• Bomi Autor: ~123 [31.183.49.*]
    Bomi marsz po naukę handlowania do biedronki.
  • Re: Bomi Autor: ~rankor2 [78.28.33.*]
    http://wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/418532,minister-skarbu-mikolaj-budzanowski-recznie-steruje-lot-em-wskazal-mikosza.html

Z Bomi do LOT-u chyba prezes nie poleci...
    Ale tam też niezły dym mają...
  • Re: Bomi Autor: ~bomik [37.60.24.*]
    To dobrze, że zostaje z nami. W 2013 będą zyski. Tak mówił.
  • Re: Bomi Autor: ~Zenek [89.79.108.*]
    Tyle, że on co miesiąc na Bomi zarabia, bo dostaje pensję, a Ty nie.
  • Re: Bomi Autor: ador [46.151.76.*]
    ale jak na Bomi przerżnie to straci i pobory i CV sobie zaśmieci to kto takiego później bez układów weźmie:)
  • Re: Bomi Autor: ~bomis [213.146.42.*]
    Wiesz co będzie jak bomi przetrwa.
    To już nie będzie spółka groszowa.
    A wtedy niektórzy zarobią dużo więcej niż prezes
  • Re: Bomi Autor: ~max [82.26.17.*]
    Marzenia scietej glowy

wciaz uwazam ze Boim wedruje do piachu tylko o tym nie wiedza wszscy

max
  • Re: Bomi Autor: ador [46.151.76.*]
    ...następny kibic bez akcji?
  • Re: Bomi Autor: ~Kazik [89.77.157.*]
    Przeciez to maxiu co pisze tu pod 7 (?) nickami i nagania na spadki. Nawet sie juz przyznal ze ustawil sie na 0,18. Czlowiek czeka na spadek to i nerwowy sie robi :) chillout.
    Kaziu

trafiony zatopiony. Szczerze to sobie jaja robie z forum bo i tak wszystkie info jest to wymieszane z blotem. Mam pakiecic mojego Bomi. Nie zapomnialem o naszym zakladzie. Pozdrawiam was wszystkich z London City. Naszego hehe placzka ja i Ciebie oraz tych co sa tu najwytrwalsi w boju z wiatrakami.
    Obiecuje ze wiecej sie nie bede przekamarzal.

max, masz itp

• Re: Bomi Autor: ~Kazik [89.77.157.*]
    Jak pójdziemy na dno to przynajmniej w dobrym towarzystwie. Zawsze będę miał sentyment do tej spółki :D i nie ważne czy opylę z 100% zysku czy z 90% stratą :D

Pozdrawiam!
    Kazik

Jak bedzie strata to dam Ci cynk gdzie odrobimy. Tu uwielbiam Rankora i Zenaka:

1. Bardzo inteligentny zespol tworza
    2. Nie wiem do ktorej bramki graja
    3. W zyciu zawsze ide pod prad
    4. GWP to banda zlodzieji, ktorzy chca zabrac twoje pieniadze

Albo zysk albo w pysk

dewiza na bomi
  • Re: Bomi Autor: ~Zenek [89.79.108.*]
    O!
    Miło mieć swojego fana.

Nie gram do niczyjej bramki.

Bawię się to spółką. Analizuję przewiduję. Bawi mnie, czy moje prognozy się ziszczą.
    Już teraz mam satysfakcję, bo przewidziałem, że przed publikacją wyników za Q1 nie ma co liczyć na układ. Jakie były marzenia bomifanów: grudzień! Mówiłem: maj - czerwiec i stał się: czerwiec.

Nienawidzę ściem. Gdy je wykrywam, to dzielę się moimi spostrzeżeniami na forum.
    Każdy ma prawo nazwać mnie głupkiem. Gdy podaje to bez argumentów, to mnie to bawi. Kolejny bezmyślny bomifan, który topi kasę swojej rodziny zupełnie bez myślnie.

Nie wierzę w intencje uchwały o emisji warrantów. Brak komunikatu, że ktoś dokonał przedpłaty tylko mnie w moich wątpliwościach utwierdza.

Komunikatu o objęciu warrantów nie czekam, bo przecież tylko głupi, by nie objął.
    Czekam na info o przedpłatach, a tu cisza.

[x]
BOMI 0,00% 0,01 2013-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.