nie wiesz jak syndyk wyprzedaje majatek firmy
    a jak sie okaze ze najlepsza oferta opiewa na 70% wyceny to co wtedy
    no chyba ze Ty zlozysz oferte na 100% wartosci hehe
[x]
POLJADLO 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.